Da se vratim na ljepsu strana danasnjeg dana i pocetak najdraze lige na svijetu.
Zeljo u Krupi, tradicionalno dobro gostovanje. Ovoga puta na domacem sektoru. Moram priznati da su ljudi iz Krupe izuzetno korektni, publika takodjer i jedna sportska zdrava sredina koja daje nadu u nas fudbal. Apsolutno nijedan ruzan povik s tribina, a da ne govorim o nekim sovinisticko-nacionalistickim izljevima mrznje i bijesa. Recimo ovi su za nas sjever gospoda

Sto se tice same utakmice, ja sam prezadovoljan rezultatom i igrom, a posebno me raduje cinjenica da neki igraci mogu jos bolje. Odigrali smo rutinsku utakmicu, pokazali da smo bolji i spremniji od odlicnog domacina koji je evidentno znatno slabiji nego u prvoj polusezoni. Mi smo igrali dobar fudbal. Najvise me odusevio Hajdarevic jer je odigrao stvarno odlicnu utakmicu u oba pravca. Stoperi su bili dobri. Penal je Vecin, a i taj Veca nas je opet vadio,ali danas nije imao srece jer se dvije lopte njemu vracaju u gol nakon odbica

Mehremic me u prvom nervirao jer se nekako glupo zaleti i ispadne, a u drugom je bio odlican. Bekovi su danas prema naprijed bili i vise nego dobri pogotovo Sinisa Stevanovic. Vranjes je majstor pravi, igra s lakocom i uvijek ima rjesenje. Ramovic solidan. E sad po meni su u polju Zakaric i Zec bili tanki odnosno ispod svojih mogucnosti iz razloga sto su djelovali tromo i nezainteresovano. Danas je bila nekakva luda utakmica i na kraju su asistirali i davali golove odnosno Zakaric dva i Zekina asistencija tako da se ne mogu negativno ocijeniti, ali definitvno mogu puno vise od ovoga danas. Ubiparip poslije Hajdarevica najbolji, ovo je Vojina sezona. Izmjene solidno, pogotovo Zeba koji je po meni danas i mogao poceti utakmicu na onom malonogometnom terenu.
Krupa oslabljena, Vukotic najgori, recimo kad gledas njega danas i osporavanog Bogicevica onda se pitas sta citamo i sta gledamo prethodnih godina. Lik nam je poklonio dva gola i nabio deset lopti u aut seljacki. Ostali uglavnom pogubljeni i nemocni. Ni sami ne znaju kako su dali ona dva gola.
Dvije negativne stvari su Manijaci i penali u Mostaru. Za prvu je razlog brojka, mislim prva tekma i dodje ti sto ljudi, a mnogi nece da idu iz poznatih razloga, pa brate budi posten i pusti tribinu onima koji znaju. Penali u Mostaru rak rana naseg fudbala.
Sve u svemu prezadovoljan sa citavim danom. Uzimam daljinski i gledam snimak. Volim te Zeljo.