teb cu se za par dana osobno javit ? do tad na ovoj temi nit cu kome odg nit nesto :* henryk hvala za user nameLARS1921 je napisao/la:to mirsomoj mirso ja se zalozio da dobijes nick a ti tako. ok je..
teb cu se za par dana osobno javit ? do tad na ovoj temi nit cu kome odg nit nestoDon Juan je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:to mirsomoj mirso ja se zalozio da dobijes nick a ti tako. ok je..
A sta mislis ti jarane., jel nas Larson poceo malo zezati, okuražio se jel de?Don Juan je napisao/la:Henryk Larsonnnnn u cackuuuuu iz penzijee potpiss stavljasofronije je napisao/la:Mirsoni ako se uhvati menadzera, ima da napravi haos kao Osim sa Sturmom![]()
A jbm te srecoPlava Porodica je napisao/la:Ovo sam omašio kad je bilo aktuelno,ali zipa teksta na zvaničnoj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.fksarajevo.ba/bs/mediji-o-na ... azije/2806" target="_blank![]()
![]()
ama brate , njemu hvala za nick sto je sredio al mu brate ne stoji da raju proziva po forumu kad ga prozovu par nickovaa brise im postove al hajd , dobar je on momak zna sale zezee , al jbg sve ima granicu , ja volim da djelim insajdreske infoo , il Dezinformacija sa razlogom hvala teb za sliku brate ti plava prodica Minjore ima vas jos prava raja ste bgmsofronije je napisao/la:A sta mislis ti jarane., jel nas Larson poceo malo zezati, okuražio se jel de?Don Juan je napisao/la:Henryk Larsonnnnn u cackuuuuu iz penzijee potpiss stavljasofronije je napisao/la:Mirsoni ako se uhvati menadzera, ima da napravi haos kao Osim sa Sturmom![]()
hahahahaha familijooooo da ih nemaa trebalo bi ih izmislitt oni su meni smjesni tolkoPlava Porodica je napisao/la:Ovo sam omašio kad je bilo aktuelno,ali zipa teksta na zvaničnoj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.fksarajevo.ba/bs/mediji-o-na ... azije/2806" target="_blank![]()
![]()
Ma dobar je LARS, nekad i njega malo ponese, nije jedini jbg, sta mu se ima zamjerit, koliko njih pise u siframa , sta ima veze. Dobro je dok je ovako stanje , jer se pozitivne stvari desavaju. Sve informacije budu prije ili kasnije na zvanicnoj, nekom smeta ovo trolanje , šatro gube vrijeme na citanje stranica. Pa ako misle da se nesta desilo ima na zvanicnoj ha ya ...Don Juan je napisao/la:ama brate , njemu hvala za nick sto je sredio al mu brate ne stoji da raju proziva po forumu kad ga prozovu par nickovaa brise im postove al hajd , dobar je on momak zna sale zezee , al jbg sve ima granicu , ja volim da djelim insajdreske infoo , il Dezinformacija sa razlogom hvala teb za sliku brate ti plava prodica Minjore ima vas jos prava raja ste bgmsofronije je napisao/la:A sta mislis ti jarane., jel nas Larson poceo malo zezati, okuražio se jel de?Don Juan je napisao/la: Henryk Larsonnnnn u cackuuuuu iz penzijee potpiss stavlja![]()
svaka ti bruda cast na tome momak si cabaaa bgmsofronije je napisao/la:Ma dobar je LARS, nekad i njega malo ponese, nije jedini jbg, sta mu se ima zamjerit, koliko njih pise u siframa , sta ima veze. Dobro je dok je ovako stanje , jer se pozitivne stvari desavaju. Sve informacije budu prije ili kasnije na zvanicnoj, nekom smeta ovo trolanje , šatro gube vrijeme na citanje stranica. Pa ako misle da se nesta desilo ima na zvanicnoj ha ya ...Don Juan je napisao/la:ama brate , njemu hvala za nick sto je sredio al mu brate ne stoji da raju proziva po forumu kad ga prozovu par nickovaa brise im postove al hajd , dobar je on momak zna sale zezee , al jbg sve ima granicu , ja volim da djelim insajdreske infoo , il Dezinformacija sa razlogom hvala teb za sliku brate ti plava prodica Minjore ima vas jos prava raja ste bgmsofronije je napisao/la: A sta mislis ti jarane., jel nas Larson poceo malo zezati, okuražio se jel de?
