Tako je, sklepani su u hodu, dosta igrača im došlo pa otišlo, njihova nepripremljenost se najbolje vidjela protiv Sarajeva zadnjh 20 minuta kad su drastično pali i primili dva gola, a do tada su imali više dobrih prilika nego Sarajevo. Znaju igrati, pogotovo na dobrom terenu kakav je naš, tako da ih ne treba olako shvatiti, uz ozbiljan pristup mislim da neće biti problema.
Nemogu da ne kontam (i ako jedva cekam da ih dobijemo na sudu) sta ce biti poslije presude..
Ja sam jučer pisao nešto slično za Zrinjski i Čelik, ali definitivno ne treba podcjenjivati nijednu našu pobjedu. Mladost nikad nismo pobijedili u Kaknju, Koliko je Borac loš vidjeli smo u Bijeljini gdje malo ko osvaja bodove. Najbolje je ići od utakmice do utakmice jer je tako najpoštenije, ovako krenemo prognozirati pet kola unaprijed a niko ne zna kakva će situacija biti s povredama i kartonima.CURVA je napisao/la: ↑uto avg 13, 2019 10:09 amBraca nema laganih bodova to nikako da skontate ,gledao sam ih protiv pitara samo malo da im je bolja realizacija bila sigurno nebi izgubili utakmicu.Bojac los ,Mladost nikad gora,Svinjski bez pola tima ,Celik nespreman,Sloboda nespremna. Nego jako svaku pa dokle doguramo.bistrikboy je napisao/la: ↑uto avg 13, 2019 9:35 amSlobodina odbrana je katastrofa ziva,maksimalno neuigrani i uz sve to Beganovic odmara zbog kartona,nadam se da cemo zadrzati nivo igre iz prva 4 kola kako bi osvojili lagana 3 boda u subotu
Ma ja. I to sto kazes..blueboy je napisao/la: ↑uto avg 13, 2019 10:21 amMa i prije presude vidiš da nas deru s kaznama, nastavit će i nakon presude, ali imat će u podsvijesti da se neće moći s nama više z******ati
Naci ce oni nacin, u to ne sumnjam... a sta onda, vidjeti cemo...blueboy je napisao/la: ↑uto avg 13, 2019 10:21 amMa i prije presude vidiš da nas deru s kaznama, nastavit će i nakon presude, ali imat će u podsvijesti da se neće moći s nama više z******ati
Nema veze, ako ih uzmemo sad na Sudu to će biti znak i ostalim klubovima da se može i sa njima izaći na kraj, tako da će se moći korektnije pregovarati i o mnogim drugim stvarima, npr. o TV pravima.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto avg 13, 2019 10:28 amNaci ce oni nacin, u to ne sumnjam... a sta onda, vidjeti cemo...
avlami97 je napisao/la: ↑uto avg 13, 2019 10:42 amOtvorim gg.ba i vidim naslov...[Roma pronašla zamjenu za Džeku, ali on želi u Bayern/size] ...tekst nisam otvarao. Je li istina da Džeko želi u Bajern ili se radi o novinarskoj nepismenosti?
Ako je istina, sigurno hajrujemo 3,13% na ime fonda solidarnosti.
avlami97 je napisao/la: ↑uto avg 13, 2019 10:42 amOtvorim gg.ba i vidim naslov...[Roma pronašla zamjenu za Džeku, ali on želi u Bayern/size] ...tekst nisam otvarao. Je li istina da Džeko želi u Bajern ili se radi o novinarskoj nepismenosti?
Ako je istina, sigurno hajrujemo 3,13% na ime fonda solidarnosti.
Po meni prije početka sezone sam proglasio da će Zvijezda, Mladost i Sloboda se boriti za opstanak.bistrikboy je napisao/la: ↑uto avg 13, 2019 9:35 amSlobodina odbrana je katastrofa ziva,maksimalno neuigrani i uz sve to Beganovic odmara zbog kartona,nadam se da cemo zadrzati nivo igre iz prva 4 kola kako bi osvojili lagana 3 boda u subotu
Gledao sam ih dva puta (Siroki i Velez),brate ono je odron,nikakve taktike i postavke nema. Nazad su bas losi,spori i nespremni generalno,realnost im je borba za opstanak sa ovom ekipom. Jaci smo i ako odigramo na nivou ove prve 4 tekme uzimamo bez problema!CURVA je napisao/la: ↑uto avg 13, 2019 10:09 amBraca nema laganih bodova to nikako da skontate ,gledao sam ih protiv pitara samo malo da im je bolja realizacija bila sigurno nebi izgubili utakmicu.Bojac los ,Mladost nikad gora,Svinjski bez pola tima ,Celik nespreman,Sloboda nespremna. Nego jako svaku pa dokle doguramo.bistrikboy je napisao/la: ↑uto avg 13, 2019 9:35 amSlobodina odbrana je katastrofa ziva,maksimalno neuigrani i uz sve to Beganovic odmara zbog kartona,nadam se da cemo zadrzati nivo igre iz prva 4 kola kako bi osvojili lagana 3 boda u subotu