Malo sam ja zapetljao. Ne mora nužno značiti da će snositi odgovornost za ove trenutne igrače jer ne znam kako se radi i kako dovode igrače. Rečeno je da će predsjednik i trener dovoditi igrače do dolaska sportskog direktora. Ne znamo da li je trener rekao hoću Nastića, pa predsjednik aminuje ili je predsjednik rekao imamo Nastića, pa se čeka amin od trenera. To nam je sad zapetljano jer ne znamo. Moguće da je i trener naveo pozicije pa predsjednik daje prijedloge. Uglavnom, ključno je da će svako snositi odgovornost za urađeno ili neurađeno u svom resoru djelovanja i da će partner na osnovu toga donositi zaključnu ocjenu. To je suština. Ne mora nužno značiti za ovaj prelazni rok. Sve zavisi šta bude stavljeno pred njega i šta se bude tražilo sa naše i njegove strane.
Gdje piše da neće doći napadač? Imam još jednu pošalicu - imaš u ekipi petoricu napadača.
Vidim da se odnosi na mene i po milioniti put potvrdjeno da pojedincima nije bitno sta je napisano nego ko je napisao...SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sub jan 24, 2026 5:19 pmDobro skontali smo da se navijaci ne pitaju nista, da forumi ne mogu odlucivati bla bla bla.
Smarate s istom pričom. Cim je moglo tako u proslosti znalo se da smo karinasi. Eo sad ne moze i tako i treba biti.
Al kume smijel se kritika bacit da prelazni nije cemu za sad? Napadaca nemas hljeb te **** i dodje ovaj neki dan vrijedja inteligenciju ljudima kaze "sta se ti sekiras" i kaze ne brini za Evropu, a Rakic u napadu.
To sto imamo strateškog partnera znaci da ne trebamo brinut za klub jel hahaha. Ne pitamo se mi, forumi ne odlucuju, sta se mi sekiramo i tako te posalice.
Zamisli imas petoricu, a svi karinacikoradovic je napisao/la: ↑sub jan 24, 2026 5:52 pmGdje piše da neće doći napadač? Imam još jednu pošalicu - imaš u ekipi petoricu napadača.![]()
Ko hoce da pišamo po sirotinji? Nikad to reko nisam. Rekoh da nemamo nijednog korisnog.Dzezvar je napisao/la: ↑sub jan 24, 2026 5:57 pmVidim da se odnosi na mene i po milioniti put potvrdjeno da pojedincima nije bitno sta je napisano nego ko je napisao...SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sub jan 24, 2026 5:19 pmDobro skontali smo da se navijaci ne pitaju nista, da forumi ne mogu odlucivati bla bla bla.
Smarate s istom pričom. Cim je moglo tako u proslosti znalo se da smo karinasi. Eo sad ne moze i tako i treba biti.
Al kume smijel se kritika bacit da prelazni nije cemu za sad? Napadaca nemas hljeb te **** i dodje ovaj neki dan vrijedja inteligenciju ljudima kaze "sta se ti sekiras" i kaze ne brini za Evropu, a Rakic u napadu.
To sto imamo strateškog partnera znaci da ne trebamo brinut za klub jel hahaha. Ne pitamo se mi, forumi ne odlucuju, sta se mi sekiramo i tako te posalice.
Da istina ne sekiram se uopste...
Da ne sekiram.se jer sam ubijedjen da cemo izaci u europu.
Da ne sekiram sto se igraca tice jer se napooon dovodi sistemski a ne kako ti badzo kaze i kojekavi menajderi....
Bla bla bla mogu ovalo do ujutro...
Rakica nam.je pomudjeno 20....jel treba jos petoricu navaljati samo da bi vi po forumima mogli piŝati po sirotinji....
I da ti "ovaj " kaze....ne sekiraj se skodi zdravlju....
Ocito nemamo pravo.. Samo nek se ne sekiramo ili ako znamo ista pravac u klubexbabilon je napisao/la: ↑sub jan 24, 2026 5:58 pmOd kako pratim Zelju ne pitam se i nisam htio da se pitam, pa svejedno imam pravo reci da Obradov, Pejic, Rakic, Konings i jos njih trebaju ici, a doci bolji. Pa da nas i Abramovic licno preuzme, nase je da navijamo, ali imamo pravo pricati i komentarisati.
I klubu koji je raskidao od 5 do 10 ugovora svaki prelazni rok je postala najkomplikovanija stvar raskinut ugovor s onima koji ne mogu pomoci?
cikoradovic je napisao/la: ↑sub jan 24, 2026 5:44 pmMalo sam ja zapetljao. Ne mora nužno značiti da će snositi odgovornost za ove trenutne igrače jer ne znam kako se radi i kako dovode igrače. Rečeno je da će predsjednik i trener dovoditi igrače do dolaska sportskog direktora. Ne znamo da li je trener rekao hoću Nastića, pa predsjednik aminuje ili je predsjednik rekao imamo Nastića, pa se čeka amin od trenera. To nam je sad zapetljano jer ne znamo. Moguće da je i trener naveo pozicije pa predsjednik daje prijedloge. Uglavnom, ključno je da će svako snositi odgovornost za urađeno ili neurađeno u svom resoru djelovanja i da će partner na osnovu toga donositi zaključnu ocjenu. To je suština. Ne mora nužno značiti za ovaj prelazni rok. Sve zavisi šta bude stavljeno pred njega i šta se bude tražilo sa naše i njegove strane.
Moze i metla puci ko top...SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sub jan 24, 2026 6:11 pmKo hoce da pišamo po sirotinji? Nikad to reko nisam. Rekoh da nemamo nijednog korisnog.Dzezvar je napisao/la: ↑sub jan 24, 2026 5:57 pmVidim da se odnosi na mene i po milioniti put potvrdjeno da pojedincima nije bitno sta je napisano nego ko je napisao...SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sub jan 24, 2026 5:19 pmDobro skontali smo da se navijaci ne pitaju nista, da forumi ne mogu odlucivati bla bla bla.
Da istina ne sekiram se uopste...
Da ne sekiram.se jer sam ubijedjen da cemo izaci u europu.
Da ne sekiram sto se igraca tice jer se napooon dovodi sistemski a ne kako ti badzo kaze i kojekavi menajderi....
Bla bla bla mogu ovalo do ujutro...
Rakica nam.je pomudjeno 20....jel treba jos petoricu navaljati samo da bi vi po forumima mogli piŝati po sirotinji....
I da ti "ovaj " kaze....ne sekiraj se skodi zdravlju....
Hocu napadaca solidnog za ovu ligu ako vec imamo para sad. Dovedi jednog solidnog, perspektivnog da mu ne ozivljavamo karijeru.
To sto imamo investitora ne znaci da ja ne mogu napisati da su nam opcije u napadu karina.
Mozel navijac Celzija ili bilo kog kluba na svijetu kritikovat ili kad nesto kazu receno im je da se ne pitaju..
Zašto isključujemo opciju da neće biti raskida nakon dolaska sa priprema?