sofronije je napisao/la: Ma dobar je LARS, nekad i njega malo ponese, nije jedini jbg, sta mu se ima zamjerit, koliko njih pise u siframa , sta ima veze. Dobro je dok je ovako stanje , jer se pozitivne stvari desavaju. Sve informacije budu prije ili kasnije na zvanicnoj, nekom smeta ovo trolanje , šatro gube vrijeme na citanje stranica. Pa ako misle da se nesta desilo ima na zvanicnoj ha ya ...
ama buraz kakva njihova pojacanja dusan hodzic , balic i saric i ahmetovic kojeg je bog u dzep u stucnu stavio , said ako je pojacanje amin da im nakvih deset dodjeLeon_Professional je napisao/la:Don Juan, ti si brat, uvijek si podijelio s nama ono sto znas, svaka cast na tome.![]()
![]()
A Lars se samo sali, mozda je i pretjerao al dobar je on isto kao i ti... JEdva cekam da citiras Larsona za koji dan![]()
![]()
Pitari su se okurazili opet s ovim pojacanjima, mada niko nije u rangu sa Azijskim Ronaldom
Ma evo hoce Šarbinija, sta o tome lave mislis, nije los AnusDon Juan je napisao/la:ama buraz kakva njihova pojacanja dusan hodzic , balic i saric i ahmetovic kojeg je bog u dzep u stucnu stavio , said ako je pojacanje amin da im nakvih deset dodjeLeon_Professional je napisao/la:Don Juan, ti si brat, uvijek si podijelio s nama ono sto znas, svaka cast na tome.![]()
![]()
A Lars se samo sali, mozda je i pretjerao al dobar je on isto kao i ti... JEdva cekam da citiras Larsona za koji dan![]()
![]()
Pitari su se okurazili opet s ovim pojacanjima, mada niko nije u rangu sa Azijskim Ronaldom
LARS1921 je napisao/la:sofronije je napisao/la: Ma dobar je LARS, nekad i njega malo ponese, nije jedini jbg, sta mu se ima zamjerit, koliko njih pise u siframa , sta ima veze. Dobro je dok je ovako stanje , jer se pozitivne stvari desavaju. Sve informacije budu prije ili kasnije na zvanicnoj, nekom smeta ovo trolanje , šatro gube vrijeme na citanje stranica. Pa ako misle da se nesta desilo ima na zvanicnoj ha ya ...![]()
Ne moze se raji ugoditi, pustim šalu na glavnoj temi, pojedinci se bune ne mogu da čitaju, kad krene ja pobrisem onda se drugi bune što brišem.
a ovo za nejga nemam ništa protiv nego čisto zajebancija, radi njegovog prvog posta andrije
od mene više neće dobit citat
hahahaha koga hoce siptara sarbinija haha ama oni hoce svakogggggg Aldin Džidić između Sarajeva i Mladosti? :OLeon_Professional je napisao/la:Ma evo hoce Šarbinija, sta o tome lave mislis, nije los AnusDon Juan je napisao/la:ama buraz kakva njihova pojacanja dusan hodzic , balic i saric i ahmetovic kojeg je bog u dzep u stucnu stavio , said ako je pojacanje amin da im nakvih deset dodjeLeon_Professional je napisao/la:Don Juan, ti si brat, uvijek si podijelio s nama ono sto znas, svaka cast na tome.![]()
![]()
![]()
Pitari su se okurazili opet s ovim pojacanjima, mada niko nije u rangu sa Azijskim Ronaldom![]()
![]()
Nemojte ti i Lars da se prepirete, dobri ste momci..