Nemaveze je napisao/la: ↑pon jun 15, 2020 11:34 am
barbarez je napisao/la: ↑pon jun 15, 2020 11:24 am
Nemaveze je napisao/la: ↑pon jun 15, 2020 11:14 am
Lakse je preskociti moje postove nego knjige pisati.
Svako ima svoje poglede i knjizevnost ma koliko bla zlatna nece promjeniti t te poglede
Pa upravo ovo govori u prilog onome sto ti u svom romanu napisah. Nece ti nista promijeniti poglede,jer imas cilj zasto radis vecinu stvari. Nisu problem tvoji pogledi,vec njihova sustina i smisao.
Ali to je vec tvoj problem.
Moj pogled je jasan, u dvije recenice moze stati. Amar hoce da se pita za sve, od trave, struje, love, terena, vremena.... To je pogubno za klub. Nece da postuje hijerarhiju onda treba da ide jer niko od sposobnih Zeljovaca nece da rafi sa njim. Kratko i jasno.
I o tome cu pisati ma koliko se trudili da me poklopite. Nisam nikoga uvjedio, psovao.... Moralnopoliticki eseji nece uspjeti da pokriju cinjenicu da je klub u ocajnom stanju. Najgorem u zadnjih 100 godina.
A vi nastavite vaziti o Amaru kao spasiocu.
Kao spasioca ga navedoh gdje?
Realno mnoge stvari koje pricas su u sveri spekulacija,i petljas se tamo gdje nisi strucan. Konkretno sad pricamo o trenerskom poslu.
Busas se cinjenicama,pa iste onda i postuj.
Evo kako da te shvatimo ozbiljno. Ja ti napisem da se iz intervjua moze zakljuciti,zasto imamo te neke probleme,fakticki se slozim sa tobom,da on zbog svojih kako kazes trauma,ima odredjen problem rada sa nekim ljudima. Ti opet to navodis kao atak na njega.I opravdavanje njega.Sam konstrujises stvari kako ti odgovara. Pricas nekom o politickim esejima,a svako malo nekog poredis sa SDA.Prije bi covjek sa Dodikom nasao 2 zajednicke,nego sa tobom.
Busas se za dobrobit Zelje. Nemoj da se lazemo,nisu ti to namjere.
Svojim pisanjima dokazujes,da ti je cilj samo da ovaj ode. Kako ce poslije biti,ko ce poslije doci,zaboli te plaho *****.
Najveci protivnici kad nastoje postici neki dogovor ili rjesenje ,popuste i naprave neki kompromis.
Ti brate zapeo bas,ko da nam nudis 15 miliona i rjesenje svih problema. Samo da bude po tvom.
Zqlato i kazem da nam takvi trebaju u klubu. Ja te evo podrzavam maksimalno.
Evo krecem od ovog momenta. AMARE UBLEHO,ODLAZI.
Trebaju nam ovi sto imaju veze sa svim.
PS Slazem se da ne vrijedjas nikog. I nema potrebe za tim.