plavi kanarinac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 21, 2026 3:43 pm

LARSSON je napisao/la:
uto apr 21, 2026 2:59 pm
Kakva šizofrenija, Madžid karina 🤣 Radovac Kaka
E Gospodara mi kakve izjave ono sok i nevjerica mrtvih mi ... Obrisite mi profil da ne citam ove znalce **** vas samir u guzicu.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Bozidar Radosevic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 21, 2026 5:17 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
uto apr 21, 2026 3:43 pm
LARSSON je napisao/la:
uto apr 21, 2026 2:59 pm
Kakva šizofrenija, Madžid karina 🤣 Radovac Kaka
E Gospodara mi kakve izjave ono sok i nevjerica mrtvih mi ... Obrisite mi profil da ne citam ove znalce **** vas samir u guzicu.
Lave ti si tvrdio da je Jaganjac igracina, ja ti poslije Borca napisa da mu je ono utakmica zivota i da nikad vise ni gola nece dati. Meni se cini da tako i bi ;)

A vi sto jos uvijek gledate utakmice po statistici ste mi najjaci. Krpic protiv Posusja spasio gol u 15.minuti, uzeo minimalno 7 duela s onim njihovim jablanima i raja ga pljuje sto nije zabio a njegova korist za ekipu se zanemaruje. Tako je i sa Samirom, Bog vidio da mi nismo postojali nakon njegovog izlaska, protiv Radnika dirigivao sredinom, prije toga na derbiju isto ali jok ne valja Samir ne zna ne da je golove al’ valja Madzid jer je 2put dao Borcu gol. Koliko smo propustili prilika zbog njegove sebicnosti to samo Bog vise zna. Kod Denisa igrao samo za sebe i tu statistiku, Boljevicu, Krpicu i Dangubicu odbijao da dodaje lopte i mi pricamo o nekom znacaju za ekipu.

Veze vi o fudbalu nemate

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 111 gostiju.

Prijava  •  Registracija