da ija sta dodam kreno te tam citirat da napisem da bi bio sad dobar poso uprave da jamimo salihovica marketinski privuko bi gledaoce , onda razvijat omladinski pogon da se malo vise radi na njemu da se pruzi sansa mladim igracima da vise napreduju uz ove malo starijeMinjore je napisao/la:Ma kakvaaa panika mirsooo nego nejebicaaaa
Ma skupa je to zajebancija Mirsooo Bogaaaaa miiiiiii. Kad budemo europu igrali onda moze, a ovako bi ti bosnjo dosao prvu tekmu vidio salihovica, slikao se s njim poslije tekme i drugu tekmu bi ti opet 5,6 hiljada ljudi bilo..Don Juan je napisao/la:da ija sta dodam kreno te tam citirat da napisem da bi bio sad dobar poso uprave da jamimo salihovica marketinski privuko bi gledaoce , onda razvijat omladinski pogon da se malo vise radi na njemu da se pruzi sansa mladim igracima da vise napreduju uz ove malo starijeMinjore je napisao/la:Ma kakvaaa panika mirsooo nego nejebicaaaa
BBrrattee kaccee tttajj prasnjikkkarr višššee, jelll daannsssMinjore je napisao/la:Ma skupa je to zajebancija Mirsooo Bogaaaaa miiiiiii. Kad budemo europu igrali onda moze, a ovako bi ti bosnjo dosao prvu tekmu vidio salihovica, slikao se s njim poslije tekme i drugu tekmu bi ti opet 5,6 hiljada ljudi bilo..Don Juan je napisao/la:da ija sta dodam kreno te tam citirat da napisem da bi bio sad dobar poso uprave da jamimo salihovica marketinski privuko bi gledaoce , onda razvijat omladinski pogon da se malo vise radi na njemu da se pruzi sansa mladim igracima da vise napreduju uz ove malo starijeMinjore je napisao/la:Ma kakvaaa panika mirsooo nego nejebicaaaa
Postim ja buraz. Igram menadjera, a ispit sutra i preksutra, sta da ti kazem, mozda cemo dijeliti istu tugu.shzna je napisao/la:Ima li ko da posti ovdje?
Jutros mi ispit bio iz uslovnog, maloprije izašli rezultati, 3 boda mi falila za upis ocjene. Sad bih se ranio.
Arapima?Leon_Professional je napisao/la:Postim ja buraz. Igram menadjera, a ispit sutra i preksutra, sta da ti kazem, mozda cemo dijeliti istu tugu.shzna je napisao/la:Ima li ko da posti ovdje?
Jutros mi ispit bio iz uslovnog, maloprije izašli rezultati, 3 boda mi falila za upis ocjene. Sad bih se ranio.![]()
![]()
Ali bitno je da sam ja Dadu prodao za 7.5 miliona![]()
![]()
Larsoneeeee javices se mi se , kad subic potpise do prozivke mozda cak na prozivci se pojavi , pa cu te citiratLARS1921 je napisao/la:BBrrattee kaccee tttajj prasnjikkkarr višššee, jelll daannsssMinjore je napisao/la:Ma skupa je to zajebancija Mirsooo Bogaaaaa miiiiiii. Kad budemo europu igrali onda moze, a ovako bi ti bosnjo dosao prvu tekmu vidio salihovica, slikao se s njim poslije tekme i drugu tekmu bi ti opet 5,6 hiljada ljudi bilo..Don Juan je napisao/la: da ija sta dodam kreno te tam citirat da napisem da bi bio sad dobar poso uprave da jamimo salihovica marketinski privuko bi gledaoce , onda razvijat omladinski pogon da se malo vise radi na njemu da se pruzi sansa mladim igracima da vise napreduju uz ove malo starije
uzimmmammoo lii aaaaaaaaanndrijuuuuuuuuuuuuuuuuu???==??=))#(("#
Juan da te odmah citiram, nadam se da ce doci Subic. Za mustuluka si brateDon Juan je napisao/la:Larsoneeeee javices se mi se , kad subic potpise do prozivke mozda cak na prozivci se pojavi , pa cu te citiratLARS1921 je napisao/la:BBrrattee kaccee tttajj prasnjikkkarr višššee, jelll daannsssMinjore je napisao/la: Ma skupa je to zajebancija Mirsooo Bogaaaaa miiiiiii. Kad budemo europu igrali onda moze, a ovako bi ti bosnjo dosao prvu tekmu vidio salihovica, slikao se s njim poslije tekme i drugu tekmu bi ti opet 5,6 hiljada ljudi bilo..
Don Juan je napisao/la:Larsoneeeee javices se mi se , kad subic potpise do prozivke mozda cak na prozivci se pojavi , pa cu te citiratLARS1921 je napisao/la:BBrrattee kaccee tttajj prasnjikkkarr višššee, jelll daannsssMinjore je napisao/la: Ma skupa je to zajebancija Mirsooo Bogaaaaa miiiiiii. Kad budemo europu igrali onda moze, a ovako bi ti bosnjo dosao prvu tekmu vidio salihovica, slikao se s njim poslije tekme i drugu tekmu bi ti opet 5,6 hiljada ljudi bilo..