Davno ja rekoh daj nam Adžema, al niko me ne fermaMinjore je napisao/la: ↑uto jan 22, 2019 11:21 amVratis gore i procitas sta sam napisao. Nije realno bilo ocekivati da ih raznesemo. Velic je cuvao Zukica, isto ko da Zilic cuva Krpica. Adzem i Ignjatovic vrhunski uigrani i ja se smijem kladiti da ovoj Slobodi niko nece dati 2 gola u ligi. Brane se perfektno. Ivetic zaustavi Zerica sa 16% snage. Teske noge su bile plus teren premokar i ljepljiv. Ako dodju jos 3 igraca, imacemo kvalitetan roster koji ce moci nesto. Ja sam fasciniran Livancicem i Hodzicem iz slobode. Steta sto nam je ovaj Adzem promakao, novi Serbecic je. Zukic isto dobar igrac, pravi Amarov tip igraca.zubanovic89 je napisao/la: ↑uto jan 22, 2019 11:06 amPo izvjestaju nas je Sloboda ubila nogama, nasa standardna igra, kad skontas primili smo go u 93 minuti, kako i inace primamo golove. Stanic ispadao ko iz tramvaja na svaku njihovu akciju. Ne znam jel neko bio na utakmici, mozda sam ja stekao pogresan dojam, ali ova ekipa ne moze bolje uz ne jednog nego tri Amara.