Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ubaceni element
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 09, 2025 5:54 pm

igla je napisao/la:
ned nov 09, 2025 5:45 pm
A što su kažnjeni?
Zbog gluposti, nista strasno. Mogao im je odbiti od plate, ovako je kaznio Zelju a ne njih. To neko treniranje strogoce kod nas ne prolazi.

Riki1921
Kontakt:

ned nov 09, 2025 5:59 pm

Do gola fantazija pas igra i onda standarni pickaluk u reziji zelje nazad se povuci i pravi amaterske greske. Muka mi je od ovih oscilacija svake godine al svejedno opet cu doc na iducu utakmicu jer sam bolestan za ovim klubom..

igla
Kontakt:

ned nov 09, 2025 6:01 pm

ubaceni element je napisao/la:
ned nov 09, 2025 5:54 pm
igla je napisao/la:
ned nov 09, 2025 5:45 pm
A što su kažnjeni?
Zbog gluposti, nista strasno. Mogao im je odbiti od plate, ovako je kaznio Zelju a ne njih. To neko treniranje strogoce kod nas ne prolazi.
Pa treba se znati. I meni ne ide u glavu da se od početka sezone posvađao sa svima.

Gyasi13
Kontakt:

ned nov 09, 2025 6:03 pm

"S obzirom na probleme koje imamo, vjerovatno. Mislim da smo dobro odigrali u sistemu 4-4-2. Međutim, ne treba zaboraviti da je Zrinjski lider na tabeli i ova utakmica nam daje optimizam za narednu utakmicu", završio je Adžem.
Bravo Murinho **** te onaj ko te dovede takvog bolesnog.

dobar tri
Kontakt:

ned nov 09, 2025 6:05 pm

Sky1 je napisao/la:
ned nov 09, 2025 5:51 pm
Adžem je dobro pripremio taktiku, medjutim nije on kriv što su pojedini igrači teški idioti.
prvo poluvrijeme doktorska disertacija, efikasan presing, dobra kombinatorika, gol zabijen na vrijeme, krila aktivno ucestvovala u odbrani.

u drugom poluvremenu oni ocekivano preuzeli inicijativu ali nista konkretno, doslovno smo sami sebe pobijedili na osnovu gresaka. zrinjski realno nidje veze

helem nejse to je nebitno kad ti dvije utakmice za redom zijanis i dozvolis konama da ti pridju na bod dok si se od vrha pofino vec udaljio. ima jos itekako da se igra, al da smo bespotrebno sebi zakomplikovali situaciju, jesmo

Jacksparrow
Kontakt:

ned nov 09, 2025 6:09 pm

Adzem je psihicki nestabilan i svaki pritisak na njega jos gore ce biti po nas, ima da grebe u zdrav mozak.
FCŽ

tm87alem
Kontakt:

ned nov 09, 2025 6:20 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
ned nov 09, 2025 5:13 pm
Ovo je bila umjetnost danas izgubiti. Zrinjski ocajan, a mi izgubimo. Bravo.
Svaki prekid/ubacaj nama prpa. Bolje bi to branilo 11 pijanih ljudi koje pokupis u subotu u 4 ujutro u walteru, cak ni njihov spol nije bitan.
Ovo sam htio napisati! Nikako mi nije jasno kako ovakvu utakmicu uspijemo izgubiti! Vjezbaju li oni prekide na treningu? Ionako ti je tanak roster i ti ga dodatno suzis svojim akrobacijama. Mi smo u ozbiljnoj buli sad. Bit ce jako tesko i ogroman pritisak protiv Sloge! Samo da na dobro izadje. Podrska klubu nece nikad prestati! Imamo jako tezak raspored, ali na muci se poznaju junaci! Hajmo, trzni se Zeljo malo, mozes ti to!
Zadnja izmjena: tm87alem, dana/u ned nov 09, 2025 6:39 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned nov 09, 2025 6:27 pm

Luzercine na kub

fcz
Kontakt:

ned nov 09, 2025 6:39 pm

Kad ce Sef Ado opet gostovati kod gumene face, da nas malo smiri i predoci nam kako sve ide po planu.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Dzezvar
Kontakt:
Status: Online

ned nov 09, 2025 6:41 pm

I sta kazu strucnjaci Radovac nebi dao ruke.....
Kao sto napisah neli dan ego pojedinaca se prelama preko ledja kluba....e nabijem ga na qrac..
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Refa1921
Kontakt:
Status: Online

ned nov 09, 2025 7:08 pm

Dzezvar je napisao/la:
ned nov 09, 2025 6:41 pm
I sta kazu strucnjaci Radovac nebi dao ruke.....
Kao sto napisah neli dan ego pojedinaca se prelama preko ledja kluba....e nabijem ga na qrac..
Ma otjerati govno, ne mogu ga još od onoga 0:3 pa na kraju 3:3 u Mostaru. Kada je to uspio prokockati šta očekivati od ovoga sad. Nije bio cilj titula, trebao si smanjiti zaostatak za vodećim, nisi uspio, nismo konkurentni tako da noga.

