Al kad god bude mi sljedece 4 kuvi moramo napuniti i nositi ih do pobjeda
Nekad 2010, Tad kad se pjevala ova prva verzija, vodje su poslije tekme odmah bile privedene i belaj je nastao zbog 1312.. druga verzija normalafkztsnj je napisao/la: ↑uto sep 04, 2018 12:43 amhttps://www.youtube.com/watch?v=FIun9WdD9Yw
https://www.youtube.com/watch?v=-t-0WItbVpY
Kad se vec igra nedjeljom, ova pjesma kad mi zagrmila na jugu bilo bi strasno...
Slazem se. Nedjelja recimo u 15h je idealan termin za ovaj period. To sto imamo reflektore ne znaci da bas svaku moramo igrati nocu.Southboy je napisao/la: ↑uto sep 04, 2018 1:19 amJos do sljedece pauze i nema onda potrebe za nedeljom kad ide hladnije vrijeme i zima... ili nek bude nedelja a tekma u 2 max da pocinje uz ono lagano sunce,ko u engleskoj laganica a ne bude hladno...ti su mi najdrazi termini![]()
Al kad god bude mi sljedece 4 kuvi moramo napuniti i nositi ih do pobjeda
+1Plava Porodica je napisao/la: ↑uto sep 04, 2018 5:14 amgdje da potpišem nedjelju do kraja sezone u 17:00
mog'o bih se napet i stići i do 16:30.
nego Veca sa novom frizurom, hajd što uljudnije izgleda, nego počeo ko nešto i branit mašala allah ga nagradio
Imaš ti nas 2000 luđaka koji će doći koji god da je termin,koji će vikend planirati po utakmici, koji će zamijeniti smjene ako rade i sl. Ovdje je riječ o još barem toliko povremenih koji bi trebalo da donesu dodatnu podršku ekipi i zaradu klubu i ne treba uopšte čuditi ako im termin ne odgovara te nije loše pokušati naći neki njima adekvatan. Najlakše je reći "ja mogu kad god, libo me racku",ali nije to to, nekim ljudima nije tako svejedno.ublehas je napisao/la: ↑uto sep 04, 2018 8:58 amFakat, jel' vas stid pisati o terminu???
Dok god termin nije subota prije 4, on je odličan. Ovaj nije ok zeto što ima dosta raje koja radi i subotom. OStali terminu su dobri i ko hoće da dođe, doći će. Ko neće, naći će izgovor.
Subota popodne (izleti, vrijeme sa porodicom, more, planina, svadba...), subota naveče (hladno, treba izaći, koncert...), nedelja ujutru (rano, jedini dan kad se može naspavati,more, planina...), nedelja popodne (izleti, vrijeme sa porodicom, more, planina, jedini slobodan dan...), nedelja uveče (kasno, hladno, valja sutra na posao...)... Vazda neki izgovori!
ma ne bi zukanovic radio svoj posao pravilno, taman da ga placas 10k mjesecno...
Treba govno prijavljivati svaki put, dok ga ne sjebemo. Pa nije dobio dozivotni mandat na TM, kreten.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto sep 04, 2018 10:21 amma ne bi zukanovic radio svoj posao pravilno, taman da ga placas 10k mjesecno...