I kako prođe?Leon_Professional je napisao/la:No Mirso, no Party![]()
![]()
a mene buraz prenijelo, ne ustadoh na sehur, evo valja sad ispostiti bez sehura a ispit imam
I kako prođe?Leon_Professional je napisao/la:No Mirso, no Party![]()
![]()
a mene buraz prenijelo, ne ustadoh na sehur, evo valja sad ispostiti bez sehura a ispit imam
Evo dosao kuci, nije lose, sasvim normalno. Ali imam i sutra ispit valja sad ucitiEisenbahner1921 je napisao/la:I kako prođe?Leon_Professional je napisao/la:No Mirso, no Party![]()
![]()
Bice od tebe nesto makar radnik za bausteluLeon_Professional je napisao/la:Gradjevinu buraz
Takva je igra. Koji god klub da uzmes za par sezona dominiras.Leon_Professional je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la: Ma za nasu ligu menadjer i nije realan, bolje je odradjen za ove lige 5. Dok ja napredujem, niko me ne prati u ligi i onda za 2 sezone postane nezanimljivo, zato sam uzeo ovu Yugo ligu, pa je teze.![]()
Mirso na menadjeru prvo bi doveo Dzidica, Subica i od kona bi pokupio sta valja![]()
Moze hladno ako cu u Njemackoj raditiMinjore je napisao/la:Bice od tebe nesto makar radnik za bausteluLeon_Professional je napisao/la:Gradjevinu buraz
Ljeti jednom zimi malo rijedjesofronije je napisao/la:@Don Juan, ima li sta na belegiju?
daj linkKapiten je napisao/la:Momci igrate li fantasy EURO 2016 ?
Ako ko igra neka se pridruzi sport1.ba ligi
kod: 69105D6Z
Henryk Larsonnnnn u cackuuuuu iz penzijee potpiss stavljasofronije je napisao/la:Mirsoni ako se uhvati menadzera, ima da napravi haos kao Osim sa Sturmom
Moj Hnryk jasam vam rak rana , tebi cu se javit citirat te za 2 do 3 dana posebno tebeLARS1921 je napisao/la:mirsso bratte moooj, subbicc potpisaoooo ja gaa vidio u trolli sad sa siljkkoom
šttoo mme brrattee shhvattašš neozzbiljnno ???Don Juan je napisao/la:Moj Hnryk jasam vam rak rana , tebi cu se javit citirat te za 2 do 3 dana posebno tebeLARS1921 je napisao/la:mirsso bratte moooj, subbicc potpisaoooo ja gaa vidio u trolli sad sa siljkkoom
http://eurofantasy.uefa.com/en" target="_blankPlavo - Bijeli je napisao/la:daj linkKapiten je napisao/la:Momci igrate li fantasy EURO 2016 ?
sto ga ti spusta henryiku pa poso moda nije da raju vredja , da ismijava, forum je mjesto gdje svak moze rec svoje misljenje , jasam bio admin mod na raznim str znase sta je poso njegov da bana raju ako ima vredjanja , jer jos vidim da pojedini se zale na njegaKapiten je napisao/la:http://eurofantasy.uefa.com/en" target="_blankPlavo - Bijeli je napisao/la:daj linkKapiten je napisao/la:Momci igrate li fantasy EURO 2016 ?