jok, od ljudi koje ozbiljno shvatamLARS1921 je napisao/la:Ekskluzivno kod boba?irfo je napisao/la:Sta ovo opet kruze price o cvijanovicu
Železničar iz Maribora, Rudar Velenje i Arsenal Tulaž'21 je napisao/la:Je li dogovorena ta treća utakmica u Sloveniji ili igramo samo dvije?
Hvala.Hurmasica je napisao/la:Železničar iz Maribora, Rudar Velenje i Arsenal Tulaž'21 je napisao/la:Je li dogovorena ta treća utakmica u Sloveniji ili igramo samo dvije?
Nek ide na pola opet mu se isplatiplavi kanarinac je napisao/la:Ima raje ne mogu doci na sve tekme, ne mogu doci na pola tekmi, kada tako uzmes i gledas tih deset maraka za pojedinacnu ulaznicu jeste puno, mislim realno.
brate najiskrenije postujem i takve navijace,znam da ovdje ima dosta momaka koji nisu iz Sarajeva i zao mi je njih stvarno jeste puno kada gledas na te stvari...ali uvijek cu dati prednost momcima koji su tu svaku utakmicu orilo gorilo nadam se da razumijes bez ljutnje....i oni trebaju biti privilegovani....volio bi i da se sa vama uradi neka varijanta mislim na momke sa strane u kojoj ce dobiti neki popust jer znam da nije lako put hrana sve to kosta ....plavi kanarinac je napisao/la:Ima raje ne mogu doci na sve tekme, ne mogu doci na pola tekmi, kada tako uzmes i gledas tih deset maraka za pojedinacnu ulaznicu jeste puno, mislim realno.
svaka častNeandertalac je napisao/la:Karte su itekako pristupacne, prilagodjene nasem standardu. Cak i bez godisnjih. Pet, deset km sedmicno, nista strasno.
Naravno, ima raje kojima je to puno, ne zato sto je skupo vec zbog njihove situacije.
Cijena clanske je svakako simbolicna, za te novce biti clan kluba je obaveza.
Voljan sam svaku utakmicu koju budem u mogucnosti gledati, usput platiti kartu nekom od forumasa koji mozda zbog finansija nece doci. Nije nikakva sramota, slobodno neka posalje pp.
Cak bi bilo lijepo da se jos nas odraslih koji mogu izdvojiti dodatnih 5 km npr za jug javi, pa da poguramo vise raje.
Ne znam jel se dobro sjecam ali ili ti ili storm ste ovo pisali citavu proslu sezonu svaka cast kapa do poda!!1921.ba je napisao/la:svaka častNeandertalac je napisao/la:Karte su itekako pristupacne, prilagodjene nasem standardu. Cak i bez godisnjih. Pet, deset km sedmicno, nista strasno.
Naravno, ima raje kojima je to puno, ne zato sto je skupo vec zbog njihove situacije.
Cijena clanske je svakako simbolicna, za te novce biti clan kluba je obaveza.
Voljan sam svaku utakmicu koju budem u mogucnosti gledati, usput platiti kartu nekom od forumasa koji mozda zbog finansija nece doci. Nije nikakva sramota, slobodno neka posalje pp.
Cak bi bilo lijepo da se jos nas odraslih koji mogu izdvojiti dodatnih 5 km npr za jug javi, pa da poguramo vise raje.![]()
delinjo je napisao/la:evo predlazem da napravimo neku akciju koliko ko moze da dostavimo pare npr stormu i da skupimo da obradujemo par momaka koji nisu u mogucnosti i koji zive daleko od Sarajeva a vole zelju isto kao i mi....uz diskreciju naravno mislim da bi to bio vrhunac ovog foruma da smo tu jedni za druge....uopste niakkva sadaka ili nesto slicno da me neko ne shvati pogresno nego samo pomoc nasoj braci kojima su veliki troskovi i koji nisu iz Sa...ja znam ovdje par momaka necu ih imenovati zbog toga sto nisam siguran da oni to zele,studenti su aktivni na ovom forumu a ne zive ovdje i mislim da bi im olaksali pravo jer su svi oni kao i mi dio velike plave porodice...