Ako ne uzmemo Borca i ako bude igra kakva je to sada bila, bice 7 hiljada ali u 3 utakmice.mohikanac je napisao/la:To je vaše mišljenje. Meni su vrh, ideja odlična, pionirska, povezuje navijače i klub. Plaćaju nam da ih nosimo. Ne može bolje.
Jedva čekam utakmice. Ove sezone bi naša Grbavica mogla da bude posjećena kao nikada prije. Možda protiv Borca ne bude pun stadion ali opet očekujem minimalno sedam hiljada, dok će se protiv Zrinjskog tražiti karta više.
Zato na Grbavicu nas treba doci 10.000 i dati podrsku 90minuta. Na kraju proslaviti pobjedu zajedno, koja ce biti od velikog znacaja za pocetak sezone.Grbavica je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 2:55 pmAko ne uzmemo Borca i ako bude igra kakva je to sada bila, bice 7 hiljada ali u 3 utakmice.mohikanac je napisao/la:To je vaše mišljenje. Meni su vrh, ideja odlična, pionirska, povezuje navijače i klub. Plaćaju nam da ih nosimo. Ne može bolje.
Jedva čekam utakmice. Ove sezone bi naša Grbavica mogla da bude posjećena kao nikada prije. Možda protiv Borca ne bude pun stadion ali opet očekujem minimalno sedam hiljada, dok će se protiv Zrinjskog tražiti karta više.
Normalno da je premija jer mi kao narod nemam naviku da idemo gledati te hehe dogadjaju osim ako je nesto bas furka tj. Cisto sa budes vidjen.
7 je mjera. Ali nervira me prica ako bude poraz, nece biti ni tri milje. Kakvo je to razmisljanje. Hajde da malo pozitivnije pricu okrenemo. Hajmo razmisljati da cemo pobjediti, pa u Kakanj da nas ode 2milje po tri boda koje nikad nismo uzeli. I onda euforija pred Zrinju.
Ne znam za tebe ali mene su baš iznenadili...time što poslije toga skoro nikoga nismo ni doveli...fanaticZeljin je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 2:53 pmJa bi volio da se oglasi Badzak, njega navijači najvise poštuju, a i on je najavio iznenađenja. Pa me zanima šta bi od toga?
Najbolje bi iznenadio i sebe i nas da se pokupi i razguli od ovih "legendi", koje prvo gledaju svoj džep -fanaticZeljin je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 2:53 pmJa bi volio da se oglasi Badzak, njega navijači najvise poštuju, a i on je najavio iznenađenja. Pa me zanima šta bi od toga?
Mor'e to.Kospa je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 2:08 pmMozda slika Seje Bajraktarevica kao watermarkhardwell je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 2:05 pmTekst pjesme je odlična stvar za staviti na dres. To nam je bilo neophodno. Mnogi klubovi će se ugledati na nas. Predlažem da slj. sezonu stavimo i tekst od Nije to bolest rijetka i da stavimo dvije tri slike na dres iz spota Kupi nas Alimohikanac je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 1:51 pmVeliki pozdrav za sve navijače Želje.
Grbavica. Subota 20.30.
FK Željezničar - FK Borac
Mi smo Željini Željo je naš! Biće Željo opet šampion!
Dresovi za iduću sezonu No1. Inače što se tiče dizajna, za mene su odlični, posebno treća garnitura sa Grbavicom. To se mora imati.
Jedno od iznenađenja ti je novi dres, tacnije tekst Grbavice na istome, a pored toga ne znam cime nas to mogu iznenaditi jer cisto sumnjam da su preko noci nesto ucinili ili napravili za klub.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 2:53 pmJa bi volio da se oglasi Badzak, njega navijači najvise poštuju, a i on je najavio iznenađenja. Pa me zanima šta bi od toga?
E hajde napisi nam kako stvari stoje i razlog sto nece biti ove godine krov?Elegant je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 3:21 pmJedno od iznenađenja ti je novi dres, tacnije tekst Grbavice na istome, a pored toga ne znam cime nas to mogu iznenaditi jer cisto sumnjam da su preko noci nesto ucinili ili napravili za klub.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 2:53 pmJa bi volio da se oglasi Badzak, njega navijači najvise poštuju, a i on je najavio iznenađenja. Pa me zanima šta bi od toga?
Krov istoka u ovoj godini nece biti kako stvari stoje, da ne pricamo o nekim drugim radovima na stadionu.