Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

PratimsamoPlave
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 01, 2019 8:32 pm

Znamo svi da onaj portal i Misimovic nisu bili u dobrim odnosima.
I dalje ga pljuju, iako on odavno nije u Zelji. I na sve nacine omalovazavaju sto je bivsi predsjednik uradio. Najtuznije je od svega, sto mnogi od nas presucujemo te stvari. Cak dok je bio u klubu, nije to zajebalo Misimovica nego najvise Zelju.
Njihova kampanja je prelazila svaku granicu. Od tog se islo da je bitnije sto Kozaric ne dolazi na utakmice i predstavlja se kao Zeljo, a legende koje su dolazile sve cesce kao zaludjenici Misimovica i nisu kontaktirani.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

MiroslavKruzik

ISB87 je napisao/la:
pet mar 01, 2019 1:22 pm
gdje se popljuvao misimovic? o cemu pricas?
haj ne perite vise sa tim glupostima.
i ti i onaj bosanac, ne zna se ko je veci smor.
Pa ne mozemo ti,ni on ni ja nadoknaditi mozga da skontas pitanja i odgovore u clanku...inteligencija je skupa stvar 😉

MiroslavKruzik

pet mar 01, 2019 8:35 pm

Kospa je napisao/la:
pet mar 01, 2019 7:26 pm
Dajte ljudi, ne kontam sta je problem ako je predsjednik odlucio da ostavi u rosteru nekog igraca. Pa niko sretniji od mene ne bi bio da sad Nihad ima takav hands on pristup pa da je rekao neka Dacica na moju odgovornost na pola sezone.
Fora je sto je Amar toliko krme da ga namjerno ne bi stavio da igra pa makar mu zivot ovisio o tome.

Misli li neko da Bale i Marcelo nemaju mjesta u onakvom Realu ?
Naravno da imaju ali klub/predsednik/UO odlucio da ih proda i to je to.

Istina je da gg pokusava u svakoj prilici diskreditovati bivsu upravu Zelje. Mene to ne iznenadjuje, ono sto je meni krivo je da neki zeljovci ne vide da je to direktno napad na samog Zelju, isto kao i price o kupljenim titulama.
Ne vrijedi to nama nekolicini objasnjavati iz dana u dan kad je vecina zaluđena idelogijom A.O. pod parolom 'Zeljo je najbitniji'

PlaviVlak
Kontakt:

pet mar 01, 2019 8:35 pm

nikson je napisao/la:
pet mar 01, 2019 6:24 pm
Dado, sipovic, zec itd vs elsner, husic pozder itd??? Princip je isti ostalo su nijanse....a vi budite telad pa dopustite da vas to odvaja od Zelje, dopustite da smatrate da smo mi koji smo protiv Misimovica ustbari za Amara....a najzalosnije je sto nismo, mi smo samo za Zelju....a s gdinom Misimovicem smo to izgubili, mozda cemo i s Amarom al cemk tjerati i njega....i tjerat cemo svakog ko bude radio protiv Zelje, ko nam bude onemogucio ono zbog cega se igra fudbal : Pobjede i slavlje!
A što bi iko bio protiv Misimovića lično ili protiv Amara lično? Smetaju neke stvari, zamjeriti nešto, uredu, ali biti protiv Misimovića koji nam je uz ljude kraj njega vratio Evropu na Grbavici, ugodjaj u našem domu, borbu za trofeje, jedan trofej ili biti protiv najtrofejnijeg trenera koji nas je toliko puta obradovao, sin naše najveće legende, čovjek koji izaziva strah u ligi.
Budimo uz Želju, za Želju, baš kao što si i rekao, ali budimo i ljudi koji poštuju ljude koji su uradili dobro za Želju. Kao što zahvaljujući Amaru kažemo da smo najtrofejniji klub u država i možemo se ponositi time, naravno nije Amar jedini ali je on taj koji je najzaslužniji, isto tako zahvaljujući Misimoviću i ljudima oko njega možemo reći da imamo jedan od najmodernijih travnjaka na Balkanu, najljepši stadion u državi, naslov osvajača kupa...
Šteta je što njih dvojica nisu mogli zajedno, poštujmo ove prije, podržimo ove sadašnje, pratimo njihov rad i iznad svega budimo uz Želju i pokažimo da smo najveći klub u čitavoj državi.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

