Jest jest i to igrao maestralno one zajebancije na treningu sve ispratio top ... ima kvalitete
Jest jest i to igrao maestralno one zajebancije na treningu sve ispratio top ... ima kvalitete
Kakav je Stila bio??ocekujem u toku sedmice potpis Salifuaplavi kanarinac je napisao/la: ↑uto avg 13, 2019 11:43 pmJest jest i to igrao maestralno one zajebancije na treningu sve ispratio top ... ima kvalitete
Stila stice rutinu jos i Amar je dobro rekao poslije pauze ce biti tu negdje... trenutno mu fali rutine, opuštenosti, sigurnosti... klasa je ali treba da se prilagodi jos par dana...Amar927 je napisao/la: ↑uto avg 13, 2019 11:47 pmKakav je Stila bio??ocekujem u toku sedmice potpis Salifuaplavi kanarinac je napisao/la: ↑uto avg 13, 2019 11:43 pmJest jest i to igrao maestralno one zajebancije na treningu sve ispratio top ... ima kvalitete
Danas na onom forumu kae hladno "ma ne treba vise ulagat u stadion, dosta je. Idemo poboljsat kadar il sta vec". Kad se slagirao nisam tobe jarabi..tm87alem je napisao/la: ↑sri avg 14, 2019 12:10 amVeceras sam bio posebno ponosan i sretan gledajuci zvezdu! Naravno ne zbog nje, nego sto imamo travnjak medju najboljim u evropi! Ona bruka kod penal tacke, pardon rupe i blata na danskom ponosu Parkenu je obisla svijet! Zato hvala svima koji su i milimetar znanja i truda ulozili u Grbavicu!
![]()
Ma frajer grbav kad hoda.. Glava mu vazda na podu
Ne valja se rugat'.Ko se ruga .......Plava Porodica je napisao/la: ↑sri avg 14, 2019 12:30 amMa frajer grbav kad hoda.. Glava mu vazda na podu![]()
Jel to urugvajac kojeg pominju?Plava Porodica je napisao/la: ↑sri avg 14, 2019 12:47 amPoserugagavran je napisao/la: ↑sri avg 14, 2019 12:46 amNe valja se rugat'.Ko se ruga .......Plava Porodica je napisao/la: ↑sri avg 14, 2019 12:30 am
Ma frajer grbav kad hoda.. Glava mu vazda na podu![]()
![]()
Jest’ dolazi diego forlan k’o pomocni trener.
Jbg dok ga izlijece od bjesnila nece zaigrati do marta
Reci da je ljevakCharlie Sheen je napisao/la: ↑sri avg 14, 2019 10:03 amSalifu je na treningu igrao beka i po meni sasvim solidno.
Nisam siguran kojom nogom igra ali je na desnoj strani igraoazbaha je napisao/la: ↑sri avg 14, 2019 10:13 amReci da je ljevakCharlie Sheen je napisao/la: ↑sri avg 14, 2019 10:03 amSalifu je na treningu igrao beka i po meni sasvim solidno.