I ja imam neki osjecaj da ce Vitez zabit do kraja. A sto se tice Slobode, stvarno nemam sta da kazem... Svasta, mrtav Olimpic ih qara. Doduse i Sirokog su prije ove reprezentativne pauze pobijedili haha.LARS1921 je napisao/la:Zato nam odgovara olimpic slobodaDaće ga vitez do kraja
storm_raider je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Ovo je drugi par patika, ja nisam na portal ni ulazio jer bi mi oci iskrvarile po samom ulasku. Kapa dole, kako za dizajn foruma tako i za dizajn portala.
Zgazite ih, molim vas !
FK Sarajevo: "Portal sport1.ba ima novi dizajn portala i foruma. Iskrene cestitke i povodom ovoga poklanjamo novih 30 ulaznica za sjevernu tribinu."![]()
![]()
![]()
"Meho osunetio sina jutros. Poklanjamo 20 ulaznica za sjevernu tribinu! Poslacemo taksi po vas, samo recite gdje se nalazite."
Zar nije taj desni bek jedan od one trojice mladi igraca koje je Petrovic rekao da ce biti dio prvog tima. Besirevic je vec i debitovao. Drago mi je cuto da bijemo pitare i u mladjim selekcijama, medjutim ja mislim da ova generacija njihova i nije bog zna nesto. Oni su jaki u 1997 sa Catakovicem, Hericem... dok u ovoj generaciji maltene nemaju igraca sto se istice. Cak i U19 reprezentaciji ja mislim imaju samo jednog igraca na spiskovima. Kako god, samo ih qarajte momciiiLeon_Professional je napisao/la:3-1 ubismo ih, nista nam ne mogu, mi sami sebi dali gol..
Desni bek kapiten, skolovan igrac, miran, prejak.. Zera, Mujaga I Amar odskacu..
Stoperi su nam manji Isto kao da su iz kadeta..
a jel' za desetku dobiješ deset ulaznica?Grbavica je napisao/la:svako ko naruči peticu kod ferhatovića dobija na poklon pet ulaznica za sjever
Ma kakvi, Slobodanka potonula skroz. Igraci ne zeli da igraju. Ocekujem barem jednog od njihovi igraca da nam se pridruze na zimu. Sigurno da ce Sarajevo i Zrinjski takodjer gledati sta mogu dobiti. Slijedi im ja mislim bas potpuni krah. Nema teorije da se mogu izvuci iz ovi govana. Definitno ja mislim ostaju bez doigravanja za sampiona.Pinkii je napisao/la:Kakav je Olimpik ? Nije valjda da su odjednom postali tako jaki ccc