A ''još bolji'' komentar ispod teksta

A ''još bolji'' komentar ispod teksta
Sad bi tek do izrazaja dosla ona legenda vezana za njega "ako je tako dobar vodi ga u Manchester" kad bi mu neki menadzer preporucio ove nase pulene (ili bar neke pojedince koji misle da su prekucali ligu)...salle86 je napisao/la: ↑uto okt 30, 2018 7:36 pmuz to još imaš samo jednog napadača koji više sudjeluje u vezi nego u napaduBrkoo je napisao/la: ↑uto okt 30, 2018 3:57 pmEvo sad, kad bi Sabanadzovicu i Hajdarevicu dao sansu da pucaju 10 puta na prazan gol sa 25 metara, da im kazes ne smije po sredini, pucaj u neku stranu, Hajdarevic ne bi ni 1 pogodio, Sabanadzovic mozda jednom i to ogromno mozda, Blagojevic mozda 3, Vranjes mozda i vise od Jovana ali ne bi na utakmici ni dosao u poziciju da moze sutati. To je ogroman problem, jer veza uopste ne sudjeluje u fazi napada, to je rijetkost u fudbalu.
braco gumena glaa jeste možda cirkusant ali ona njegova da "igrač koji ne puca i ne može dati gol" itekako ima smisla kad se gleda sa ove distance
Nije,on je igrac iz omladinskog pogona Sirokog Brijega, trenutno je na posudbi u Neretvancu u Hrvatskoj. Bio je prije par sezona u pregovorima sa SD-om naseg kluba i poslat je upit ali tadasnji sportski direktor ga je racunao za prvi tim Sirokog,no medjutim dolaskom ovog novog poslali su ga na posudbu. Poznaje momak dosta situaciju u nasem klubu jer je prijatelj recimo sa Memijom i kompanijom iz generacije jer se znaju sa utakmica mladjih kategorija a i sa okupljanja reprezentacije BiH. https://www.instagram.com/p/BedXwaBDNQG/
Vjerovatno će me mnogi pogrešno skontati ali nas je-be želja za uštedama. Neću se napinjati da dokažem da je to tako, već samo moje mišljenje. Dođe menadžer kaže imam odličnog igrača za 10 milja, ovakvog kao njega inače ne možeš naći ni za 15. Naš pregovarač kaže eto može li 8, ovaj pristane i svi sretni. Menadžer jer je uvalio ublehu a naš jer konta da je odradio dobar posao. Još na to doda da ako mi nećemo za 8 on je imao i ponudu Zrinjskog/Sarajeva za 12 ali igrač želi u Želju zbog stadiona, navijača (nabrajaj po želji). I onda imaš to što imaš, igrače koji imaju svojih kvaliteta ali nije to to.Bergeron je napisao/la: ↑uto okt 30, 2018 7:44 pmSad bi tek do izrazaja dosla ona legenda vezana za njega "ako je tako dobar vodi ga u Manchester" kad bi mu neki menadzer preporucio ove nase pulene (ili bar neke pojedince koji misle da su prekucali ligu)...salle86 je napisao/la: ↑uto okt 30, 2018 7:36 pmuz to još imaš samo jednog napadača koji više sudjeluje u vezi nego u napaduBrkoo je napisao/la: ↑uto okt 30, 2018 3:57 pmEvo sad, kad bi Sabanadzovicu i Hajdarevicu dao sansu da pucaju 10 puta na prazan gol sa 25 metara, da im kazes ne smije po sredini, pucaj u neku stranu, Hajdarevic ne bi ni 1 pogodio, Sabanadzovic mozda jednom i to ogromno mozda, Blagojevic mozda 3, Vranjes mozda i vise od Jovana ali ne bi na utakmici ni dosao u poziciju da moze sutati. To je ogroman problem, jer veza uopste ne sudjeluje u fazi napada, to je rijetkost u fudbalu.
braco gumena glaa jeste možda cirkusant ali ona njegova da "igrač koji ne puca i ne može dati gol" itekako ima smisla kad se gleda sa ove distance
Kakvog je karaktera ne bi me iznenadilo i da se sam uslika i posalje tiPlava Porodica je napisao/la: ↑uto okt 30, 2018 7:47 pmko pošalje sliku zajmovića iz bolnice nagrada gajba pive.
hvala!
Pratio sam ga par godina. Odličan pregled igre, dobri slobodnjaci, dobar pas, brz. Mana mu je što je dosta povrijeđen. Evo jedan klip za njegaBosanac1993 je napisao/la: ↑uto okt 30, 2018 7:48 pmNije,on je igrac iz omladinskog pogona Sirokog Brijega, trenutno je na posudbi u Neretvancu u Hrvatskoj. Bio je prije par sezona u pregovorima sa SD-om naseg kluba i poslat je upit ali tadasnji sportski direktor ga je racunao za prvi tim Sirokog,no medjutim dolaskom ovog novog poslali su ga na posudbu. Poznaje momak dosta situaciju u nasem klubu jer je prijatelj recimo sa Memijom i kompanijom iz generacije jer se znaju sa utakmica mladjih kategorija a i sa okupljanja reprezentacije BiH. https://www.instagram.com/p/BedXwaBDNQG/
I svemu tome kumuje i uprava koje nece da "talasa".Stadion je pod video nadzorom,identifikuj pojedince u saradnji s MUPom i kazne proslijedi na njihovu adresu,kao sto to Dinamo ucini.Pa da vidimo ko ce paliti!?roger_bannister4 je napisao/la: ↑uto okt 30, 2018 8:26 pmSamo bih kratko da izrazim žal i zabrinutost nivoom limitiranosti dobrog dijela naših navijača koji pale baklje protiv (napisao bih koji uoće pale baklje i petarde, al nejse) MRTVE ZVIJEZDE i kao ulijeću u teren, k'o nekog bi i pretukli, šta već... Jako, jako mi je žao što smo spali na to, jer nam svake sedmice izbije pokojeg željovca sa tribine, i pokoju milju iz kase. Il' je to odraz stanja na terenu pa je tako...
