Nema on resursa da moze da nam spusti.Krips je napisao/la:Vidi ti Jagodića cirkusanta, u fazonu da on nama spusti. Mislim da i naši trebaju biti oprezniji, svaki igrač koji nam je bio na radaru spomenut je u javnosti, lijevi bek, Zakarić, Vukotić, Kostić. Mišljenja sam da tom problemu treba profesionalnije pristupiti a ne ovako pustiti da se po portalima piše i igrači sami sebi dižu cijenu.
Imas poruku provjeri !!!CARSONIO je napisao/la:Evo ja bi mozda i moga da ucestvujem kako da se javim u PP ne snalazim se bas najboljeMinjore je napisao/la:Svako ko je zainteresovan nek se javi u PP i dobice sve informacije..
Mislim hocu da sa najboljom ekipom ucestvujem
Ni milimetra!zubanovic89 je napisao/la:Imate primjer Rijeke, od prosjecnog kluba do sada jedinog pravog konkurenta Dinamu, sve kroz 3-4 godine. Znam da imaju bogatog vlasnika ali ruku na srce ne razbacuju se parama i rade pametno. Mi smo na dobrom putu, ne smijemo odstupati.
S obzirom na budžet koji imaju na godišnjem nivou ovo je itekako sramota, u ligi šampiona su nastupali klubovi sa upola manjim budžetom pa se čupaju bore za poneki bod i evropsku ligu, Rijeka je dobar primjer koji je kolega iznad naveo, imaju bolji mentalitet, vatrenije su gostovanje nego Maksimir na Kantridi su padali neki veliki klubovi proteklih sezona, sve je nekako do tog mentaliteta, npr Grci i Kiprani su u ligi sampiona i euroligi uvijek tvrdi na domaćem terenu, baš zbog te neke napaljenosti da naljutiš većeg od sebe a plus vatrena atmosfera na stadionu, dok Dinamo uopšte nema neki šarm, prazne tribine, ružan stadion, igrači koji na Dinamo gledaju samo kao na odskočnu dasku itd itd..salle86 je napisao/la:Malo manje vezano konkretno za Želju, više za regiju, državu.
Sinoć je Dinamo izgubio 2-0 u Torinu i stavio tačku na ovogodišnji nastup u ligi šampiona. Nisu osvojili niti jedan bod, nisu postigli niti jedan gol. Primili 15, 2.5 po meču.
Takav rezultat bi svako nazvao sramoćenje. Ruku na srce i jeste to. Na stranu što je isti taj Dinamo financijski hajruje sigurno nekih 15+ miliona eura.
Neozbiljno je govoriti koliko su to velike pare za nas, to je nekih 10 budžeta. Vjerujem da bi 99% nas potpisalo isti ovaj scenario koji je Dinamo odradio. Pa i crnji, gol razliku 0-100.
Ali...
Taj isti Dinamo je tri koplja ispred nas. I opet se "brukaju" među elitom.
Kako očekivati naš iskorak?
Da li ćemo ikad dočekati bar da budemo kao oni?
Jasno je da postoje određeni "leveli" do kojih kad se dođe, treba biti plaho mudar, pametan, namazan...pa uspjeti iz jednog levela preći na drugi.
Mi smo zapeli na prvom.
Ode priča baš predaleko. Poenta bi trebala biti da europa ili ti ga ona sama krema "trči" dok mi još pužemo.
Puno će vode proteći Miljackom dok budemo blizu.
Zato ne treba uzimati prevelike zalogaje, gledati u svoju avliju i rješavati svoje probleme. Praviti "kuću" iz temelja. Uostalom, valjda i idemo tim putem. Možda izgleda sporo ali je jedino ispravno.
Moje mišljenje naravno.
Ne ide. Bio u Tuzli, završavao Ordagiću transfer, neko ga vidio i od tad ide ta priča da će u Slobodu.[/quotež'21 je napisao/la:bianco blu je napisao/la:jel ovo fakat ode Bekrić ???
Bolje sad ga prodat za 200 000 eura recimo ako je ikako moguce, nego na ljeto da ode dzaba. Najbolja je opcija da produzi, odigra jos sest mjeseci i ode barem za 300,400 k eura na ljeto.salle86 je napisao/la:Miro ima ugovor do kraja sezone.
Eh sad, šta bi više voljeli (glupo ovo voljeli al eto), da ga prodamo sad za nekih 500 hiljada (lupam cifru, otprilike kontam koliko je naka realna opcija) ili da ode na kraju za ništa ili haman ništa.
Jasno je da će on nas napustiti (barem meni), ili ovaj prelazni ili naredni
jbg
???