Mislim da su izgubljeni i za olimpijadu, trojica sigurno.ž'21 je napisao/la:Igraju li ona četverica u revanšu?
Da, imaš na sajtu njihovog saveza.delinjo je napisao/la:jel im ne igraju ova cetvorica sigurno....oba meca ?
Mi imamo šanse itekako. Fale im dva prva krila i dva prva beka. Onaj Ekberg je nogu slomio, on ne igra sigurno.Virtu4L je napisao/la:Mislim da su izgubljeni i za olimpijadu, trojica sigurno.
Jest jebeno tako kad nemaš nikakvih mogućnosti da pratiš Želju, susretao sam se par puta sa takvim situacijama, jebeno skroz.shzna je napisao/la:Nikad sebi neću oprostiti što odoh za CG kad smo igrali revanš sa Ferencom. Još mi u apartmanu nestade struje, drug me izvještavao preko poruka. Dođe poruka na poluvremenu, kontam evo promjene rezultata, kad ono šalje da je bio belaj na Jugu, tek mi kasnije šalje rezultat.
ako sam dobro shvatioova cetvorica su njima vazni igraci....sad kakvi su na bekovima bez ovih ????Virtu4L je napisao/la:Da, imaš na sajtu njihovog saveza.delinjo je napisao/la:jel im ne igraju ova cetvorica sigurno....oba meca ?
http://www.svenskhandboll.se/Landslag/" target="_blank
Trojica su iz prve postave, najbolji krilni par na svijetu i Nilsson. U posljednjem meču kvalifikacija za olimpijadu, protiv Španije kad su izgubili 23-25 ova četvorica su zabili 16 golova od 23 koliko je dala Švedska, Andersson 2, Kallman 3, Ekberg 5 i Nilsson 6.... Španiji je trebala pobjeda od tri gola razlike za prolaz.delinjo je napisao/la:ako sam dobro shvatioova cetvorica su njima vazni igraci....sad kakvi su na bekovima bez ovih ????
jbg otvorila nam se prilika....a ne znam od nasih ko je u formi ....Prce ok standardno...ali i mi smo bez krila moze se reci....ali sad su nam sanse puno vece to mi je drago....Virtu4L je napisao/la:Trojica su iz prve postave, najbolji krilni par na svijetu i Nilsson. U posljednjem meču kvalifikacija za olimpijadu, protiv Španije kad su izgubili 23-25 ova četvorica su zabili 16 golova od 23 koliko je dala Švedska, Andersson 2, Kallman 3, Ekberg 5 i Nilsson 6.... Španiji je trebala pobjeda od tri gola razlike za prolaz.delinjo je napisao/la:ako sam dobro shvatioova cetvorica su njima vazni igraci....sad kakvi su na bekovima bez ovih ????
Sad imaju Jakobssona desno, a lijevo će se mijenjati par igrača koji nisu baš toliko dobri, plus što nemaju srednjeg beka, dakle poprilično dobra situacija za nas.
a ne znam cekam jednu tekmu da Marko eksplodira na srednjem....ima ono nesto ...Virtu4L je napisao/la:Itekako nam se otvorila prilika, samo gore moramo biti prljavi, sjeckati igru, krasti vrijeme, sve ispod pet razlike se može nadoknaditi u revanšu.
Što se nas tiče, ne očekuj čuda i samo moli boga da Prce dobro krene i sve će biti lakše, ali znaju to i oni. E sad kad bi još neko odigrao dobru utakmicu valjalo bi nam jer ja ne vidim kako možemo zabiti više od 20 golova.
A znamo da je najlakse biti zakinut od strane sudija u ekipnim sportovima upravo u rukometu. Stoga pamet u glavu.Virtu4L je napisao/la:I naravno, imamo tu i stari dobri faktor suđenja koji sigurno neće biti ujednačen. Sreća što će biti dosta naših navijača pa će se i sudije malo zamisliti prije nego nas počnu uništavati.