Sarajevo: 1 Sirčo, 7 Konjalić, 15 Mulaosmanović, 4 Čičkušić, 14 Šuvalija, 8 Sabljica, 6 Kadrić, 10 Makić, 11 Djuderija, 9 Nargalić, 5 Hasančić.RokElsner44 je napisao/la: ↑pet jun 07, 2019 1:30 pmLars imas li negdje mozda ekipu Sarajeva koja je na ovom turniru?
Pa sta trebaju, e moj sokole. Mahalska uprava dolaze nam i mahalski navijaci lagano...PlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑pet jun 07, 2019 1:19 pmI ko da gledam na kraju utakmice ce se izgrlit i izljubit sa igracima sarajeva
Ljudi idu kod onih sti ponude vise, i ovaj Hadzanovic nece kod nas mada i nije neke steta.
Misliš na Asima naravno...velemajstor, prekucao igricu...
Kad naš "Tata-Babo" utvrdi da čudom Božjim dokazano vrlo dobri igrači neće kod nas da dolaze:SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 07, 2019 1:48 pmLjudi idu kod onih sti ponude vise, i ovaj Hadzanovic nece kod nas mada i nije neke steta.
KK Bosna je bila šampion Evrope.CURVA je napisao/la: ↑pet jun 07, 2019 2:10 pmako ce 9 Trofeja donijeti halal mu svaki dinarMATORI je napisao/la: ↑pet jun 07, 2019 2:07 pmKad naš "Tata-Babo" utvrdi da čudom Božjim dokazano vrlo dobri igrači neće kod nas da dolaze:SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 07, 2019 1:48 pm
Ljudi idu kod onih sti ponude vise, i ovaj Hadzanovic nece kod nas mada i nije neke steta.
- samo zbog njega,
- tj na lijepe oči,
- tj bez para, ili za sitnu paru...
Izvadit će on opet jedno pola miliona...i ići će to onda...
Eh za jedno godinu ...dvije ...tri...ispostavit će se da smo mu dužni još jedno 2-3 miliona....
Jbg, velika je kamata u mikro kreditnim....
Pardon MAKRO kreditnim...
A oni što su (kažu) sinoć cugali i lafo pomoći će...
Hoće ko' i mi navijači za reflektor.
A ovdje na forumu ljudi predlažu da navijači investiraju (stotinama hiljada KM) u LED-ove sjeverne tribine....
Bože pameti!a ne autobuse igraca ,trenera ,luzerski mentalitet itd...a potrosili milione
Sta ce nama ti polovnjaci. Imamo najbolja krila u ligi
Kod nas je izgleda luzerski menatlitet ugradjen od pionira pa dalje.CURVA je napisao/la: ↑pet jun 07, 2019 2:23 pmeto ti vizionar znas kako Amar miisli poslovati ? znaci ti si za varijantu novih 60 fudbalera ,novi kontigent trenera ,sefova omladinskog pogona itd i da nastavimo ovaj luzerski mentalitet
Insanu!CURVA je napisao/la: ↑pet jun 07, 2019 2:37 pmbrate ne trebas ti meni nista crtati znam ja dobro sta Vi govorite ,pod ovo Vi misli vecina na ovom forumu ,Kao sto Amar nikad nije znao sastaviti upravu tako ni Miske i prethodna ekipa nisu uspjeli tim .Zato sam se radovao kao dijete kad sam cuo da imaju sastanak i da postoji mogucnost da se dogovore .Nazalost do toga nije doslo ali to ne znaci da trebam vrijedjati najtrofejnijeg trenera i da nema moju podrsku ali VI to nikako da skontate .Amar Osim je zasluzio podrsku svakog navijaca Zelje to je sigurno znaci niko mu to nije poklonio sto je Babin vec je svojim trudom to zasluzio ,Dovoljno dugo pratim Zeljeznicar da znam kako je bez Amara i kako je sa njim .MATORI je napisao/la: ↑pet jun 07, 2019 2:30 pm@Curva,
pisao sam davno o temi klub i tim...
Ti ne kontaš očigledno razliku između tima i kluba, džaba ti je objašnjavati.
Vi "vizionari" mi sve više ličite na one "nositelje Europskih vrijednosti" i nihove poteze - a mi nikad dalje od Europe.
Ili što skoro skoro Džeko napisa modnom mačku Izetu H, nakon još jedne modne vratolomije istog:
"E, moj Izete"!