Jesu mi baklje zanimljive i uvijek ce mi biti zanimljive, ali na derbiju i u posebnim situacijama tipa otvaranje tribine, odavanje pocasti rahmetli ljudima sa tribine, proslava titule, kupa i slicno. Protiv ekipa tipa Krupa nema potrebe i postoji puno boljih nacina da se digne cijeli stadion na noge i svi su toga svjesni. Svima je bilo krivo kad je ona baklja pala na umjetnu travu.Morzhy je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 10:44 pmNeka se bar potrude da izmisle nešto novo kako bi nas kaznili,a ne ovako po stoti put na istu foru. Stvarno ne znam kome su one baklje više zanimljive. Evo iskreno jesu li tebi?MrkiMedo je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 7:23 pmBezveze ti je prica. Ima jug mana, svi smo svjesni, al nema smisla pretjerivati. Budi malo realniji i pametniji pa skontaj da bi oni nasli nacina da izvuku pare od nas zbog prozivanja i slicnog.Morzhy je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 7:08 pm
Prije će odustati poslije aplauza,nego poslije zvižduka...ultra furka valjda,samo nek' je kontra. Ali toliko nemati osjećaj pripadnosti nečemu je stvarno za ne povjerovati. Što je čudnije na gostovanjima super,navijaju,bodre,ne gase se,super ekipica bude uvijek,milina ih gledati i slušati...ali čim ugledaju Grbavicu daj da se šta zapali,baš ne kontam
Poenta je u tome da ce savez naci nacina da nas kazni. Ne znam sjecas li se, ali smo mi dugo placali kaznu za megafon, vidim vise nije aktuelna. Problem je u tome sto kazne nisu iste za sve i sto nas kaznjavaju najvise, zato je nama 8k, a drugima dvije najvise.
Baklji ce uvijek biti, to je nesto sto je jako tesko sprijeciti i to je to. Jedina je opcija podizanje svijesti o stetnosti te baklje po nas budzet.