Zbog gluposti, nista strasno. Mogao im je odbiti od plate, ovako je kaznio Zelju a ne njih. To neko treniranje strogoce kod nas ne prolazi.
Pa treba se znati. I meni ne ide u glavu da se od početka sezone posvađao sa svima.ubaceni element je napisao/la: ↑ned nov 09, 2025 5:54 pmZbog gluposti, nista strasno. Mogao im je odbiti od plate, ovako je kaznio Zelju a ne njih. To neko treniranje strogoce kod nas ne prolazi.
prvo poluvrijeme doktorska disertacija, efikasan presing, dobra kombinatorika, gol zabijen na vrijeme, krila aktivno ucestvovala u odbrani.
Ovo sam htio napisati! Nikako mi nije jasno kako ovakvu utakmicu uspijemo izgubiti! Vjezbaju li oni prekide na treningu? Ionako ti je tanak roster i ti ga dodatno suzis svojim akrobacijama. Mi smo u ozbiljnoj buli sad. Bit ce jako tesko i ogroman pritisak protiv Sloge! Samo da na dobro izadje. Podrska klubu nece nikad prestati! Imamo jako tezak raspored, ali na muci se poznaju junaci! Hajmo, trzni se Zeljo malo, mozes ti to!Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned nov 09, 2025 5:13 pmOvo je bila umjetnost danas izgubiti. Zrinjski ocajan, a mi izgubimo. Bravo.
Svaki prekid/ubacaj nama prpa. Bolje bi to branilo 11 pijanih ljudi koje pokupis u subotu u 4 ujutro u walteru, cak ni njihov spol nije bitan.
Ma otjerati govno, ne mogu ga još od onoga 0:3 pa na kraju 3:3 u Mostaru. Kada je to uspio prokockati šta očekivati od ovoga sad. Nije bio cilj titula, trebao si smanjiti zaostatak za vodećim, nisi uspio, nismo konkurentni tako da noga.
Dzaba vjezbe kad imas golmana koji podleti pod loptu, kad lopta pada na cetiri metra od gola a golman na liniji, kada drugi put sam sebi daje gol, i to isti kao na Grbavici. A prije drugog gola boksuje na sesnaesterac udarac sa 25 metara dok njihov golman hvata Cvetin udarac sa 16 metara.tm87alem je napisao/la: ↑ned nov 09, 2025 6:20 pmOvo sam htio napisati! Nikako mi nije jasno kako ovakvu utakmicu uspijemo izgubiti! Vjezbaju li oni prekide na treningu? Ionako ti je tanak roster i ti ga dodatno suzis svojim akrobacijama. Mi smo u ozbiljnoj buli sad. Bit ce jako tesko i ogroman pritisak protiv Sloge! Samo da na dobro izadje. Podrska klubu nece nikad prestati! Imamo jako tezak raspored, ali na muci se poznaju junaci! Hajmo, trzni se Zeljo malo, mozes ti to!Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned nov 09, 2025 5:13 pmOvo je bila umjetnost danas izgubiti. Zrinjski ocajan, a mi izgubimo. Bravo.
Svaki prekid/ubacaj nama prpa. Bolje bi to branilo 11 pijanih ljudi koje pokupis u subotu u 4 ujutro u walteru, cak ni njihov spol nije bitan.