Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 31, 2019 8:41 pm

AsharaK je napisao/la:
ned mar 31, 2019 8:40 pm
Pa prosla uprava je bila zlatna kad su uzete te pare za Anela, jel
Treba im spomenik podici kada su njega uvalili nekome...momak ne moze u GOSK-u igrati
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

fcz
Kontakt:

ned mar 31, 2019 8:42 pm

Evo sesta sezona kako se mi tjesimo da ce ovo proci, da cemo izaci jaci, da je vrijeme da nam se vrati, da je bas sljedeca sezona nasa... A realnost je da iz godine u godinu nazadujemo. Devedeset i kusur godina ponosne tradicije je u ovih zadnjih pet-sest srozano, dozivjeli smo toliko ponizenja i sramota, malo ko nas vise dozivljava ozbiljno, sva ona velicina i slava polako blijedi.

Nije ni u drugim klubovima bajka ali neki lagano isplivavaju, polako napreduju, a mi tonemo. Cemu covjek da se nada sljedece sezone? Cudu nekom? Ova ekipa je kvalitetom za donji dio tabele, to je realnost. Otkud sad da nam s neba padne 5-6-7 kvalitetnih igraca? Ni u klubu ni kod Amara ne vidim nikakav entuzijazam. Sudije te cijelu sezonu unistavaju a ti sutis ko pichka. I oni prosli i ovi. Danasnja bijedna igra je pravi prikaz kompletnog stanja u ekipi i u klubu zadnjih godina - slabasno, neodlucno, letargicno. Ne vidim ja kako ce ista ovdje izaci na dobro.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

kvalitet
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:
Refik
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

PlaviVlak
Kontakt:

ned mar 31, 2019 8:43 pm

Jednostavno, ne očekujemo 0:3, 7 prilika, nego 0:1 ili 0:2 neko slučajno. Ne očekujem Stanića koji nije ni na nebu ni na zemlji, niti vezni red kakav danas igra.
Srđan, Asim, Jadranko ne smiju biti u prvoj postavi Želje i dok od takvih promjena ne krenemo, nema ni napretka.
Sudija nas opet sjeba, ali eto kako je Amar rekao ne smijemo se žaliti na to, ali ne smijemo ni na teren. Igrali smo na Grbavici protiv Zvijezde pa slučajno zabili jedan gol, tako da ne tražimo puno, samo koliko toliko sigurne pobjede protiv Zvijezde, Goška i sl....
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Kospa
Kontakt:

ned mar 31, 2019 8:44 pm

Brate onda necemo pisat ni o cemu i voljno.

Ali to sto mi necemo pisati ovde ne mjenja cinjenicu da mi igramo katastrofalno, znaci odron svih odrona.
Kazu nije igra cilj ove sezone, pa znam i ja jarane da nije cilj ove sezone, svjestan sam svega ali ovo je donja granica, znaci nema dalje.
Bilo je perioda i prije kad smo lose igrali, kad nas je deda Mesanovic vadio iz govana u 90 toj ali bilo je necega u toj "neigri" sto je davalo nadu u bolje sutra.
Ovo je meni katastrofa sve osim mozda Radnika

Ja ne mogu ovo gledat...
... Godine života svoga tebi dao sam...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned mar 31, 2019 8:46 pm

kvalitet je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Refik
Refik uzeo pare?
Željezničar ante portas !

BrUDA
Kontakt:

ned mar 31, 2019 8:49 pm

Omar500 je napisao/la:
ned mar 31, 2019 7:29 pm
Anketa za igrača utakmice

viewtopic.php?f=91&t=884
zamisli konkurencije da se bira kloc utakmice :D
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned mar 31, 2019 8:49 pm

AsharaK je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Refik
Refik uzeo pare?
Hoce momak da kaze da ga je Refik prodao preko veza sto ima tamo.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

storm_raider
Kontakt:

ned mar 31, 2019 8:51 pm

kvalitet je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Refik
Refik je pomogao, oko uslova je pregovarao prosli saziv UO i isposlovao najoptimalnije sto je moglo za Zelju, tacnije Misimovic i Duvnjak. Ali bezveze je da se vracamo na to, idemo naprijed.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

kvalitet
Kontakt:

ned mar 31, 2019 8:51 pm

AsharaK je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Refik
Refik uzeo pare?
Refik ga je prodao, da nije njega bilo, mi ga nikad ne bismo prodali sami. Što se tiče para, meni rekoše da smo mi kao klub digli transfer za nekih 15-20%, iako smo na početku htjeli puno više (što je i normalno pregovorima), uz još neke klauzule. Ako neko ima druge informacije neka me slobodno opovrgne. I nisam zlonamjeran fakat, samo prenosim ono što sam načuo.

A, kako Anel trenutno igra, izgleda kao da smo ga uvalili. Vidjet ćemo.

Zeljeznicar1921

ned mar 31, 2019 8:55 pm

Elegant je napisao/la:
ned mar 31, 2019 8:18 pm
cikazubo je napisao/la:
ned mar 31, 2019 8:14 pm
Ne cude mene Amarovi nastupi i hladnokrvne izjave, on je vec pokazao da mu nije problem dici sidro kad god zeli i uz to naplatiti svoje usluge i to s kamatom..
I onda opet nekoj novoj upravi sve po spisku jebati sto ga ne dovedu, sto se svi iz kluba ne skolne da on dođe, sto mu sve ne daju sto pozeli...itd.

Ja vam kazem ova trenutna uprava ako do ljeta ne digne krov istoka a pogotovo ako tokom ljeta Amaru ne rodi pare za novu sezonu, neka on prvi ode jer ih je on doveo, a onda svi oni za njime.

