Izlija je napisao/la: ↑ned avg 20, 2017 3:03 pm
Ja vas ne kontam fakat, znate da lažu i opet ih čitate.
Haha ma nije u tom covjece poenta, ali napisati nesto ovako mislim kolika ti budala moras biti i idiot?

Pa smiju mu se vlastiti "vojnici" sa foruma.. Eto koliko je glup tekst. Allahu i Boze pa sta je ovo hahahaha.
EH moj Adzeme, na malom Anelu gradis karijeru! Sram da te bude!
exbabilon je napisao/la: ↑ned avg 20, 2017 3:06 pm
Visak je tekst, ali visak je i Adzemov istup na kraju. Eto ja cu vam reci sta ste me trebali pitati.. Tolika kolicina prepotencije mu ne stoji.
Ne slazem se. Adzem je imo zaba i ja sam prvi bio da prozivam ovdje i kazem pa gdje ces to reci. U ovom slucaju se slazem s njim. Umjesto glupih onog jednog koji je trazio da treneri prozovu sudije i blate njih da bi imali nesto napisati bombasticno, trebali su barem jedan upitati sta je on mislio o Anelu koji kao 18 godisnjak ulazi u vatru i igra 20 minuta u prvom derbiju na poziciji koja je itekako od krucionalnog znacaja. Imam u glavi 3-4 pitanja koje su mogli postaviti u vezi Anela tako da.. Ali dobro haj.
Edit: A i na drugoj strani je igrao Hadzic prvi derbi. Mogao je komotno neko pitati obadvojicu kako su zadovoljni igrama svoja dva dragulja.