Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Kada se pije piva?

Prije termina
Nema glasova.
Nakon termina
4 (18%)
Za vrijeme termina
1 (5%)
Sve troje
8 (36%)
Nikada, ja pijem samo sokic
9 (41%)

Ukupno glasova: 22

Virtu4L
Status: Offline

Re: Chat

pet jun 10, 2016 1:14 am

ž'21 je napisao/la:Igraju li ona četverica u revanšu?
Mislim da su izgubljeni i za olimpijadu, trojica sigurno.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Virtu4L

pet jun 10, 2016 1:15 am

delinjo je napisao/la:jel im ne igraju ova cetvorica sigurno....oba meca ?
Da, imaš na sajtu njihovog saveza.

http://www.svenskhandboll.se/Landslag/" target="_blank
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

ž'21
Kontakt:

pet jun 10, 2016 1:16 am

Virtu4L je napisao/la:Mislim da su izgubljeni i za olimpijadu, trojica sigurno.
Mi imamo šanse itekako. Fale im dva prva krila i dva prva beka. Onaj Ekberg je nogu slomio, on ne igra sigurno.
shzna je napisao/la:Nikad sebi neću oprostiti što odoh za CG kad smo igrali revanš sa Ferencom. Još mi u apartmanu nestade struje, drug me izvještavao preko poruka. Dođe poruka na poluvremenu, kontam evo promjene rezultata, kad ono šalje da je bio belaj na Jugu, tek mi kasnije šalje rezultat. :skoljka:
Jest jebeno tako kad nemaš nikakvih mogućnosti da pratiš Želju, susretao sam se par puta sa takvim situacijama, jebeno skroz.

delinjo
Kontakt:

pet jun 10, 2016 1:17 am

Virtu4L je napisao/la:
delinjo je napisao/la:jel im ne igraju ova cetvorica sigurno....oba meca ?
Da, imaš na sajtu njihovog saveza.

http://www.svenskhandboll.se/Landslag/" target="_blank
ako sam dobro shvatioova cetvorica su njima vazni igraci....sad kakvi su na bekovima bez ovih ????
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Virtu4L

pet jun 10, 2016 1:29 am

delinjo je napisao/la:ako sam dobro shvatioova cetvorica su njima vazni igraci....sad kakvi su na bekovima bez ovih ????
Trojica su iz prve postave, najbolji krilni par na svijetu i Nilsson. U posljednjem meču kvalifikacija za olimpijadu, protiv Španije kad su izgubili 23-25 ova četvorica su zabili 16 golova od 23 koliko je dala Švedska, Andersson 2, Kallman 3, Ekberg 5 i Nilsson 6.... Španiji je trebala pobjeda od tri gola razlike za prolaz.

Sad imaju Jakobssona desno, a lijevo će se mijenjati par igrača koji nisu baš toliko dobri, plus što nemaju srednjeg beka, dakle poprilično dobra situacija za nas.

delinjo
Kontakt:

pet jun 10, 2016 1:35 am

Virtu4L je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ako sam dobro shvatioova cetvorica su njima vazni igraci....sad kakvi su na bekovima bez ovih ????
Trojica su iz prve postave, najbolji krilni par na svijetu i Nilsson. U posljednjem meču kvalifikacija za olimpijadu, protiv Španije kad su izgubili 23-25 ova četvorica su zabili 16 golova od 23 koliko je dala Švedska, Andersson 2, Kallman 3, Ekberg 5 i Nilsson 6.... Španiji je trebala pobjeda od tri gola razlike za prolaz.

Sad imaju Jakobssona desno, a lijevo će se mijenjati par igrača koji nisu baš toliko dobri, plus što nemaju srednjeg beka, dakle poprilično dobra situacija za nas.
jbg otvorila nam se prilika....a ne znam od nasih ko je u formi ....Prce ok standardno...ali i mi smo bez krila moze se reci....ali sad su nam sanse puno vece to mi je drago....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Virtu4L

pet jun 10, 2016 1:41 am

Itekako nam se otvorila prilika, samo gore moramo biti prljavi, sjeckati igru, krasti vrijeme, sve ispod pet razlike se može nadoknaditi u revanšu.

