Nemojte sada kopati nove kamene spoticanja. Ovo nam ne treba. Smatram da je tih 400 k Amaru najmanja šteta da se platilo. Nemojte sa sada nalazimo nove stvari za podjelu.Glas Razuma je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 2:45 pmGospodin Badzak je veliki Zeljovac, ali nije kapacitet za nista vece od jednog sponzora. Ne pisem to zbog toga sto on to ne zeli, on zeli, veliki je Zeljovac. Ali, sa ovim kreditom koji je najavio potpisace kraj Zeljeznicara i bice oznacen kao izvrsilac toga. Gospodine Badzak, Konjicaninu moj, otjerajte gospodina Osima od tebe zauvijek, otidjite kod gospodina Misimovica na razgovor u Megamix i popricajte kao Zeljovci.
Nadam se da ce Amar Osim odgovarati pred zakonom zbog ovoga, UEFA je vec obavijestena:
Preuzeto sa:
http://sp.ortske.ba/sta-je-misimovic-pi ... -poslovao/
Ciji je ovo potpis, ko je ovo potpisao u ime kluba??
Ko god dobro misli Želji, sada nije vrijeme za nove stvari. Ja smatram da je Amar dobar trener i da je Željovac, ali da ga treba maknuti od upravljanja klubom i dati mu podršku. Onoze bit naš Ferguson. Nemojfte da pljujemo po njemu.
Ono što je bitno i vrag je odnio šalu:
Svako stavljanje pod hipoteku Željine imovine treba spriječiti. To je put bez povratka za Željezničar. Jedni stave pod hipotekuz drugi ne vraćaju kredit...za godinu dana imamo šah-mat Željezničara. Ja to garantujem. Za bilo kakvu hipoteku treba 100% sigurnost. Ličili li ikome da su ovi sposobni? Pa i djete iz osnovne škole vidi, a Šiljak sve pojasnio. Hipoteka sa ovim je ravna rasprodaji nekretnina!!!
Pa gdje ima da V. D stavlja pod hipoteku bilo šta?
Šta vam je ljudi? Ostadosmo bez imovine i još gore, kupit će je sve dušmani za ucjene ubuduće kao što sada radi SD. To je kasnije nemoguće rješiti.
Smatram da zamjena poslovnih SD za zemljište plavog zamka je štetan za klub. Ako je to Misimović uradio, ima moju žestoku kritiku. To je pogubno i na sa štetu Želje!!!