Senad_87 je napisao/la: ↑sri okt 03, 2018 3:23 pm
Kakve hiljade, nema vas 50 budjetlija. A to cete vidjeti i u petak kad se svetim hramom zaori “Uprava napolje” i “Senade odlazi”.
Vrati ce se gospodar familije sa Kozaricem na celu, htjeli vi to ili ne. Jedini spas od propasti kluba sa vama na celu je jedan jedin Amar. Djaba ga blatite, kad cete h Petak sve vidjeti. A budete li se previse kur.cili jos ce te i po nosu dobiti od amidje.
Vi ste svoje stranice ispisali. Vidimo se u petak!
ULTRAS ZELJEZNICAR, ULTRAS ZELJEZNICAR LEEEE!
Cek ako sam dobro skontao, Oda nekom rekao da Zajm i Zec imaju neku zastitu u smislu minutaze na terenu?
U smislu tome da ga u zadnje vrijeme ne slusaju, igraju samo za sebe skroz, i da imaju zastitu..sad koji vid zastite ne znam ni ja.Kospa je napisao/la: ↑sri okt 03, 2018 7:37 pmCek ako sam dobro skontao, Oda nekom rekao da Zajm i Zec imaju neku zastitu u smislu minutaze na terenu?
3-5-2
Može,izvrsno. Ali Bajro Župić je jako...plačexdomorocki je napisao/la: ↑sri okt 03, 2018 7:44 pm3-5-2
Fejzić
Sinisa. Bakrač. Rodin
A.Šehić Bajro Župić Pavić
Čurjuric. Vranješ
Dacić Krpic
nikson je napisao/la: ↑sri okt 03, 2018 7:41 pmU smislu tome da ga u zadnje vrijeme ne slusaju, igraju samo za sebe skroz, i da imaju zastitu..sad koji vid zastite ne znam ni ja.
Pa o tome sam pisao, nije nama problem Veca, nama je problem sto imamo vise problema u svlacionici. Nama je problem sto Zec i Curjuric popiju flasu jegera s red bullovima brze nego ja pivu a oni profi sportisti a ja haman alkoholicar....problem nam je Blagojevic, problem je Zajmovic koji iz nekog razloga (sto je vidljivo na utakmici - haman ne komunicira s ekipom) i Bog zna sta tu jos ima. Problem je ova prica za Vedrana i vino i cigare a dolazio ie u kafic gdje sam radio bar 50 puta s ljudima s kojima je mogao i pusiti i piti al to nije radio....nemojte izmisljati price neg objavite stvarne razloge suspenzije. Valjda mi navijaci makar toliko imamo pravo znati. Ko i kad nas je prodao, ko i kad nam je skratio godine zivota, ko i kad je odlucio da idemo kuci tuzni, da se svadjamo s porodicom zbog losih rezultata Zelje!Kospa je napisao/la: ↑sri okt 03, 2018 7:58 pm
Treba i njima onda hebat mater, al strateski ne u huji, hladne glave. Pa nek onda slusaju takticke savjete managera na koje krilo zapadne ili sjeverne tribine ce sjesti
Koji su to koji ce doci i sve to ostvariti ? Jedno ime zna li se da nije Amar ?Blueworld21 je napisao/la: ↑sri okt 03, 2018 8:10 pmPrevise je sve negativno oko kluba i u klubu da se bilo sta moze ocekivati u ovoj sezoni. Misljenja sam koliko god to bilo tesko da je najbolje da se Miske povuce jer koliko vidim za svaki problem koji se desi Miske se etiketira kao krivac tako da od svih tih koji kace tu etiketu ocekujem pakleni plan ozdravljenja kluba u sportskom segmetnu i duplu krunu jer samo je ostao sportski segment nesredjen sve ostalo je top i samo se mogu posvetiti duploj a naravno pored toga ocekujem Jug, zapad kamp i sve ostalo na manje ne pristajem.
Sent from my iPhone using Tapatalk