A kako to Dinamo ucini ? Ko ima zelju, taj ce je zapaliti da ide kamera od reda do reda i snima. Druga je stvar sto se ne razmislja o tome da klub i nije u stanju svake sedmice placati kazneNEZALAGANJE je napisao/la: ↑uto okt 30, 2018 8:33 pmI svemu tome kumuje i uprava koje nece da "talasa".Stadion je pod video nadzorom,identifikuj pojedince u saradnji s MUPom i kazne proslijedi na njihovu adresu,kao sto to Dinamo ucini.Pa da vidimo ko ce paliti!?roger_bannister4 je napisao/la: ↑uto okt 30, 2018 8:26 pmSamo bih kratko da izrazim žal i zabrinutost nivoom limitiranosti dobrog dijela naših navijača koji pale baklje protiv (napisao bih koji uoće pale baklje i petarde, al nejse) MRTVE ZVIJEZDE i kao ulijeću u teren, k'o nekog bi i pretukli, šta već... Jako, jako mi je žao što smo spali na to, jer nam svake sedmice izbije pokojeg željovca sa tribine, i pokoju milju iz kase. Il' je to odraz stanja na terenu pa je tako...
jok, treba doći i navijati a kad se popišaju po tebi samo otići...pa opet doći za 7 danaroger_bannister4 je napisao/la: ↑uto okt 30, 2018 8:26 pmSamo bih kratko da izrazim žal i zabrinutost nivoom limitiranosti dobrog dijela naših navijača koji pale baklje protiv (napisao bih koji uoće pale baklje i petarde, al nejse) MRTVE ZVIJEZDE i kao ulijeću u teren, k'o nekog bi i pretukli, šta već... Jako, jako mi je žao što smo spali na to, jer nam svake sedmice izbije pokojeg željovca sa tribine, i pokoju milju iz kase. Il' je to odraz stanja na terenu pa je tako...
cipiripi je napisao/la: ↑uto okt 30, 2018 10:30 amPlakat cemo mi za ovim ljudima ako odu na zimu, kao sto vec godinama placemo za Amarom.
Svi bi nesto uradili, predlagali mijenjali i ulagali, a adresa kluba je Zvornicka i uvijek je otvoren za nove i konstruktivne ideje i prijedloge, al jok lakse je bosnji sjediti i s.rati nego li doci na neku utakmicu.
Brzo ste zaboravili vremena, Landze, Behmena, Džumhura i Žuje. Brzo ste zaboravili Litekse, Makabije kada su nas kantali, brzo ste zaboravili sumu iznad juga i korov na bivsem istoku, brzo ste zaboravili srusen zapad i blagodet kao i kaljuzu na kojoj smo igrali.
Ljudi moji poslije j.ebanja nema kajanaja, a mi smo vec j.ebali ove ljude ako odu, ostaje samo jos da se pocnemo kajati
Ako je nekome preca neka kanta u vidu trofeja nego uredjen i stabilan i profesionalno organizovan Klub, neka onda gleda i navija za Real, Juventus, Čelzi i ostale VELIKE klube. Ljudi ovo je Željo, ovo je Bosna i bez dobre organizacije nema ni stabilnosti, pa vi razmislite
Neka nam je sa srecom.
Pa već se čulo sa sjevera "uprava napolje" doduše manja grupica je bila.... Ali na žalost to je krenulo....plavi brat je napisao/la: ↑uto okt 30, 2018 8:48 pmcipiripi je napisao/la: ↑uto okt 30, 2018 10:30 amPlakat cemo mi za ovim ljudima ako odu na zimu, kao sto vec godinama placemo za Amarom.
Svi bi nesto uradili, predlagali mijenjali i ulagali, a adresa kluba je Zvornicka i uvijek je otvoren za nove i konstruktivne ideje i prijedloge, al jok lakse je bosnji sjediti i s.rati nego li doci na neku utakmicu.
Brzo ste zaboravili vremena, Landze, Behmena, Džumhura i Žuje. Brzo ste zaboravili Litekse, Makabije kada su nas kantali, brzo ste zaboravili sumu iznad juga i korov na bivsem istoku, brzo ste zaboravili srusen zapad i blagodet kao i kaljuzu na kojoj smo igrali.
Ljudi moji poslije j.ebanja nema kajanaja, a mi smo vec j.ebali ove ljude ako odu, ostaje samo jos da se pocnemo kajati
Ako je nekome preca neka kanta u vidu trofeja nego uredjen i stabilan i profesionalno organizovan Klub, neka onda gleda i navija za Real, Juventus, Čelzi i ostale VELIKE klube. Ljudi ovo je Željo, ovo je Bosna i bez dobre organizacije nema ni stabilnosti, pa vi razmislite
Neka nam je sa srecom.to je to,procitati...vise puta!!!