Cega bola, Sipovic odlican? Ako je ovo odlicno onda top.Zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑čet apr 11, 2019 12:21 pmBio je mamic i u gabeli pratio Zajimovica. Pa sta sad to treba da znaci? Nisi imao koga dovest u prelaznom. Jesu doveli i Sipu i Mujezinovica pa igraju i Ermina za kojeg je 50 posto ljudi ovdje pisalo povrijedjen dosao pa zabio 2 gola.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet apr 11, 2019 12:18 pmJe li Memic pratio Radovca na Otoci?Zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑čet apr 11, 2019 12:03 pm
A sto svi ne sacekamo i malo vjere ne pokazemo pa onda kad se dovedu ko vec treba da se dovede komentarisati. Nema potrebe bacat bombe tipa radovac i sl.
I gdje sam ja bacio bombu, samo sam rekao nek se otjera sve ali nemoj da pojacanja budu kao Radovac i slicni.
Nadam se bolje, a vjeru neku i nemam jer su prosli prelazni doveli Dadu, Srdjana i tako to. Znas.
Mujezinovic koliko je tekmi bio dobar, toliko je bio i los. Solidan igrac, nista vise. Za Zelju koji ganja titulu igrac s klupe jer pokriva vise pozicija.
Ermina su i bivsi htjeli dovesti.
Za nasu ligu uvijek ima igraca da se dovede. Ali hajd nebitno, bilo proslo. Vicemo sad na ljeto, a ti i slicni nastavite sve braiti i opravdavati.
Samo me zanima kad ce ti neko na zulj stati pa ces i ovim poceti srat kao prije.