Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Kada se pije piva?

Prije termina
Nema glasova.
Nakon termina
4 (18%)
Za vrijeme termina
1 (5%)
Sve troje
8 (36%)
Nikada, ja pijem samo sokic
9 (41%)

Ukupno glasova: 22

Whisperer
Status: Offline

Re: Chat

čet jun 09, 2016 9:59 pm

Don Juan je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
Don Juan je napisao/la: ama buraz kakva njihova pojacanja dusan hodzic , balic i saric i ahmetovic kojeg je bog u dzep u stucnu stavio , said ako je pojacanje amin da im nakvih deset dodje :rofl:
Ma evo hoce Šarbinija, sta o tome lave mislis, nije los Anus :rofl: :rofl:
Nemojte ti i Lars da se prepirete, dobri ste momci..
hahahaha koga hoce siptara sarbinija haha ama oni hoce svakogggggg Aldin Džidić između Sarajeva i Mladosti? :O
Zadnja izmjena: Whisperer, dana/u čet jun 09, 2016 10:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ž'21
Kontakt:

čet jun 09, 2016 10:01 pm

Kad nema ko Mirsu brata da citira, on sam sebe počneeeeee :D Mirso jači smo od njih, kakvi oni, nisu nam ni do koljenaaaaa :D

Plavo - Bijeli

čet jun 09, 2016 10:02 pm

LARS1921 je napisao/la:
Ne moze se raji ugoditi, pustim šalu na glavnoj temi, pojedinci se bune ne mogu da čitaju, kad krene ja pobrisem onda se drugi bune što brišem.

a ovo za nejga nemam ništa protiv nego čisto zajebancija, radi njegovog prvog posta andrije

od mene više neće dobit citat
Mlad si ti jos

Forum ti je ko zena

I kad valja, ne valja
BOG BOSNA I BOSNJACI

Whisperer

čet jun 09, 2016 10:07 pm

Leon_Professional je napisao/la:Don Juan, ti si brat, uvijek si podijelio s nama ono sto znas, svaka cast na tome. :klanjase2: :klanjase2:
A Lars se samo sali, mozda je i pretjerao al dobar je on isto kao i ti... JEdva cekam da citiras Larsona za koji dan :rofl: :rofl:

Pitari su se okurazili opet s ovim pojacanjima, mada niko nije u rangu sa Azijskim Ronaldom :kafa:
irfo » Thu Jun 09, 2016 10:05 pm

Kazu subic sutra dolazi

ja lazem jelda ?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sofronije
Kontakt:

čet jun 09, 2016 10:11 pm

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
:zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 09, 2016 10:12 pm

Don Juan je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Don Juan, ti si brat, uvijek si podijelio s nama ono sto znas, svaka cast na tome. :klanjase2: :klanjase2:
A Lars se samo sali, mozda je i pretjerao al dobar je on isto kao i ti... JEdva cekam da citiras Larsona za koji dan :rofl: :rofl:

Pitari su se okurazili opet s ovim pojacanjima, mada niko nije u rangu sa Azijskim Ronaldom :kafa:

Kazu subic sutra dolazi

ja lazem jelda ?
Brate, nisam nikad ni rekao da lazes.. Svaka cast ako bude, sta mene napadas mirso :cry:

Whisperer

čet jun 09, 2016 10:14 pm

Don Juan je napisao/la:

Kazu subic sutra dolazi

ja lazem jelda ?
Brate, nisam nikad ni rekao da lazes.. Svaka cast ako bude, sta mene napadas mirso :cry:
znam da nisi dobar si ti momak bratt , znacemo za par dana ocel doc on ili neko drugi , ovaj sharbini je istrosen

Kapiten
Kontakt:

čet jun 09, 2016 10:17 pm

slika
vidi Blagojevica jbt :D
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 09, 2016 10:18 pm

Ti si prvi rekao za Subica brate, to se mora postovati, nikad nisam rekao da lazes :rofl: :rofl: :rofl:
Ma ko je.be njih ako dodje Subic i jos kakvo bum pojacanje idemooooo Mirsooooo :karanje: :karanje:

Whisperer

čet jun 09, 2016 10:19 pm

Leon_Professional je napisao/la:Ti si prvi rekao za Subica brate, to se mora postovati, nikad nisam rekao da lazes :rofl: :rofl: :rofl:
Ma ko je.be njih ako dodje Subic i jos kakvo bum pojacanje idemooooo Mirsooooo :karanje: :karanje:
Amenn brate , da sutra stavi potpis ili za par dana cemo vidjet ocel ko bacit potpis :palacgore:

sofronije
Kontakt:

čet jun 09, 2016 10:21 pm

Kapiten je napisao/la:slika
vidi Blagojevica jbt :D
Blizanac :DD:

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 09, 2016 10:30 pm

Don Juan je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Ti si prvi rekao za Subica brate, to se mora postovati, nikad nisam rekao da lazes :rofl: :rofl: :rofl:
Amenn brate , da sutra stavi potpis ili za par dana cemo vidjet ocel ko bacit potpis :palacgore:
Vidjet cemo sve brate, ako ne potpise izginut ces ko Sablja :rofl: :rofl: :rofl:

Whisperer

čet jun 09, 2016 10:31 pm

Don Juan je napisao/la:
Vidjet cemo sve brate, ako ne potpise izginut ces ko Sablja :rofl: :rofl: :rofl:
:rofl: :rofl: :rofl: joj sablja je glavniiiiiii

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 09, 2016 10:35 pm

Mirso je otac ove teme,ako ga ko bude dirao protjeraću ga sa iste!
Mirsoooo familijooooooooo

Nego kone se ne zezaju,hoće ovog Šarbinija...da Bog da im bio ko Azijski Ronaldo :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Whisperer

čet jun 09, 2016 10:50 pm

Plava Porodica je napisao/la:Mirso je otac ove teme,ako ga ko bude dirao protjeraću ga sa iste!
Mirsoooo familijooooooooo

Nego kone se ne zezaju,hoće ovog Šarbinija...da Bog da im bio ko Azijski Ronaldo :mrgreen:
hoce kvrzicaaaaaaaa :rofl: Beqiraja :rofl: a mi subica :rofl: ja kako napisa na forum sprot prepisa hahaha :rofl:

sofronije
Kontakt:

čet jun 09, 2016 10:53 pm

:rofl: :rofl:

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 09, 2016 10:56 pm

MIRSOOO INSAJDERUUU KOMPJUTERUU MENADŽERUUUUUU
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Whisperer

čet jun 09, 2016 10:58 pm

Plava Porodica je napisao/la:MIRSOOO INSAJDERUUU KOMPJUTERUU MENADŽERUUUUUU
Joj boba brata procitajte mu status ja placem :rofl: :rofl: :rofl:

sofronije
Kontakt:

čet jun 09, 2016 11:19 pm

Don Juan je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:MIRSOOO INSAJDERUUU KOMPJUTERUU MENADŽERUUUUUU
Joj boba brata procitajte mu status ja placem :rofl: :rofl: :rofl:
Mirso , nisi mi odgovorio a pitao sam te: Imal sta na belegiju? :)
Zadnja izmjena: sofronije, dana/u čet jun 09, 2016 11:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 09, 2016 11:19 pm

Mirso evo rekose nista od Subica, joj izgide i ti jbt :rofl: :rofl: :rofl: A jos i Sport s tobom skupa, da ti nisi Sinan mozda :rofl: :rofl: :rofl:

Kakav status, de kopiraj brate :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Haklapuc i 54 gosta.

Prijava