ma samo ti govorim da nije moguce da su pojedini navijaci krivi za rezultate.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet feb 22, 2019 11:29 amSamo se podsjehuj, zasto onda sad prizivate mir i govorite da ova atmosfera steti Zelji?ISB87 je napisao/la: ↑pet feb 22, 2019 11:17 amhahahahah, sad mi, koji smo htjeli da bivsa uprava ode, smo krivi za rezultate ? jest vas senad naucio prebacivatLeon_Professional je napisao/la: ↑pet feb 22, 2019 10:35 amJasta, klimat cemo radi Zelje i odobravat ono sto nisam ni prijasnjim. Zbog cega? Zbog Amara i ovih sto kazu da se narusava atmosfera a dva mjeseca gorilo sve dok se nisu bivsi otjerali. Zelje ni u tragovima, sto i tabela pokazuje.![]()
Jel logika da je i prosla atmosfera stetila Zelji?
Da navedem primjer, a ocito nema koristi da se uopce raspravljam s tobom, tekma s Celikom gdje je igra bila losija nego protiv Sirokog, Tuzle 100% ali smo dobili radi atmosfere i nekog jedinstva i ljudi na tribini i na terenu. Poslije tog nije bilo.
Decko ulazi na istok pred sami pocetak tekme, nije jos ni sjeo, penje se stepenicama i prva rijec je "***** vam mater i ko vas dovede".
ovo nas dijeli na tribinama. ne igrace.
prvi cu kritikovati sve lose sto uprava uradi, ali treba ih pustiti bar koji mjesec. amara takodje.
ja smatram da on puno vise moze izvuci iz ove ekipe od ostalih trenera koji su bili kod nas.
smijesno mi je etiketiranje, ali ajde vidjet cemo. sezona za nas pocinje u nedjelju.
postujem i drugacije misljenje, samo smatram da trebate dati malo vremena.