Tesko jazvic, mozda nekih 15ak minuta.
Trening pola 6
Bas sam neku noc pisao o ovom timu. Normalno da novac olaksava, ali nije niko nas tjerao da dovedemo lose igrace koji nemaju sta vise za ponuditi. Evo 4 godine unazad igraci koji su pokazali kvalitet: Rijad Bajic, A Hadziahmetovic, M Stevanovic, I Lendric, D Graovac i Goran Zakaric. To je 6 igraca u 4 sezone sto je lose. Ukupan prihod 1.450.000 eura, gdje su nasi igraci najvise i donijeli klubu sa ukupno 1 mio eura. Ove sezone samo Zakaric za mrsavih 150.000 eura. Jednostavno smo imali losu transfer politku, lose trenere i to je glavni razlog.Tryg je napisao/la: ↑pet avg 31, 2018 1:09 pmA sta uradi grad sa 50. hiljada stanovnika, terenom sa umjetnom travom, kapaciteta 7.hiljada, sa pravom upravom, i igracima iz omladinskog pogona sa nekoliko starijih. Pravi trener plus podrska i zdrava sredina.
Izredase se redom, islandski IBV, St.galen, Rijeka, i Macabi.
E hajd sad, kako ne moze. Moze, al ne znamo.
Teško...trenirao je odvojeno sa Ramovićemsamo_plavo je napisao/la: ↑pet avg 31, 2018 1:26 pmŠta je sa Jazvićem nisam upratio?
Hoće li biti spreman za Široki?
Samo naivni mogu povjerovati u to, ali oni nisu bitni. Danas ih ima, sutra ih nema, ne bi niko ni primjetio. Bitni smo samo mi, i to da sa ovakvim transferima ne mozemo puno ocekivati. Da je Kojic igrao kod nas on bi otisao za 900.000 eura a ne km. Sa takvim prihodima se moze nesto i uraditi.
Skidam im kapu.Tryg je napisao/la: ↑pet avg 31, 2018 1:09 pmA sta uradi grad sa 50. hiljada stanovnika, terenom sa umjetnom travom, kapaciteta 7.hiljada, sa pravom upravom, i igracima iz omladinskog pogona sa nekoliko starijih. Pravi trener plus podrska i zdrava sredina.
Izredase se redom, islandski IBV, St.galen, Rijeka, i Macabi.
E hajd sad, kako ne moze. Moze, al ne znamo.
Sinoc sam saznao da nas je napustio.Em mladost ode em vrijedan em dobar ko panja a jos pride Zeljovac
ma stavit će poslije.teatrale36 je napisao/la: ↑pet avg 31, 2018 2:19 pmZna li neko zasto se ne moze kupiti utakmica na MOja Tv? Uopšte je nema u ponudi!
jučer su se pokupili na glavni.
HahahhahahahBlwD je napisao/la: ↑pet avg 31, 2018 2:11 pmJel zna neko koliko je visok Krsic?
Pokusavam na neke nacine da priblizno procjenim, nađem ovu sliku:
Krsic i Dizdarevic izgledaju priblizno visinom, dok ovde:Spoiler:
Sehic je poprilicno veci od Krsica. E sad, ne bi to bio problem da Sehicu na transfermarktu ne stoji 190cm, a ovom Dizdarevicu 189cm.Spoiler:
Kako?
Tri teorije - 1. Obojica narasli nekih 20cm u prethodna 2 mjeseca.
2. Sehic stoji na nekoj stolici.
3. Zukanovic akademcima poceo i visine nabijati...