Sipa visok, ali izgleda lagan na nogama. Mozda tehnicki bolja varijanta od Vukotica

Jednostavno Amar Osim:

S obzirom kako lose branimo prekide ovo ce im biti uobicajeni sutevi tokom tekme.azbaha je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 10:05 amhttps://youtu.be/3yVBumufUrY?t=310
Ova vjezba mi izgleda bas zahvalna za nase golmane.
Nadajmo se da će Vorskla nešto izmiješati, jer slična ekipa nas je prošle godine dobila 5:0.
E vala i jest zagovno a ne bi mu povratka.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 12:00 pmNece Fejza u hatar Karicu pa nikako da se izvadi![]()
Nesto sumnjam u to jer je Brko vidio nesto vise u toj kupovini i cak mu dao nekoliko komplimenata u par intervjua. Da je tolika rusevina i zapusten ne vjerujem da bi ga i dovodili zbog par utakmica i bez sanse da pravi razliku na terenu. A nekako svi vjeruju u to..tm87alem je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 11:19 amDragi željovci, juče sam bio sa jednim igračem Želje iz šampionske "Zuban" gneracije 1998. godine. Isti mi reče da mu je profa rekao da od Ermina nema ništa do 3-4 kola proljetnog dijela, jer je totalno nespreman. Postepeno će ga vraćati u formu. Za Jamaka kaže da mu je turčin sve isplatio pa će ostati kod robije.
I da ne zaboravim: Iskreno saučešće porodici Vukotić.