P.S. Da u javnost puste konacan izvjestaj porezne uprave, jer su prije svega zbog toga dosli u klub i svi znamo na koji nacnin !
Hajd molim te reci i nama na koji nacin!? Ja cu tebi poslije toga objasniti kako i na koji naci je dosao tvoh SAH i kako je upravljo! Nece Vam se svidjeti blokirat ce te me :) ali nema veze izaci ce sve samo lakapo.. a ti meni objasni ja koji nacin?

kvalitet
Kontakt:

ned mar 31, 2019 8:56 pm

Samo je ružno pisati o našoj djeci na ovaj način. Kakvi god da su, draži su mi od Asima, Bogija i drugih. Ja nekako ne mogu istim očima gledati Vecu, Anela, Harisa... i neke druge igrače "sa strane". Ne mogu da ih pljujem, jer znam da pružaju najviše i najbolje što mogu. Nekad se i ja iznerviram i svašta u afektu kažem i napišem, ali "hladne glave" ovako razmišljam.

GOAT

ned mar 31, 2019 8:57 pm

AsharaK je napisao/la:
anel otiso za ratu banci koju smo sponzorirali
Premier league BIH
AMAR OSIM 5X Champion (2001,2002,2010,2012,2013)

fk sarajevo,nk celik,fk sloboda,,fk velez,fk borac, 3X Champion (2007,2011,2015)

željozaživotcijeli
Kontakt:

ned mar 31, 2019 9:00 pm

Ako izgubimo sljedeću utakmicu realan nam je pad na 5. poziciju na tabeli koja ne vodi u europu :zid:
drenchy69 je napisao/la: ↑pon maj 27, 2019 5:41 pm
Jarane moj, Željo mi je jedina radost u životu . . .

PlaviVlak
Kontakt:

ned mar 31, 2019 9:02 pm

kvalitet je napisao/la:
ned mar 31, 2019 8:56 pm
Samo je ružno pisati o našoj djeci na ovaj način. Kakvi god da su, draži su mi od Asima, Bogija i drugih. Ja nekako ne mogu istim očima gledati Vecu, Anela, Harisa... i neke druge igrače "sa strane". Ne mogu da ih pljujem, jer znam da pružaju najviše i najbolje što mogu. Nekad se i ja iznerviram i svašta u afektu kažem i napišem, ali "hladne glave" ovako razmišljam.
Tu se slažem sa tobom apsolutno, samo bih Vedrana odvojio jer on mi je više preko glave prešao iskreno. Ali Asim, Jadranko i Srđan ne mogu u koš sa Hajdarom i Šabanom, koji su možda i sami svjesni da ne mogu zajedno igrati, tako da ih ne mogu baš kriviti za ovako loše partije.

Biće Željo opet šampion!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned mar 31, 2019 9:06 pm

željozaživotcijeli je napisao/la:
ned mar 31, 2019 9:00 pm
Ako izgubimo sljedeću utakmicu realan nam je pad na 5. poziciju na tabeli koja ne vodi u europu :zid:
a ako pobjedimo, onda useremo komsijama supu... :D

sigurno cemo u evropu... u to ne sumnjam...
100/94/37/34 - i to je to!

Guvo
Kontakt:

ned mar 31, 2019 9:06 pm

Zeljeznicar1921 je napisao/la:
ned mar 31, 2019 8:55 pm
Elegant je napisao/la:
ned mar 31, 2019 8:18 pm
cikazubo je napisao/la:
ned mar 31, 2019 8:14 pm
Ne cude mene Amarovi nastupi i hladnokrvne izjave, on je vec pokazao da mu nije problem dici sidro kad god zeli i uz to naplatiti svoje usluge i to s kamatom..
I onda opet nekoj novoj upravi sve po spisku jebati sto ga ne dovedu, sto se svi iz kluba ne skolne da on dođe, sto mu sve ne daju sto pozeli...itd.

Ja vam kazem ova trenutna uprava ako do ljeta ne digne krov istoka a pogotovo ako tokom ljeta Amaru ne rodi pare za novu sezonu, neka on prvi ode jer ih je on doveo, a onda svi oni za njime.

P.S. Da u javnost puste konacan izvjestaj porezne uprave, jer su prije svega zbog toga dosli u klub i svi znamo na koji nacnin !
Hajd molim te reci i nama na koji nacin!? Ja cu tebi poslije toga objasniti kako i na koji naci je dosao tvoh SAH i kako je upravljo! Nece Vam se svidjeti blokirat ce te me :) ali nema veze izaci ce sve samo lakapo.. a ti meni objasni ja koji nacin?
ako pocnes izlaganje sa "dok sam ja bio predjednik skupsine" odmah cu ti reci da seres kao foka moj pesto
BOJKOT GG.BA PORTALA!

Kospa
Kontakt:

ned mar 31, 2019 9:08 pm

Meni vala je bitan pristup i kvalitet igre od toga kako se ko zove, odakle je i gdje je ponikao. Drazi su mi nasi svakako, ko sto mi je drag svaki zeljovac, ali teren je jedino mjerilo i ako si krampa, krampa si.
... Godine života svoga tebi dao sam...

PlaviVlak
Kontakt:

ned mar 31, 2019 9:10 pm

Može li se više prekinuti rasprava oko uprava u svakom mogućem momentu, komentarišite Amara, igrače, protivnika, nema smisla poslije utakmice čitati rasprave o upravama. To možete tokom sedmice s argumentima i hladne glave.

Biće Željo opet šampion!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned mar 31, 2019 9:12 pm

Hladno sjebase pun stadion na derbiju...
Hvala Amare, hvala saradnici, hvala igraci.

Trenutno korisnika/ca: cipiripi, Dzezvar, pestabudimpesta, Sky1 i 50 gostiju.

Prijava