505 VITEŠKA
Kontakt:

ned nov 09, 2025 7:45 pm

Zanimljivo je kako mi svake sezone, ali baš svake imamo niz od 5 utakmica gdje ne možemo nikoga pobijediti, a to se uvijek dešava kad se sezona zakuha, ne na početku ne na kraju nego kad se zakuha

Evo i sad je počelo

Niko ne vjeruje u ništa, pobjedu bilo šta

To sve katastrofalno izgleda na terenu

Norsborg
Kontakt:

ned nov 09, 2025 7:48 pm

tm87alem je napisao/la:
ned nov 09, 2025 6:20 pm
Eisenbahner1921 je napisao/la:
ned nov 09, 2025 5:13 pm
Ovo je bila umjetnost danas izgubiti. Zrinjski ocajan, a mi izgubimo. Bravo.
Svaki prekid/ubacaj nama prpa. Bolje bi to branilo 11 pijanih ljudi koje pokupis u subotu u 4 ujutro u walteru, cak ni njihov spol nije bitan.
Ovo sam htio napisati! Nikako mi nije jasno kako ovakvu utakmicu uspijemo izgubiti! Vjezbaju li oni prekide na treningu? Ionako ti je tanak roster i ti ga dodatno suzis svojim akrobacijama. Mi smo u ozbiljnoj buli sad. Bit ce jako tesko i ogroman pritisak protiv Sloge! Samo da na dobro izadje. Podrska klubu nece nikad prestati! Imamo jako tezak raspored, ali na muci se poznaju junaci! Hajmo, trzni se Zeljo malo, mozes ti to!
Dzaba vjezbe kad imas golmana koji podleti pod loptu, kad lopta pada na cetiri metra od gola a golman na liniji, kada drugi put sam sebi daje gol, i to isti kao na Grbavici. A prije drugog gola boksuje na sesnaesterac udarac sa 25 metara dok njihov golman hvata Cvetin udarac sa 16 metara.

ISB87
Kontakt:

ned nov 09, 2025 7:56 pm

Mislim da bi se trebalo probati sa Abdulahovicem.
MIRZA RASCIC

Jacksparrow
Kontakt:

ned nov 09, 2025 7:58 pm

Ma kad nisu u kupu momku dali priliku ne znam kad ce je dobiti
FCŽ

santakuruz
Kontakt:

ned nov 09, 2025 8:01 pm

Jedan od razloga zasto smo mi zadnjih nekoliko godina luzerska ekipa je upravo i to sto niko nije smio igracima na "megdan". Oni su odlucivali kad ce i kako igrati, koji trener im pase i do kad. Ne znam sta se desilo, ali ako je bilo ko od igraca se ponasao neprofesionalno u priremi utakmice, imaju tribine pa makar sa juniorima igrali. Pa dosta je vise.
I ja idem na posao i tacno znam sta smijem a sta ne smijem raditi. Oni imaju za nase uslove odlicna primanja i moraju se ponasati u skladu s tim. Kome nesto nije jasno, neka se zapita zbog cega igra bas u nasoj ligi a ne u ligama petice.
Za ovo podrska Adzemu 100%.
I danas za utakmicu, takticki smo nadigrali Zrinjski, stvorili sansi dovoljno za pobjedu, izgubili iskljucivo zbog individualnih gresaka.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

fcz
Kontakt:

ned nov 09, 2025 8:06 pm

Vazda mi nadjemo jednog ili eventualno dva krivca, strucno izrelativizujemo sve i stvorimo atmosferu kako nam zapravo malo fali i da bi rjesavanjem tog jednog ili dva problema sve krenulo nabolje.

Pogledajmo se u ogledalo - nemamo nikakav sistem i nista ne valjamo vec (najmanje) desetak godina.

Nemamo nikakav sistem ni u cemu, nikakav plan a jedine konstante su nam promjene, previranja, cistke i srljanje iz loseg poteza u gori.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

plavi kanarinac
Kontakt:

ned nov 09, 2025 8:21 pm

Nikad mi necemo do kontinuiteta i stabilnosti... Kad malo bolje promislim i treba ga otjerati, dugo je i bio. Daj novog, daj 7-10 novih igrača, daj novu formaciju i daj novi upravni.

Ko ga jebe.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Trenutno korisnika/ca: Dzezvar, Google [Bot], Refa1921 i 51 gost.

Prijava