Totalno je slab hajc, ja očekujem opet dobru posjetu, ali što kažeš mogli smo na 10 hiljada komotno. Meni je ovaj fb event često mjerilo i po njemu očekujem dobru posjetu.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub avg 17, 2019 10:50 amI sve sam čekao iskreno neki hajc od strane kluba ili od grupe da se privuku turisti, naši selfijaši i kabel majstori, ali ovo je odron.
Ko u fazonu yebeš slobodu nije ni zrinjski ni sarajevo. Bolja atmosfera drastično je bila prije gostujuće utakmice sa Čelikom nego danas.
Ja očekujem plafon 6 milja, a vrlo lahko se moglo nakucati na 10.
Ako ništa manja će mi gužva biti prije tekme u radnji![]()
Hoces na Grbavicu danas?Guvo je napisao/la: ↑sub avg 17, 2019 10:47 amMeni i ovakvima ce samo biti zao sto smo u pravu a ti i takvi ce tada prvi tjerati kamatarakvalitet je napisao/la: ↑sub avg 17, 2019 9:36 am
Ja predlažem Skupštini da, ako Amar uzme titulu, donese odluku nekakvu da mu se još jedan transfer uplati na račun i da sve to zadrži, naravno. Neki u visini oko 400 ili 500 hiljada KM. Čisto da tebi i takvima još neki čir pukne, da pocijepate još članskih, godišnjih, desetogodišnjih...
AMAR AMAR OSIM OSIM!!!
SVI NA GRBAVICU!!!
AMAR KAMATAR AMAR KAMATAR!!!
🤍
🤍
🤍
Ma dobro, mi kažemo da je dobro što je dan prije počela prodaja, ali selfi, derbi i ostali navijači će početi dolaziti od 8 na Grbavicu i kad bude velika gužva, onda će se žaliti. A i općenito, ja prvi ću doći sahatak prije, kupiti kartu i ući, da odgledam zagrijavanje, a onda i zapjevati koju sa sjevera prije početka utakmice.CURVA je napisao/la: ↑sub avg 17, 2019 11:24 amSlabo ide prodaja karata,opet je forum zatrovan mogu misliti sta ce biti kad nas stane footbolPlaviVlak je napisao/la: ↑sub avg 17, 2019 11:09 amTotalno je slab hajc, ja očekujem opet dobru posjetu, ali što kažeš mogli smo na 10 hiljada komotno. Meni je ovaj fb event često mjerilo i po njemu očekujem dobru posjetu.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub avg 17, 2019 10:50 amI sve sam čekao iskreno neki hajc od strane kluba ili od grupe da se privuku turisti, naši selfijaši i kabel majstori, ali ovo je odron.
Ko u fazonu yebeš slobodu nije ni zrinjski ni sarajevo. Bolja atmosfera drastično je bila prije gostujuće utakmice sa Čelikom nego danas.
ali najgore sto ne kontaju da su nebitni samo nama kvare atmosferu i nista vise ali eto .Ja ih mogu nazvati malim i nebitnim dusmancicima .
Veceras poslije pobjede abd ide neki team building
Ti dvorska ludo zaobidji me ispisao si gluposti vise nego iko na ovom forumu.
CURVA je napisao/la: ↑sub avg 17, 2019 11:24 amSlabo ide prodaja karata,opet je forum zatrovan mogu misliti sta ce biti kad nas stane footbolPlaviVlak je napisao/la: ↑sub avg 17, 2019 11:09 amTotalno je slab hajc, ja očekujem opet dobru posjetu, ali što kažeš mogli smo na 10 hiljada komotno. Meni je ovaj fb event često mjerilo i po njemu očekujem dobru posjetu.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub avg 17, 2019 10:50 amI sve sam čekao iskreno neki hajc od strane kluba ili od grupe da se privuku turisti, naši selfijaši i kabel majstori, ali ovo je odron.
ali najgore sto ne kontaju da su nebitni samo nama kvare atmosferu i nista vise ali eto .Ja ih mogu nazvati malim i nebitnim dusmancicima .