Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ž'21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 01, 2016 10:48 pm

Je li dogovorena ta treća utakmica u Sloveniji ili igramo samo dvije?

irfo

pet jul 01, 2016 10:49 pm

LARS1921 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Sta ovo opet kruze price o cvijanovicu :rofl:
Ekskluzivno kod boba?
jok, od ljudi koje ozbiljno shvatam :mrgreen: , ne padam na te bobove bombe :ganja:

Hurmasica
Kontakt:

pet jul 01, 2016 10:49 pm

ž'21 je napisao/la:Je li dogovorena ta treća utakmica u Sloveniji ili igramo samo dvije?
Železničar iz Maribora, Rudar Velenje i Arsenal Tula
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

pet jul 01, 2016 10:50 pm

bobsport.ba novi portal :rofl1:
gradi željo boli te *****

ž'21
Kontakt:

pet jul 01, 2016 11:00 pm

Hurmasica je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:Je li dogovorena ta treća utakmica u Sloveniji ili igramo samo dvije?
Železničar iz Maribora, Rudar Velenje i Arsenal Tula
Hvala. :palacgore:

delinjo
Kontakt:

pet jul 01, 2016 11:05 pm

znaci mogli bi Asharaka gledati kako pokazuje svoje intimne dijelove tijela siroj javnosti :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jul 01, 2016 11:07 pm

Sta ste navalili **** te :rofl:
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

pet jul 01, 2016 11:22 pm

Imamo li i koliko % od zukanovica?

plavi kanarinac
Kontakt:

pet jul 01, 2016 11:24 pm

Ima raje ne mogu doci na sve tekme, ne mogu doci na pola tekmi, kada tako uzmes i gledas tih deset maraka za pojedinacnu ulaznicu jeste puno, mislim realno.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

LARSSON
Kontakt:

pet jul 01, 2016 11:25 pm

plavi kanarinac je napisao/la:Ima raje ne mogu doci na sve tekme, ne mogu doci na pola tekmi, kada tako uzmes i gledas tih deset maraka za pojedinacnu ulaznicu jeste puno, mislim realno.
Nek ide na pola opet mu se isplati

delinjo
Kontakt:

pet jul 01, 2016 11:42 pm

plavi kanarinac je napisao/la:Ima raje ne mogu doci na sve tekme, ne mogu doci na pola tekmi, kada tako uzmes i gledas tih deset maraka za pojedinacnu ulaznicu jeste puno, mislim realno.
brate najiskrenije postujem i takve navijace,znam da ovdje ima dosta momaka koji nisu iz Sarajeva i zao mi je njih stvarno jeste puno kada gledas na te stvari...ali uvijek cu dati prednost momcima koji su tu svaku utakmicu orilo gorilo nadam se da razumijes bez ljutnje....i oni trebaju biti privilegovani....volio bi i da se sa vama uradi neka varijanta mislim na momke sa strane u kojoj ce dobiti neki popust jer znam da nije lako put hrana sve to kosta ....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Grbavica
Kontakt:

pet jul 01, 2016 11:49 pm

Nekome je problem izvaliti 80Km za člansku i za godišnju odjednom, ali isplati se dugoročno vjerujte mi. I ti koji dolaze sa strane ako bi imali godišnju, manji bi im troškovi bili za 10KM ili 5 ako idu na jug, a to im može biti tal za gorivo ili novac za hranu.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

plavi kanarinac
Kontakt:

pet jul 01, 2016 11:50 pm

Ma ja cu sebi uzeti sjever i clansku obnoviti, iz Sarajeva sam, nego inace ti kazem za ove druge iz drugih gradova ili iz Sarajeva koji imaju obaveza u vidu posla ili nečega drugog sa malom platom i sl. Na njih sam mislio kada sam to pisao, i oni isto kao ovi koji stalno dolaze zele gledati Željezničar siguran sam i znam ih par takvi, pa zato kazem da ce ih ove cijene poremetiti malo.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Neandertalac

pet jul 01, 2016 11:54 pm

Karte su itekako pristupacne, prilagodjene nasem standardu. Cak i bez godisnjih. Pet, deset km sedmicno, nista strasno.
Naravno, ima raje kojima je to puno, ne zato sto je skupo vec zbog njihove situacije.
Cijena clanske je svakako simbolicna, za te novce biti clan kluba je obaveza.

