Haj ne peri Amara preko ledja nedavnog sranja Misketa. Usro i jedan i drugi koga boli *****. Jedine gore osobe od idolopoklanika su takvi ko ti. Pustio bi da ti Amar jebe staru za jos jedan mandat.teatrale36 je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 6:26 pmBar nam je donio titule i neku sreću godinama dok smo harali, za razliku od Misketa koji nam je samo haos i podjele donio nažalostSky1 je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 5:41 pm10 hiljada ljudi na utakmici protiv Veleža je reklo svoje, oni budale aaa, ti pametan.Veteran1965 je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 5:28 pm
Kao prvo nije tačno u vezi Amara. A kao drugo u ovom momentu je on totalno nebitan lik. Vi ste juče pokušali opravdati Misimovićevu izjavu, plan nije bio loš, ali danas i on nebitan.
Definitivno je vrijeme da obojica lagano odu u istoriju, svako sa svojim i dobrim i lošim stvarima.
Pa vidimo da se javljaju botovi da peru Amara jer je Miske usro. Nema gore sorte od ovih mentola, nece Amar nikad vise u klub. Mrs i Amar i Miske.igla je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 6:29 pmZločin brkatog egoističnog morža se ne smije i ne može opravdati zločinom egoističnog robovlasnika iz Rajlovca.
Ako želimo dobro Želji - i jedan i drugi mrš iz kluba. A idolopoklonici i botovi nek im vrte izjave po youtubeovima i nek se samozadovoljavaju privatno.
dzulijano_pike je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 6:47 pmAko je pola istina od ovoga sta se govori, Gospodara mi ja sam i ovlazio i digle su mi se dlake na guzici u isto vrijeme.
Hajde ako bude vijest na portalima da je ponuda prihvacena, podjeli sa nama nesto da i nama bude dobrodzulijano_pike je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 6:47 pmAko je pola istina od ovoga sta se govori, Gospodara mi ja sam i ovlazio i digle su mi se dlake na guzici u isto vrijeme.

Ako je pola istina, asharak će ti počupati sačmaricedzulijano_pike je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 6:47 pmAko je pola istina od ovoga sta se govori, Gospodara mi ja sam i ovlazio i digle su mi se dlake na guzici u isto vrijeme.
Gdje tačno to vidiš? U mom postu? Ja mislim na dotične koji su jutros odlučili da napuste skupštinu i da izbjegnu glasanje o budućnosti kluba.
Ima još četiri mjesta nismo planirali ovako veliki broj. Izvinjavam se svima.
Fino razgovaraj kao prvo!SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 6:48 pmHaj ne peri Amara preko ledja nedavnog sranja Misketa. Usro i jedan i drugi koga boli *****. Jedine gore osobe od idolopoklanika su takvi ko ti. Pustio bi da ti Amar jebe staru za jos jedan mandat.teatrale36 je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 6:26 pmBar nam je donio titule i neku sreću godinama dok smo harali, za razliku od Misketa koji nam je samo haos i podjele donio nažalost
Bracuka ceko 7 8 godina da ovaj post napise
Ma ja sam ipak ubjeđen da je babo Ivica ipak pomagao i to dobro, Švabo je institucija bioDzezvar je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 6:31 pmDok je buduci predsjednik ako Bog da bio dio kluba da uzimali smo titule....kako ga je ovaj otjerao tako je poceo i pokazivati da je karina trener...teatrale36 je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 6:26 pmBar nam je donio titule i neku sreću godinama dok smo harali, za razliku od Misketa koji nam je samo haos i podjele donio nažalost
Mogu jebat i nas i skupštinu al mi ne raskidamodzulijano_pike je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 7:56 pmNavodno,
Ako mi raskinemo ugovor vracamo ulozeno + %
Ako on raskine, nikome nista.
Nisam tebi Čiko halali, jesam replicirao na tvoj post ali sam to generalno mislio. Izvini, ti si realan i ne bih tebi nikad to pripisao.cikoradovic je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 7:05 pmGdje tačno to vidiš? U mom postu? Ja mislim na dotične koji su jutros odlučili da napuste skupštinu i da izbjegnu glasanje o budućnosti kluba.
Nije baš tako. Ima sve svoje uslove raskida...dzulijano_pike je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 7:56 pmNavodno,
Ako mi raskinemo ugovor vracamo ulozeno + %
Ako on raskine, nikome nista.

Necemo njemu psovati...
Ma ja ba....teatrale36 je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 7:51 pmMa ja sam ipak ubjeđen da je babo Ivica ipak pomagao i to dobro, Švabo je institucija bioDzezvar je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 6:31 pmDok je buduci predsjednik ako Bog da bio dio kluba da uzimali smo titule....kako ga je ovaj otjerao tako je poceo i pokazivati da je karina trener...teatrale36 je napisao/la: ↑pet dec 26, 2025 6:26 pm
Bar nam je donio titule i neku sreću godinama dok smo harali, za razliku od Misketa koji nam je samo haos i podjele donio nažalost