Ja imam info da ce Jug biti malo izdignut.Nije provjerena 100%, ali mi tako rekose.
Ja imam info da ce Jug biti malo izdignut.Nije provjerena 100%, ali mi tako rekose.
Nema, ali rovari i non stop nas jebe, ima covjeka u UO, ima neke skupstinare i na sve to Duvnjaka u komisiji za izbor novih skupstinara. On sa jedne strane i Badzakova ekipa sa druge strane, ne znas ko je veca stetocina. Bezveze se blamiras i branis ga,Dzezvar je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 12:27 pmJel ima 32 covjeka u skupstini...Norsborg je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 10:44 amUopste mi nije jasno zasto ga branis. Covjek ima ljude u skupstini i petlja se. U pocetku kaze da ne voli da se eksponira. Zasto intervju nije dao na klixu ili slicnom portalu i pricao o svom problemu sa vilom u Turskoj pa neka cita ko hoce. A ne na sportskom portalu gdje se nazalost petlja gdje mu nije mjesto. Ja sam o njegovoj opstrukciji pisao prije dva mjeseca, a htjeo ti ili ne tu sam info imao sa dva mjesta iz samog vrha.Dzezvar je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 10:01 am
Dobro i kako to sve sto si nabrojao moze uticati na neloga ko je ozbiljno odlucio da ulozi u klub ili kako to moze uticati na ljude u skupstini da donesu odluku o investitoru...
Jer investitor ako je ozbiljan i skupstinari ako su ozbiljni,na njih niko i nista ne moze uticati pa ni ovaj clanak....
Ja bih razumio da je poslao pismo namjere sa prijedlogom o DD te bi vase reakcije umale smisla.
Ovako ovo sve potvrdjuje moja saznanja da se traze ljudi koji bi se optuzili za eventualni neuspjeh price o investitoru.
Bas zato sto nije, sto petlja i spominje ista ako ne radi nista....nikad nisam bio protiv njega al bas petlja ili ti ga sereDzezvar je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 12:57 pmJeli poslao pismo namjere u klub o DD,pa se sa tim umjesao i nametnuo u prici oko investitora..Jacksparrow je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 12:48 pmSam sebi frajer puca u koljena. Nevjerovatno da ljudi ne žele da Željo napreduje. Ako nemas nesto konkretno i odmah sto se ba mijesas
Selam bruda moj, napadaci nam dosli glave tj. bana hahahplavi kanarinac je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 2:18 pmSlažemo se burke, barem nešto negdje u nečemu.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 9:31 amJel to sebi ponavljas pred spavanje? Pa hajd izaso si iz ormara i barem na forumu kazao.
Jel propo Deni sta kontas?
Odgovori na pitanje:
Onda ga ne treba zvati ni kada pare treba posudjivati ako je tako....treba biti doaljedan...Jacksparrow je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 6:58 pmBas zato sto nije, sto petlja i spominje ista ako ne radi nista....nikad nisam bio protiv njega al bas petlja ili ti ga sereDzezvar je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 12:57 pmJeli poslao pismo namjere u klub o DD,pa se sa tim umjesao i nametnuo u prici oko investitora..Jacksparrow je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 12:48 pmSam sebi frajer puca u koljena. Nevjerovatno da ljudi ne žele da Željo napreduje. Ako nemas nesto konkretno i odmah sto se ba mijesas
Ratoborni Mrmot je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 6:43 pmNema, ali rovari i non stop nas jebe, ima covjeka u UO, ima neke skupstinare i na sve to Duvnjaka u komisiji za izbor novih skupstinara. On sa jedne strane i Badzakova ekipa sa druge strane, ne znas ko je veca stetocina. Bezveze se blamiras i branis ga,Dzezvar je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 12:27 pmJel ima 32 covjeka u skupstini...Norsborg je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 10:44 am
Uopste mi nije jasno zasto ga branis. Covjek ima ljude u skupstini i petlja se. U pocetku kaze da ne voli da se eksponira. Zasto intervju nije dao na klixu ili slicnom portalu i pricao o svom problemu sa vilom u Turskoj pa neka cita ko hoce. A ne na sportskom portalu gdje se nazalost petlja gdje mu nije mjesto. Ja sam o njegovoj opstrukciji pisao prije dva mjeseca, a htjeo ti ili ne tu sam info imao sa dva mjesta iz samog vrha.
S ovom pricom pokazujes da imas interes ili si slijep pa ne prepoznajes da je SM sa svojim egom i narcisizmom jedna od vecih opasnosti za buducnost Zeljeznicara. On i Badzakovi, trenutno.
Ko to ne vidi taj je slijep, retardiran ili ima licni interes.
Tačno.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 6:26 pmJa imam info da ce Jug biti malo izdignut.Nije provjerena 100%, ali mi tako rekose.
Stvarni godišnji budžet kona je preko 10 miliona. Odakle im pare?Occasionally je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 8:05 pm@ kvalitet
A to će investitor sam od sebe namaći tih 10 miliona ?
Naravno da neće. Niti može. Niti ih ima.
A mi možemo namaći tih milion -dva.
Jedan kvalitetan izlet u Evropu i imaš ih.
Ne kažem da sam eksplicitno protiv investitora ili čak i za tu ideju d.o.o ali dok se ne vidi pismena izjava tj namjera i s kontra strane stav Skupštine (radne grupe) fakat se samo bezveze ovdje koljemo i vrijeđamo.
Posudjuje zato sto ce se sa priznanicama pojaviti kada nam stave sape na imovinu. Tada on uskace sa interesom da kupi ono sto je u nasem slucaju najinteresantnije a to je pomocni teren.Dzezvar je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 7:31 pmRatoborni Mrmot je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 6:43 pmNema, ali rovari i non stop nas jebe, ima covjeka u UO, ima neke skupstinare i na sve to Duvnjaka u komisiji za izbor novih skupstinara. On sa jedne strane i Badzakova ekipa sa druge strane, ne znas ko je veca stetocina. Bezveze se blamiras i branis ga,
S ovom pricom pokazujes da imas interes ili si slijep pa ne prepoznajes da je SM sa svojim egom i narcisizmom jedna od vecih opasnosti za buducnost Zeljeznicara. On i Badzakovi, trenutno.
Ko to ne vidi taj je slijep, retardiran ili ima licni interes.![]()
Sad cu i ja ko i vi...
Zasto posuduje klub pare od nekoga ko rovari i ko je opasnost za klub.....
Joj kako ste smijesni....i da imam interes....
Nama treba investitor i samo to nas moze spasiti.