Treba im spomenik podici kada su njega uvalili nekome...momak ne moze u GOSK-u igrati
Treba im spomenik podici kada su njega uvalili nekome...momak ne moze u GOSK-u igrati
Refik
zamisli konkurencije da se bira kloc utakmice
Hoce momak da kaze da ga je Refik prodao preko veza sto ima tamo.
Refik je pomogao, oko uslova je pregovarao prosli saziv UO i isposlovao najoptimalnije sto je moglo za Zelju, tacnije Misimovic i Duvnjak. Ali bezveze je da se vracamo na to, idemo naprijed.
Refik ga je prodao, da nije njega bilo, mi ga nikad ne bismo prodali sami. Što se tiče para, meni rekoše da smo mi kao klub digli transfer za nekih 15-20%, iako smo na početku htjeli puno više (što je i normalno pregovorima), uz još neke klauzule. Ako neko ima druge informacije neka me slobodno opovrgne. I nisam zlonamjeran fakat, samo prenosim ono što sam načuo.
Hajd molim te reci i nama na koji nacin!? Ja cu tebi poslije toga objasniti kako i na koji naci je dosao tvoh SAH i kako je upravljo! Nece Vam se svidjeti blokirat ce te meElegant je napisao/la: ↑ned mar 31, 2019 8:18 pmI onda opet nekoj novoj upravi sve po spisku jebati sto ga ne dovedu, sto se svi iz kluba ne skolne da on dođe, sto mu sve ne daju sto pozeli...itd.
Ja vam kazem ova trenutna uprava ako do ljeta ne digne krov istoka a pogotovo ako tokom ljeta Amaru ne rodi pare za novu sezonu, neka on prvi ode jer ih je on doveo, a onda svi oni za njime.
P.S. Da u javnost puste konacan izvjestaj porezne uprave, jer su prije svega zbog toga dosli u klub i svi znamo na koji nacnin !
anel otiso za ratu banci koju smo sponzorirali
Tu se slažem sa tobom apsolutno, samo bih Vedrana odvojio jer on mi je više preko glave prešao iskreno. Ali Asim, Jadranko i Srđan ne mogu u koš sa Hajdarom i Šabanom, koji su možda i sami svjesni da ne mogu zajedno igrati, tako da ih ne mogu baš kriviti za ovako loše partije.kvalitet je napisao/la: ↑ned mar 31, 2019 8:56 pmSamo je ružno pisati o našoj djeci na ovaj način. Kakvi god da su, draži su mi od Asima, Bogija i drugih. Ja nekako ne mogu istim očima gledati Vecu, Anela, Harisa... i neke druge igrače "sa strane". Ne mogu da ih pljujem, jer znam da pružaju najviše i najbolje što mogu. Nekad se i ja iznerviram i svašta u afektu kažem i napišem, ali "hladne glave" ovako razmišljam.
a ako pobjedimo, onda useremo komsijama supu...željozaživotcijeli je napisao/la: ↑ned mar 31, 2019 9:00 pmAko izgubimo sljedeću utakmicu realan nam je pad na 5. poziciju na tabeli koja ne vodi u europu![]()
ako pocnes izlaganje sa "dok sam ja bio predjednik skupsine" odmah cu ti reci da seres kao foka moj pestoZeljeznicar1921 je napisao/la: ↑ned mar 31, 2019 8:55 pmHajd molim te reci i nama na koji nacin!? Ja cu tebi poslije toga objasniti kako i na koji naci je dosao tvoh SAH i kako je upravljo! Nece Vam se svidjeti blokirat ce te meElegant je napisao/la: ↑ned mar 31, 2019 8:18 pmI onda opet nekoj novoj upravi sve po spisku jebati sto ga ne dovedu, sto se svi iz kluba ne skolne da on dođe, sto mu sve ne daju sto pozeli...itd.
Ja vam kazem ova trenutna uprava ako do ljeta ne digne krov istoka a pogotovo ako tokom ljeta Amaru ne rodi pare za novu sezonu, neka on prvi ode jer ih je on doveo, a onda svi oni za njime.
P.S. Da u javnost puste konacan izvjestaj porezne uprave, jer su prije svega zbog toga dosli u klub i svi znamo na koji nacnin !ali nema veze izaci ce sve samo lakapo.. a ti meni objasni ja koji nacin?