MiroslavKruzik

pet mar 01, 2019 8:39 pm

PratimsamoPlave je napisao/la:
Znamo svi da onaj portal i Misimovic nisu bili u dobrim odnosima.
I dalje ga pljuju, iako on odavno nije u Zelji. I na sve nacine omalovazavaju sto je bivsi predsjednik uradio. Najtuznije je od svega, sto mnogi od nas presucujemo te stvari. Cak dok je bio u klubu, nije to zajebalo Misimovica nego najvise Zelju.
Njihova kampanja je prelazila svaku granicu. Od tog se islo da je bitnije sto Kozaric ne dolazi na utakmice i predstavlja se kao Zeljo, a legende koje su dolazile sve cesce kao zaludjenici Misimovica i nisu kontaktirani.
Mislis da znaju? Hahahah pa isti ti su instalirani na ovaj forum kao ublehe i hijene da na sva usta pravdaju i blate,zavisno za koje potrebe trebaju a inteligencije za skontati gdje je tu Zeljo,nikad nisu imali niti ce imati!

Problem je samo sto nas ima svjesnih na kakav nacin se sve odradjuje,radi i pod kojom parolom i u kojem sistemu ove drzave. Talovi,talovi i talovi pa onda se zalije šampanjcem! 😎

BrUDA
Kontakt:

pet mar 01, 2019 8:43 pm

oprosti nam Ljoze, katkad nismo svjesni koliko smo sretni sto teces nasim venama, jer neki ljudi za zivota ne osjete i ne dozive tako cistu, iskrenu i bezuvjetnu ljubav...

svi na Grbavicu :zeljeznicar1:
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

MiroslavKruzik

pet mar 01, 2019 8:43 pm

nikson je napisao/la:
pet mar 01, 2019 4:40 pm
avlami97 je napisao/la:
pet mar 01, 2019 1:50 pm
nikson je napisao/la:
pet mar 01, 2019 1:46 pm
Joj avlami izadji malo na sunce svega ti, lijep dan, umrijet ces u hladu braneci Misimovica.....
Niti koga branim, niti koga napadam. Ne volim lažove i spinere. To nekima očito prija i zadovoljni su time. Što se umiranja tiče, nikoga neće zaobići, ni u hladu ni na suncu.

Spinujes i ti mjesecima, kao da je bitno....smatras da pomazes Zelji a mnogo, mnogo mu odmazes svojim pisanjem. Nazalost!
Je l samo sad ovo vazi da Zelji dok je ova Uprava odmazemo ako kritikujemo i ukazujemo na nelogicnosti i trazimo da se nesto popravi, preuredi i nadogradi na bolje?

Niste tako pricali dok je bio prosli sastav Uprave,vec ste sutili na neosnovane prozivke a pricali na sav glas za vecinom...tada nigdje Zelje nije bilo i nije se gledalo da li mu se ODMAZE!

dvostruki arsini,ma da

Kospa
Kontakt:

pet mar 01, 2019 8:54 pm

... Godine života svoga tebi dao sam...

AdmirA
Kontakt:

pet mar 01, 2019 9:16 pm

Kospa je napisao/la:
https://fkzeljeznicar.ba/stotinu-srednj ... sti/36117/

Svaka cast lafcino :klanjase2:
:baklja: :klanjase2:

MiroslavKruzik

pet mar 01, 2019 9:42 pm

starigrad je napisao/la:
pet mar 01, 2019 9:25 pm
Bosanac1993 je napisao/la:
ISB87 je napisao/la:
pet mar 01, 2019 1:22 pm
gdje se popljuvao misimovic? o cemu pricas?
haj ne perite vise sa tim glupostima.
i ti i onaj bosanac, ne zna se ko je veci smor.
Pa ne mozemo ti,ni on ni ja nadoknaditi mozga da skontas pitanja i odgovore u clanku...inteligencija je skupa stvar 😉
posto si ti, kako se predstavljas, natprosjecno inteligentan, trebao bi malo iskoristit tu inteligenciju prije nego ostavis ovakav post, jer je krajnje nepristojno vrijedjati nekoga na ovakav nacin i direktno mu govoriti da je glup i da mu fali mozga. uvrede i spustanje na ovakav nivo pisanja nisu odlike inteligentnih ljudi.

i, inteligencija nema cijenu, ne kupuje se. ili je imas, ili nemas, nema tu sta skupo biti,
Molit cu te lijepo da ne izvrces moje rijeci, jasno se vidi sta je napisano meni( od strane forumasa isb87 bez da sam ga ikada spominjao ili prozvao) a i sa moje strane.

