Sjajno.Mnogi prst krivice upiru u Ministarstvo pravde FBiH i ministra Vedrana Škobića za to što ni nakon više intervencija kluba i ispravki nisu odobrene izmjene klupskog Statuta koje bi omogućile, između ostalog, i da Mirvić postane strateški partner i da preuzme vođenje kluba.
Tragom toga kontaktirali smo ministra koji nam je međutim rekao da ne želi govoriti za naš portal (Raport/Sport Centar), navodeći razloge koje iskreno nismo razumjeli niti smo pokušali razumjeti. Tako smo ostali uskraćeni za ovu veoma važnu informaciju koja bi možda bacila svjetlo na sva dešavanja u vezi FK Željezničar.
Hoće li pokušavati da riješi ovo oko statuta,ili će pokušati neki drugi način funkcionisanja,nešto se spominjalo ko da Sanin kontroliše skupštinu tako nešto u tom smislu?cikoradovic je napisao/la: ↑čet maj 14, 2026 5:40 pmSanin je još uvijek tu. Otputovao je u Ameriku ali nije digao ruke od Želje.
Samo gubimo vrijeme. Treba reagovati danas.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet maj 14, 2026 7:21 pmHoće li pokušavati da riješi ovo oko statuta,ili će pokušati neki drugi način funkcionisanja,nešto se spominjalo ko da Sanin kontroliše skupštinu tako nešto u tom smislu?cikoradovic je napisao/la: ↑čet maj 14, 2026 5:40 pmSanin je još uvijek tu. Otputovao je u Ameriku ali nije digao ruke od Želje.
4,cikoradovic je napisao/la: ↑čet maj 14, 2026 7:52 pmSanin je sjedio sa skupštinom - onom koja ga je odabrala. Dobili su crno na bijelo, šta je sa statutom, šta je problem, sa kim je sastančio, šta je plan. Tako da su oni upućeni šta se događa. Bio je i na sastanku sa senatom. Oba sastanka su prošla dobro. Toliko od mene. Treba malo mućnuti da sabereš 2 i 2.
trazili ste me?Occasionally je napisao/la: ↑čet maj 14, 2026 7:47 pmNego,
- ovii što voze viljuškare po Rajlovcu...
Gdje im je šef ?
Pa vidi dok Barbaric u Bosni nije zakukao da nemaju love za ABA ligu i da nece igrati, pare su se nasle u roku odmah. Ako je ovo neka igranka da dobije nesto brze (razumijem) ali ce navijaci dozivjeti fras.cikoradovic je napisao/la: ↑čet maj 14, 2026 7:52 pmSanin je sjedio sa skupštinom - onom koja ga je odabrala. Dobili su crno na bijelo, šta je sa statutom, šta je problem, sa kim je sastančio, šta je plan. Tako da su oni upućeni šta se događa. Bio je i na sastanku sa senatom. Oba sastanka su prošla dobro. Toliko od mene. Treba malo mućnuti da sabereš 2 i 2.
Nista nam nisi rekao...cikoradovic je napisao/la: ↑čet maj 14, 2026 7:52 pmSanin je sjedio sa skupštinom - onom koja ga je odabrala. Dobili su crno na bijelo, šta je sa statutom, šta je problem, sa kim je sastančio, šta je plan. Tako da su oni upućeni šta se događa. Bio je i na sastanku sa senatom. Oba sastanka su prošla dobro. Toliko od mene. Treba malo mućnuti da sabereš 2 i 2.
Hvala čiko ljudino na informacijama.cikoradovic je napisao/la: ↑čet maj 14, 2026 7:52 pmSanin je sjedio sa skupštinom - onom koja ga je odabrala. Dobili su crno na bijelo, šta je sa statutom, šta je problem, sa kim je sastančio, šta je plan. Tako da su oni upućeni šta se događa. Bio je i na sastanku sa senatom. Oba sastanka su prošla dobro. Toliko od mene. Treba malo mućnuti da sabereš 2 i 2.
Ovaj šef federalne vlade što zove moli da mu izbrišu kaznu za brzu vožnju?reks1 je napisao/la: ↑čet maj 14, 2026 6:30 pmSve si u pravuSamoIstina je napisao/la: ↑čet maj 14, 2026 3:17 pmPet medija nacrta ko, kako, zasto i cime blokira statut, nasim navijacima opet klub kriv. Nije HDZ ministar, do kluba je. Nema veze sto je ministarstvo odobrilo statut i reklo da je u skladu sa zakonom, opet je nekako do nas sto on nece da ga potpise.
Nama je tacno onako kako smo zasluzili.
Djaba pojedinim objasnjavati.Klub sve ,ali bas sve (cak i ispod dostonstva)ispostovao i opet klub kriv
Ovaj forum je postao cudesan.Bilo je dana kada je nadmasio u licnim prepucavanjima cak i onaj anamo forum.Citam post uvazenog forumasa (slazem se sa najvecim dijelom) u kojem se ovo definise kao napad na bosnjacku komponentu i Bosnjake generalno.I ja mislim da je u pravu .Ali namah onda ide napad od istog na druge Bosnjake ,koji vjerovatno nisu njegova politicka opcija,pa je to u redu.Da nas nema trebalo bi nas izmisliti.Dva dobra nikako sastaviti
Valjda ce ako u oktobru dodju na vlast bunkeras i hanuma,ponovo vezati zastave sa hr komponentom pa mozda i bude nesto od statuta.E tek bi bio dernek da se veliki Zeljovac,bivsa 2 velika nacelnika veliki zeljovci, ukljuce pa svi u ljubavi docekamo i zapad
Na stranu sve ovo generalno nije dobro i na sta ce sve izaci je bas upitno
Mediji su manje vise kupljeni i u svrhu su oktobra,tako da od njih puno ne ocekujem.Ali se iskreno nadam da je sve ovo pocetak hajke koja ce onom Velezovcu na federalnom nivou ipak staviti do znanja da se ne treba zajebavati niko sa Zeljinom filozofijom
Kazem federalnom jer da ne bi brkali zabe i babe pita se ocito federalni nivo a ne neki ministarski kantonalni ili nacelnicki opstinski nivo
Moze li navodni sef federalne vlade nesto tom pravniku(ako je pravnik) iz tzv ministarstva pravde e to je vec pitanje za umjetnu inteligenciju
Valjda ce Zeljo ipak opstati,jer sam iskreno zabrinut