Što se nas tiče, ne očekuj čuda i samo moli boga da Prce dobro krene i sve će biti lakše, ali znaju to i oni. E sad kad bi još neko odigrao dobru utakmicu valjalo bi nam jer ja ne vidim kako možemo zabiti više od 20 golova.

delinjo
Kontakt:

pet jun 10, 2016 1:50 am

Virtu4L je napisao/la:Itekako nam se otvorila prilika, samo gore moramo biti prljavi, sjeckati igru, krasti vrijeme, sve ispod pet razlike se može nadoknaditi u revanšu.

Što se nas tiče, ne očekuj čuda i samo moli boga da Prce dobro krene i sve će biti lakše, ali znaju to i oni. E sad kad bi još neko odigrao dobru utakmicu valjalo bi nam jer ja ne vidim kako možemo zabiti više od 20 golova.
a ne znam cekam jednu tekmu da Marko eksplodira na srednjem....ima ono nesto ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

ž'21
Kontakt:

pet jun 10, 2016 1:54 am

Ma Svedjani su u nekoj vrsti pada. Nisu oni vise vrh evropskog rukometa i sa ova cetiri izostanka ja mislim da se mozemo aBd ravnopravno boriti sa njima. Treba nam jaka odbrana i onda iz toga ce se nadam se otvoriti veliki broj kontranapada. Nadam se da ce nasa krila biti na visini zadatka i da ce golmani biti raspolozeni. Znaci golmani i krila raspolozena i vrhunska odbrana, po meni recept za dobar rezultat u nedjelju.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Virtu4L

pet jun 10, 2016 1:56 am

I naravno, imamo tu i stari dobri faktor suđenja koji sigurno neće biti ujednačen. Sreća što će biti dosta naših navijača pa će se i sudije malo zamisliti prije nego nas počnu uništavati.

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: Chat

pet jun 10, 2016 1:57 am

Virtu4L je napisao/la:I naravno, imamo tu i stari dobri faktor suđenja koji sigurno neće biti ujednačen. Sreća što će biti dosta naših navijača pa će se i sudije malo zamisliti prije nego nas počnu uništavati.
A znamo da je najlakse biti zakinut od strane sudija u ekipnim sportovima upravo u rukometu. Stoga pamet u glavu.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:08 am

Tacno zbog socijalnih mreza ova tema pada u sjenu :ganja:

shzna
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:30 am

Ko uzima Euro?
1987

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:31 am

Ma pregazit cemo ih kao plitak potok :ganja:

Ako iko ima muda pored Prce onda je to Malinovic, mada ta pozicija desnog beka nam je najjaca u repki. Panic mi je bas strasan igrac, ali nije pokazao sve. Vjerovatno cemo mi standardno mnogo igrati na pivota kroz sredinu a slabo na krila, ako sta i ode na krila tanki smo tamo, valjda ce zabijati nesto.. Zavisit cemo od kreacije nasih srednjih bekova, a mali Peric moze izmjeniti ritam kad udje.
Samo da bude dobar rezultat da dodje raja na revans, da napravimo top atmosferu.

Opet kazem, ko plitak potok :ganja:

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:36 am

Kad je tekma sa Švedima, kad je tekma Želje protiv komšija i gdje? Hoću informacije.
@shzna Moji favoriti su Švabe i Francuzi.Mada se dosta pita i Engleska,Španija i Belegija.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:40 am

ENGLESKA !!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:42 am

España

shzna
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:43 am

Francuska mi ima nekako najbolju repku, a još su kod kuće. Mada, i Englezi napokon imaju ekipu koja zna lopte.
1987

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:50 am

Hrvatska :ganja:

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 10, 2016 2:56 am

Oa Bosna
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], NEZALAGANJE i 44 gosta.

Prijava