Gagi tm 87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 29, 2026 12:53 pm

Sanin navodno dolazi u Ponedjeljak,nadam se da će konačno biti imenovani i novi UO i sportski direktor da konačno krenu sa radom,pogotovo sportski direktor da sklapa ekipu za sljedecu sezonu ...

ublehas
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 29, 2026 1:44 pm

505 VITEŠKA je napisao/la:
sri apr 29, 2026 11:40 am
Nisu za kritiku ni oni što brane Savu ni oni što ga napadaju, jer je nezavidna pozicija u pitanju.
Sa jedne strane ako se sutra dovedu igrači a igra bude ovakva kakva je trenutno jasno je da se trebamo što prije razilaziti, a sa druge strane ja ne vidim šta se više može sa trenutnim sastavom igrača, a pogotovo udarnim trojcem Šabić Krpić Odinaka, ništa drugo osim "daj da sačuvamo gol, gore možda nešto zabijemo ali u 80% tekmi nećemo" i to je potpuno uredu jer naprimjer koliko je selekcija loša dovoljno govori da se nisam čak puno ni iznervirao kad je Galchev u onoj dobroj kontri poslao loptu u aut, mislim smiješno, ne treba se nervirat zbog kretena...

Opet, sve se svodi na isto, ako i iduće sezone ne bude SDa, ako Krpić, Radovac, Muftic i Sabic jos uvijek budu igrali za Želju onda treba objasniti navijačima da igramo rekreativno ligu i to je to, mada svi mi to dobro znamo
Kao što sam pisao, nama su najveći problem česte promjene. Prvo Uprave, pa trenera i igrača. Mi nemamo ideju kako igramo. Svaki trener igra nešto svoje, i prema tome se dovode igrači.
Mi prvo moramo dovesti nekog da "posloži" sportski segment. Da se odlučimo kako želimo da igramo i nema odstupanja od toga. (naravno, ne govorim o taktičkim odstupanjima). Prema tome se dovodi trener, bez obzira ima li boljih i "zvučnijih" na tržištu. Pa se onda dovode igrači koji se uklapaju u taj stil igre. Pa se kaže trenerima u OP da svi moraju igrati tako i da nas ne zanimaju ganjanja titula, nego proizvodnja igrača...ako treba mjenjati trenra, mjenjaš ga sa trenerom koji ima istu filozofiju. sa igračima radiš isto...

Trenutno korisnika/ca: milanribar i 149 gostiju.

Prijava  •  Registracija