Nigdje nije napisano natprosjecna inteligencija, procitaj ponovo, mozda i ti skontas nakon drugog citanja poentu ovog' prethodnog napisanog!

I da,ne brini ti u koje svrhe cu ja koristiti licnu inteligenciju, svakako da cu tebi i drugima koji pokusavate izvrtanjem, napadanjem, spinovanjem i ismijavanjem odgovoriti.

Za sve ostalo imas pp i javi se, da ne zamaramo raju! 😉

Grbavica
Kontakt:

pet mar 01, 2019 9:46 pm

Kospa je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/stotinu-srednj ... sti/36117/

Aferim! Lijep gest.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

MiroslavKruzik

pet mar 01, 2019 10:02 pm

slika

Plava Porodica
Kontakt:

pet mar 01, 2019 10:09 pm

9 milja kazne za ovo !
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

pet mar 01, 2019 10:10 pm

phpBB [video]

Opppp :baklja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet mar 01, 2019 10:35 pm

Kospa je napisao/la:
https://fkzeljeznicar.ba/stotinu-srednj ... sti/36117/

E ovakve vijesti zelim cesce cuti :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

salle86
Kontakt:

pet mar 01, 2019 10:39 pm

nikson je napisao/la:
Dado, sipovic, zec itd vs elsner, husic pozder itd??? Princip je isti ostalo su nijanse....a vi budite telad pa dopustite da vas to odvaja od Zelje, dopustite da smatrate da smo mi koji smo protiv Misimovica ustbari za Amara....a najzalosnije je sto nismo, mi smo samo za Zelju....a s gdinom Misimovicem smo to izgubili, mozda cemo i s Amarom al cemk tjerati i njega....i tjerat cemo svakog ko bude radio protiv Zelje, ko nam bude onemogucio ono zbog cega se igra fudbal : Pobjede i slavlje!
ma vala prijatelju moj, ako ćemo opet čekati 5-10 godina da se zakuca ekser u stadionu, da se nešto unaprijedi ili održi na trenutnom nivou...serem se i na pobjede, slavlja, titule...
najgori period uz Želju tih godina mi je bio domaći europski meč na Koševu
ja lično i personalno, radije bih da igramo federalnu ligu na grbavici nego grupe lige šampiona na koševu (ili nekom drugom stadionu)
kažem AKO...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

nikson
Kontakt:

pet mar 01, 2019 11:00 pm

salle86 je napisao/la:
nikson je napisao/la:
ma vala prijatelju moj, ako ćemo opet čekati 5-10 godina da se zakuca ekser u stadionu, da se nešto unaprijedi ili održi na trenutnom nivou...serem se i na pobjede, slavlja, titule...
ja lično i personalno, radije bih da igramo federalnu ligu na grbavici nego grupe lige šampiona na koševu (ili nekom drugom stadionu)
kažem AKO...
Ama prijatelju razumijem ja to. Evo sad imas itekako fin stadion za nase uslove al hajmo dalje. Bez titule nema ni nas, progutat ce nas troskovi. S titulom dolazi Liga prvaka (kvalifikacije), sad po novom i kad ispadnes igras europa ligu....automatski tu ces vjerovatno namaci koji transfer i idemo dalje...nemas ti nista druze od praznog istoka, od 1500 ljudi na stadionu....hajmo dici igru pa ce se valjda raditi dalje. Daj da se vrate ljudi, daj da se svi mobilizuju, daj da vise ne bude klanova Misimovic i Amar....daj da svi budemo Zeljini manijaci a ne Senadovi il Amarovi...**** to vise....doci ce i poslije Amara neko...nece vjecno uprsvljati Zeljom a ja bgm planiram na utakmice Zelje da vodim djecu pa i unuke...to je bit svega...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet mar 01, 2019 11:17 pm

