informacija je 100% tacna, ja sam nesto kao racunao, i moguce je da je ta cifra, uzmi u obzir sve zaposlene i u klub i u OP, plate igraca, doprinosi bla bla
A da nisu Dogana otjerali bio bi 3 puta veci
To je to. Vidjelo se i protiv Bugara i juče da se znaju u dušu. Pasovi sa namjerom, ništa napamet, trka konstantna, presing konstantan, zna se ko kad ulazi u prostor, kada kome treba ispomoć, znaju se osloboditi čuvara, korneri opasni zabili ga i u bugarskoj i juče, slobodnjaci opasni.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri nov 01, 2017 7:13 amJuce su djeca, izmedju ostalog, pokazala koliko je bitan kontinuitet i to njihovo visegodisnje zajednicko igranje. Pas igra u prvom poluvremenu je bila impresivna. Onoliko duplih pasova ne vidimo u nasem seniorskom fudbalu za citavu sezonu.
Ja bih izdvojio Dacica i Mujagica kao najbolje pojedince, mada su i ostali dali sve od sebe.
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Logicno...ja kad ljudima kazem Seha brani u LS i to je kedam od glavnih zasluznih sto je njegova ekipa uopste tamo, dok Bega brani u ispodprosjecnoj ekipi Premiershipa, ljudi mi kazu ma kakav Sehic, Bega je car samo malo opao u formiPlava Porodica je napisao/la: ↑sri nov 01, 2017 7:30 am"Fenomenalni sehic sa vecerasnjom utakmicom dokazao da mu pripada dres sa br 1 u reprezentaciji bh po meni mnogo kompletni golman od begovica jer naprimjer begovic nije branio u celziju godinu dana a sehic je bio uvjek na golu svog tima i normalno je da je trebao dobiti sansu jos jednom bravo za sehu"
Čobo sa fb..
Finansije kluba u ovom trenutku su da imamo taman onoliko koliko nam treba za tekuće stvari, tako da od krova u ovom trenutku nema ništa, a isto tako ne znam koliko vas zna da imamo troškove i za B tim, nije baš sve tako jednostavno, teško je navuci pare, a što se tiče trening kampa, možda budete iznenadeni....