Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Kada se pije piva?

Prije termina
Nema glasova.
Nakon termina
4 (18%)
Za vrijeme termina
1 (5%)
Sve troje
8 (36%)
Nikada, ja pijem samo sokic
9 (41%)

Ukupno glasova: 22

Whisperer
Status: Offline

Re: Chat

uto jun 07, 2016 3:47 pm

ž'21 je napisao/la:
mirsadmekic je napisao/la:
ž'21 je napisao/la: Ne igraju Hodžić na istoj poziciji k'o i Subić. Završi nam to, nek Kostić određuje gdje će ko igrati, je li poštenooooo?
znaci znas iti nesto :P za subica hahah ama nece brate on u sarajevo ? mislis da bi mogo subic na krilo ako ga nasi uzmu ?
Naravno da bi, on lijevo, Boske desno, a gore Lendrić i Pozder i neka ostali pitaju koliko će primiti prije početka utakmiceeee. Banjalučko-zvornička krila začinjena hrvatsko-jablaničkim napadom.
joj brateeeeee , da oce ga nasi uzetiiiiiiii men bi to bio bas bumm , nadam se da ce kostic odoborit da ga uzmu ja znam kad je otiso iz borca nasi su davali 50.000 eura , nisu htjeli , trazili 100.000 tak sam ja cuo
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sofronije
Kontakt:

uto jun 07, 2016 8:02 pm

Mirso brate ti kao dobar pregovarac, kako bi se rijesio nekog igraca koji kurcu ne valja a pod ugovorom i ima dobru platu? :ganja:
:zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 07, 2016 8:56 pm

Mirso de nam reci za tog igraca sto je 70% gotov. Ako nista bar koju poziciju igra?! Mada mogao si i na PP napisati ko je, necu ja razglasiti stoposto. :DD:

delinjo
Kontakt:

uto jun 07, 2016 9:06 pm

ajde mirso da pravimo lommmmm :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 07, 2016 9:10 pm

Mirso zvani BOOM
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto jun 07, 2016 9:16 pm

Momci, pošto henryk cuga uveliko, zna li ko kako da program (microsoft visio) pošaljem prijateljici sa svog usb-a. Zauzima 700 MB, sorry za offtopic ali je hitno
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

delinjo
Kontakt:

uto jun 07, 2016 9:17 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Momci, pošto henryk cuga uveliko, zna li ko kako da program (microsoft visio) pošaljem prijateljici sa svog usb-a. Zauzima 700 MB, sorry za offtopic ali je hitno
zavisi kakva je prijateljica :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto jun 07, 2016 9:20 pm

delinjo je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Momci, pošto henryk cuga uveliko, zna li ko kako da program (microsoft visio) pošaljem prijateljici sa svog usb-a. Zauzima 700 MB, sorry za offtopic ali je hitno
onako, grude dobre, široki brijeg dobar, ostalo ništa. Nije za ovog podforuma :lol:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

delinjo
Kontakt:

uto jun 07, 2016 9:25 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
onako, grude dobre, široki brijeg dobar, ostalo ništa. Nije za ovog podforuma :lol:
moze slika na pm hahaha :rofl: :rofl: :rofl: :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto jun 07, 2016 9:28 pm

delinjo je napisao/la: moze slika na pm hahaha :rofl: :rofl: :rofl: :ganja:
ako mirsoni dozvoli :!:

delinjo
Kontakt:

uto jun 07, 2016 9:38 pm

delinjo je napisao/la: moze slika na pm hahaha :rofl: :rofl: :rofl: :ganja:
ako mirsoni dozvoli :!:
haha ma brat je nagodan vjeruj mi....ali svi se moderatori naljutili na njega :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

sofronije
Kontakt:

uto jun 07, 2016 9:41 pm

@Eisenbahner1921 , brate previse si kulturan na ovoj temi, drug se izvinjava na offtopic-u :)