Voljan sam svaku utakmicu koju budem u mogucnosti gledati, usput platiti kartu nekom od forumasa koji mozda zbog finansija nece doci. Nije nikakva sramota, slobodno neka posalje pp.
Cak bi bilo lijepo da se jos nas odraslih koji mogu izdvojiti dodatnih 5 km npr za jug javi, pa da poguramo vise raje.

1921.ba
Kontakt:

pet jul 01, 2016 11:57 pm

Neandertalac je napisao/la:Karte su itekako pristupacne, prilagodjene nasem standardu. Cak i bez godisnjih. Pet, deset km sedmicno, nista strasno.
Naravno, ima raje kojima je to puno, ne zato sto je skupo vec zbog njihove situacije.

Voljan sam svaku utakmicu koju budem u mogucnosti gledati, usput platiti kartu nekom od forumasa koji mozda zbog finansija nece doci. Nije nikakva sramota, slobodno neka posalje pp.
Cak bi bilo lijepo da se jos nas odraslih koji mogu izdvojiti dodatnih 5 km npr za jug javi, pa da poguramo vise raje.
svaka čast :palacgore: :zeljeznicar1:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

storm_raider
Kontakt:

sub jul 02, 2016 12:00 am

Neka mi se jave dvojica navijaca u pp koja bi zeljela da imaju godisnju za Jug, a nisu u situaciji da je kupe. Anonimnost je zagarantovana, obecavam.

Lako je pisati skupo - nije skupo, hajdemo se angazovati mi, koji hvala Bogu mozemo podnijeti taj trosak. Momcima koji dolaze sa strane, recimo ova ekipa iz Zivinica bi klub na neki nacin trebao izaci u susret. Njima je trosak dosta veci, a malo je reci da vole Zelju...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jul 02, 2016 12:07 am

A Gracanica :p
Željezničar ante portas !

delinjo
Kontakt:

sub jul 02, 2016 12:09 am

evo predlazem da napravimo neku akciju koliko ko moze da dostavimo pare npr stormu i da skupimo da obradujemo par momaka koji nisu u mogucnosti i koji zive daleko od Sarajeva a vole zelju isto kao i mi....uz diskreciju naravno mislim da bi to bio vrhunac ovog foruma da smo tu jedni za druge....uopste niakkva sadaka ili nesto slicno da me neko ne shvati pogresno nego samo pomoc nasoj braci kojima su veliki troskovi i koji nisu iz Sa...ja znam ovdje par momaka necu ih imenovati zbog toga sto nisam siguran da oni to zele,studenti su aktivni na ovom forumu a ne zive ovdje i mislim da bi im olaksali pravo jer su svi oni kao i mi dio velike plave porodice...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

deto1921
Kontakt:

sub jul 02, 2016 12:13 am

1921.ba je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Karte su itekako pristupacne, prilagodjene nasem standardu. Cak i bez godisnjih. Pet, deset km sedmicno, nista strasno.

svaka čast :palacgore: :zeljeznicar1:
Ne znam jel se dobro sjecam ali ili ti ili storm ste ovo pisali citavu proslu sezonu svaka cast kapa do poda!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Plavi orkestar
Kontakt:

sub jul 02, 2016 12:14 am

delinjo je napisao/la:evo predlazem da napravimo neku akciju koliko ko moze da dostavimo pare npr stormu i da skupimo da obradujemo par momaka koji nisu u mogucnosti i koji zive daleko od Sarajeva a vole zelju isto kao i mi....uz diskreciju naravno mislim da bi to bio vrhunac ovog foruma da smo tu jedni za druge....uopste niakkva sadaka ili nesto slicno da me neko ne shvati pogresno nego samo pomoc nasoj braci kojima su veliki troskovi i koji nisu iz Sa...ja znam ovdje par momaka necu ih imenovati zbog toga sto nisam siguran da oni to zele,studenti su aktivni na ovom forumu a ne zive ovdje i mislim da bi im olaksali pravo jer su svi oni kao i mi dio velike plave porodice...
:palacgore:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava