..2 i više.
- Taj sam
Neće se više ćuti ono Odino "Zajime, Zajime..."
Nazovite to kako hoćete ali je meni i dalje nešto nedokazano u njemu i nadam se da će napokon proigrati.
Kolko traje? Pola minute?Zaka je napisao/la: ↑sub jan 19, 2019 5:06 pmMislim ovo je moja unutarnja kontrola izbacila po onome što nam je rečeno, ima i neki video na youtubeu, kratak, vjerovatno golovi i asistencijeLARSSON je napisao/la: ↑sub jan 19, 2019 5:01 pmPrekuco Miću Kuzmanovića po broju klubovaZaka je napisao/la: ↑sub jan 19, 2019 4:57 pm
https://www.transfermarkt.ba/ivan-belik ... ler/290163![]()
![]()
Da je zapjevao ku*ac bi ga čekao
Nije baš toliko kratak, ali znaš ono krene akcija od početka dok dođe do njega 15 sekundi.
Prva liga, druga polusezona, Bog zna koliko ce biti namjestenih utakmica. Od prve lige jedino dobri potezi su Velez i Olimpik mada se i oni koriste svim i svacim. Nek mu je sa srecom i da napreduje.
De majke ti, Curva, koji je to drugi pored te pitarske kovanice sportski seg...,ne mogu pa eto izgovoriti niti natipkati tu odvratnu sintagmu s Hadisona? Sta smo mi to a da nije iskljucivo i samo fudbal, odnosno sport u pitanju? Nije li ti Amar sam rekao na Skupstini ''football, fudbal...''?CURVA je napisao/la: ↑sub jan 19, 2019 4:58 pmVjeruj mi brate ja se za sportski segment ne brinem Amar će to sve da poslozi biti će to top puno bolje nego ove sve sezone bez njega i sad sam siguran da je ovo najbolje nesto sto se on vratio bez obzira na sve. Samo da hoće biti ovaj krov kako će lijepo biti Amar krov još kad bi mi navijači vratili plavu boju na tribine. Jos jednom ću Vam reći Amar ima opasnog jokera za upravu koji će nas klub dići na puno veći nivo molim vas samo se strpite jos malo zato je sve i učinio da se vrati. Volim te Zeljo
Ma kakav ja i insajder, pretražio tm i ovaj jedini odgovarao opisu
Oleg Lanin ( Na ljeto prelazi u prvi tim Krasnodara )
Ti ih izvuče sa svih pozicija, ako nije na ovom spisku, nema potrebe da dolazi na probu.LARSSON je napisao/la: ↑sub jan 19, 2019 6:26 pmOleg Lanin ( Na ljeto prelazi u prvi tim Krasnodara )
German Onugkha
Egor Rudkovskiy
Aleksandr Likhachev
Vladislav Shevchenko
Nikolay Obolskiy
Dmitri Sasin
Pavel Kudryashov
Maksim Mayrovich
Vladislav Parshikov
Aleksandr Soldatenkov
Yuri Zavezen
Denis Yakuba
Aleksandr Smirnov
Aleksandr Filin
Ivan Melnikov
Egor Nikulin
Aleksandr Maksimenko
Vladislav Rudenko
Artem Vyatkin
Tomas Rukas
Sergey Ivanov
Aleksey Solovjev
Artem Gerasimov
Igor Obukhov
Saveli Kozlov
Vladislav Drogunov
Vladislav Adaev
Yaroslav Maloletkov
Kirill Kopaev
Maksim Kuzmin
Soslan Kagermazov
Ilmir Nurisov
Vladimir Mikhailov
Ja to moram odobriti, pa ti vidi ko ovdje jedini zaradjuje petobu.
bogi je napisao/la: ↑sub jan 19, 2019 7:13 pmNešto kraće o Slobodi.
- Ekipa koja gaji 'nordijski stil igre' Nalić ih je motivatorski podigao na jedan zavidan nivo.
- Fizička spremnost kompletne ekipe, dobar postotak timskog duha.
- Najveća opasnost prijeti od centaršuteva na kojima najveći dio svoje igre zasnivaju, eksploatišu strane radi mogućeg manevra, Ivetića, Terzića ili Beganovića.
- Baraban prva ujedno i najopasnija igla u slučaju kontranapada.
- Svi napadači su klasične 'grtalice' sa manjkom tehnike i i sa finom dozom snalažljivosti u šesnaestercu.
- U slučaju zatvaranja njihovih napadača oslanjaju se na udarce sad daljine Husejinovića, Barabana, Smajića i Alispahića.
- Imaju dva odlična omladinca u vidu Beganovića i Maksimovića, koja bih iskreno volio da možemo dovesti i vezati sa dužim ugovorom.
- Na štoperskoj poziciji uglavnom igraju Adžem i Ignjatović, gdje je veća ranjivost primjećena u prostoru između štopera i beka nego između njih dvojice samih.
- 'Utrčavanje u kanal' loše brane, te su iz takvih situacija primili dosta golova u prvoj polusezoni.
- Slika nema jer nemam cijele utakmice tu, ali eto nešto oko čega se svakako može diskutovati.
- Očekivanih 11: Muminović, Terzić, Ignjatović, Adžem, Ivetić, Alispahić, Ćivić, Smajić, Baraban, Husejinović, Zukić/Vidović.
- Obratiti pažnju na Beganovića i Maksimovića, jedino bi oni mogli biti interesantni našem klubu u daljoj, ali i bližoj budućnosti.