Zasto da biramo. Imali smo jedno. Dosli "bolji", sada hocemo sve.
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

salle86
Kontakt:

pet mar 01, 2019 11:26 pm

ne želim ni ja da biram, i ja bih oboje
ali realnost govori da je nemoguće, bar ova naša
pa se eto nekako i mirim sa tim da se stadion održava i radi 10% u odnosu na ove prije
ako i toliko mogu...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

MiroslavKruzik

pet mar 01, 2019 11:29 pm

nikson je napisao/la:
pet mar 01, 2019 11:00 pm
salle86 je napisao/la:
nikson je napisao/la:
kažem AKO...
Ama prijatelju razumijem ja to. Evo sad imas itekako fin stadion za nase uslove al hajmo dalje. Bez titule nema ni nas, progutat ce nas troskovi. S titulom dolazi Liga prvaka (kvalifikacije), sad po novom i kad ispadnes igras europa ligu....automatski tu ces vjerovatno namaci koji transfer i idemo dalje...nemas ti nista druze od praznog istoka, od 1500 ljudi na stadionu....hajmo dici igru pa ce se valjda raditi dalje. Daj da se vrate ljudi, daj da se svi mobilizuju, daj da vise ne bude klanova Misimovic i Amar....daj da svi budemo Zeljini manijaci a ne Senadovi il Amarovi...**** to vise....doci ce i poslije Amara neko...nece vjecno uprsvljati Zeljom a ja bgm planiram na utakmice Zelje da vodim djecu pa i unuke...to je bit svega...
Da tih ljudi nije bilo mislis da bi ti ili ja kao navijac vidio renoviran zapad, renoviran jug, NOVOIZGRADJENU HRPU BETONA TRIBINE ISTOK, led reklame, led semafor, NOVOIZGRAĐENI TEREN i mnogo toga?! Slazemo se svi,nije sve u građenju stadiona biti u infrastrukturi,nogomet se igra radi trofeja ali ljudi mi smo istovremeno gazili na svim frontovima podjednako dobro. Nije nama niko kriv sto sno nezadovoljni bili godinama prije prethodne Uprave svim i svacim pa smo njima u dlaku trazili odma i titule, transparentan rad, gradnju stadiona i sve...jer su nas godinama lagali a dosla ekipa i radila u tisini i dovela nas na europski nivo. I sta je onda uslijedilo, nije nam ni to bilo pa po balkanskom mentalitetu zavadi pa vladaj,tjeraj jer si proklet i ne vidis sve dobre strane i segmente pozitivne u i oko kluba nego samo titulu. Pa se onda krenulo u generalno pljuvanje,rusenje atmosfere u klubu sa svih strana od endo i egzo faktora pa do stvaranja fenomena kulta jednog covjeka a kojeg uopce nije na taj nacin ni bilo. Ako klub nema autoriteta, nema ni organizacije a to mi svi znamo, znamo kako je besprijekorno klub u svakom segmentu funkcionisao i odatle i jeste taj autoritet bio povod za sve..Ja sam na to PONOSAN i zbog toga im hvala jer su pokazali da se moze i da se ne zale na sistem,na opstinu, na dozvole i prethodnike koji su godinama klub gurali u dubiozu,nego su krenuli u otplatu DUGOVA kluba koje jos i danas i dugo cemo otplacivati( a zamisli kakav transfere od tih para smo mogli napraviti da se prosetamo ligom za godinu dvije i do europe)..ali svi zaboravljamo kakvo finansijsko breme su ti ljudi a i nas Zeljo imali pa su idalje radili i uspijevali namaknuti i opravdati transparentnost poslovanja.

Ovo sto pokusavaju trenutni, pod parolom 'Zeljo je najbitniji i oni su kao spasioci' , nek im je jasno da je Zeljo uvijek najbitniji i sa njima i bez njih, zamjenjivi su kao i prosli. Tu se svi trebamo sloziti i ujediniti a kultove licnosti ne smijemo stvarati,nikada!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.

Prijava