Evooo mirseeee familijeee najdražeeeeeee!mirsadmekic je napisao/la:oooooooooooooooooooooooooooo djesteeeeeee drugoviPlava Porodica je napisao/la:Mirsooo familijoooooo
nije jossssssssssssssssssss cekamo odgPlava Porodica je napisao/la:Evooo mirseeee familijeee najdražeeeeeee!mirsadmekic je napisao/la:oooooooooooooooooooooooooooo djesteeeeeee drugoviPlava Porodica je napisao/la:Mirsooo familijoooooo
jeeelll tti štaaa subiiiiiić odgovoooorioooo
Nejebica..mirsadmekic je napisao/la:sta ono legendaa barcee heryk sjebannnnn utjesitee gaPlava Porodica je napisao/la:Mirsooo familijoooooo
bgmmmmm larsonnnn skreno sa pravog puta jutros , uzivio see cojkMinjore je napisao/la:Nejebica..mirsadmekic je napisao/la:sta ono legendaa barcee heryk sjebannnnn utjesitee gaPlava Porodica je napisao/la:Mirsooo familijoooooo
Ooooo Mirsoniii , moras tiii sreditiiii LArsssooonuu neku trebuuu, vidiiiss daaa niijee dobarrrrrmirsadmekic je napisao/la:bgmmmmm larsonnnn skreno sa pravog puta jutros , uzivio see cojkMinjore je napisao/la:Nejebica..mirsadmekic je napisao/la: sta ono legendaa barcee heryk sjebannnnn utjesitee ga
hvalla kkkkapitenneKapiten je napisao/la:Larssone sve najbolje
Gledljiva je , sto jest jestPlavo - Bijeli je napisao/la:Odavno bolju utakmicu nisam gledao
mislim na Japan - Bosna
kad se ti vrati iz penzije legendo barcaloneeeeeeLARS1921 je napisao/la:hvalla kkkkapitenneKapiten je napisao/la:Larssone sve najboljeD
mirsssooo sreddiii subbbicaa
ma bratteeee ostavioo sam kossttiii na tterrennuuumirsadmekic je napisao/la:kad se ti vrati iz penzije legendo barcaloneeeeeeLARS1921 je napisao/la:hvalla kkkkapitenneKapiten je napisao/la:Larssone sve najboljeD
mirsssooo sreddiii subbbicaa![]()
zaigraj spica ko nekad
Kolko placassss za jednog igraca a nije lazzzz , al ev necu nikomm reci recu da nam je jedan blizu vrh igrac nije laz nit nesto , kad dodje larsone javicu se citiracu se pokazacu ti dokazLARS1921 je napisao/la:ma bratteeee ostavioo sam kossttiii na tterrennuuumirsadmekic je napisao/la:kad se ti vrati iz penzije legendo barcaloneeeeeeLARS1921 je napisao/la:
hvalla kkkkapitenneD
mirsssooo sreddiii subbbicaa![]()
zaigraj spica ko nekad