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto jun 07, 2016 9:45 pm

sofronije je napisao/la:@Eisenbahner1921 , brate previse si kulturan na ovoj temi, drug se izvinjava na offtopic-u :)
hahahha priča se o golim ženskim i mirsinom nicku, pa ja ulijećem s kompjuterima :D Treba promijeniti naziv teme :DD:

sofronije
Kontakt:

uto jun 07, 2016 9:46 pm

sofronije je napisao/la:@Eisenbahner1921 , brate previse si kulturan na ovoj temi, drug se izvinjava na offtopic-u :)
hahahha priča se o golim ženskim i mirsinom nicku, pa ja ulijećem s kompjuterima :D Treba promijeniti naziv teme :DD:

haha da, a to neki program koji trebas poslat? Jbg ja znam poslat fajlove do 100mb, sad cu potrazit mozda nadjem da tih 700 mb lansiras :)

Poslao sam ti na pm pa probaj .

Elegant
Kontakt:

uto jun 07, 2016 10:08 pm

Raja preporucite radnje u Sarajevu koje prodaju telefone - nove telefone, provjerne radnje. Ne ove sa carsije sto Boga pitaj odakle nabaljaju telefone koji su na drugim mrezama pa ih otkljucavaju i prodaju po cjeni novih. Ili jos gore ukradenu rubo ili neke prevare i slicno.

Univerazalno - cuo sam mnogo negativnosti i negativnih iskustava.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

uto jun 07, 2016 10:33 pm

Elegant je napisao/la:Raja preporucite radnje u Sarajevu koje prodaju telefone - nove telefone, provjerne radnje. Ne ove sa carsije sto Boga pitaj odakle nabaljaju telefone koji su na drugim mrezama pa ih otkljucavaju i prodaju po cjeni novih. Ili jos gore ukradenu rubo ili neke prevare i slicno.

jesi u sarajevu ?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto jun 07, 2016 10:37 pm

Ma samo ako imaš nekoga iz ejrope da ti donese, ja tu sitnu tehniku nabavljam preko badže is Swe a i tu gledam kada su neke velike akcije, što bi oni rekli rea kad je onda se trči :lol: . Razlika je ogromna što se tiče kvalitete izrade i vijeka trajanja.
イビチャ・オシム

Jaozinho22

uto jun 07, 2016 11:22 pm

Elegant je napisao/la:Raja preporucite radnje u Sarajevu koje prodaju telefone - nove telefone, provjerne radnje. Ne ove sa carsije sto Boga pitaj odakle nabaljaju telefone koji su na drugim mrezama pa ih otkljucavaju i prodaju po cjeni novih. Ili jos gore ukradenu rubo ili neke prevare i slicno.

Ma buraz nema tu puno pametovanja oko mobitela...kad kupuješ nov ako hoces da baš bude nov odeš u Univerzalno i trazis npr Samsung galaxy s5 al da nije otvaran...kako ces znat da nije otvaran ? Ima ona naljepnica što je zalijepljena na rubu kutije mobitela ako je otvaran ona je prerezana ako nije ona je čitava...
Mada je po meni kupovina mobitela uvijek lutrija npr, zadnji put jaran kupi Xperiu M4 aqua novu top sve i nakon mjsec joj ode neka glupost neki senzor a ja uzmem na piku M2 aqua radi ko sat....
Evo zadnjih 5-6 mobitela sam uzeo na piku i nikad nisam imao problema,pretezno gledam ako neko dobije mobitel od firme il na poklon a njemu ne treba da ga ugrabim ili ako nekom treba keš...lutrija čista...bar po meni,pozz
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 07, 2016 11:29 pm

Ma ja to sve školski po tramvajima ukradem.Rade ko sat,takva mi nafaka valjda :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 07, 2016 11:43 pm

@Elegant bez zajebancije ne bi bilo loše da i u telekomu kupiš.Prije godinu uzeo telefon dole,6 glava izvalio,ali i sad ko nov.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], salle86, Ujko i 33 gosta.

Prijava