Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 31, 2025 7:00 pm

Konekcije u svijetu nogometa su br.1
Mi trenutno najjače veze imamo sa Romanijom. Zar treba više od toga reći išta (daleko od toga da je to loše)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

dr S
Kontakt:

čet jul 31, 2025 7:06 pm

djidomova je napisao/la:
čet jul 31, 2025 2:04 pm
dr S je napisao/la:
čet jul 31, 2025 12:06 pm
djidomova je napisao/la:
čet jul 31, 2025 9:33 am

Pa naravno da treba, ne zbog štovalaca bilo kojeg lika i djela, već što je krajnje vrijeme da ozbiljan kapital uđe u klub i da budeš konkurentniji, da ne ispadaš u prvom pretkolu itd. Ali sudeći prema tvom komentaru od ranije, nisam siguran šta ti tačno želiš, ali eto, svako ima pravo na mišljenje, jer ovo je demokratija, jelte, pa možeš mlatit šta ti je ćejf, pisati jedno, pa ispod citirati samog sebe kao da si napisao nešto drugo...
Ja se recimo sa Sky-om skroz slazem treba imati jednog koji odlucuje ali da su mu odluke u interesu kluba, znamo da nekima nisu bile.
A ti odmah skaces na svakog zivog i dijelis krekere, ok bilo je smijesno prvi put, ali ponavljas se, pa nismo valjda svi stoka jedino ti pametan.
Zamolio bih te da pročitaš korespondenciju opet, pa ćeš vidjeti da sam i ja rekao da treba biti jedan čovjek koji se pita. Ni u jednom trenutku nisam rekao da ne treba. Normalno da trebaju biti u interesu kluba. Ali eto, sa mnom se ne slažeš iz nekih tebi znanih razloga, pa ću sad opet ispadati pametan a ostali "stoka" a uopće nije tako, jer bukvalno sam isto napisao, pa ispade da pametujem...

Što se ovog drugog dijela tiče, apsolutno nisam "skočio" nego diskutujem kao i svi, s tim što si se ti uvrijedio iz tebi znanih razloga, koji me ne interesuju, da se ne lažemo. Ako pažljivo pričitaš ovo sve iznad, čak sam napadnut jer sam iznio svoje mišljenje, koje je, uzgred rečeno, isto kao i od čovjeka niknejma sky, koji je odlučio da meni nešto nakači što apsolutno nema smisla (a uz to je sam sebi skočio u stomak u postu i odgovoru na moj odgovor, ali nije važno) ali očigledno nisam dio te neke ekipe ili šta, što ima pravo da piše.

Naravno da ću biti drzak u svom odgovoru gdje meni neko hoće okarakterizira kao podržavaoca/obožavaoca nekakvog lika i djela bilo koga. Jesam, istina, Ivice Osima, i možda nekih ljudi izvan sporta, ali nikako ovi niski udarci, koji pokušavaju da me svrstaju u te neke klanove koji vladaju i dan danas u i oko kluba, na forumima i slično.

Nadam se, da će pored ovih ispraznih rasprava na forumu, ta radna grupa dogovoriti tog čovjeka i da će skuština izglasati, pa da raspravljamo o ozbiljnim stvarima u dogledno vrijeme, a ne ovom trivijalnom, što se nastoji nametnuti kroz ove odgovore.

Uglavnom, ako ti ovo iznad idalje pravi konfuziju: I ja sam za jednog čovjeka koji je će raditi u interesu kluba, sasvim logično, i naravno da osuđujem sve i jednu osobu koja je ikad bila kontra našeg kluba. I da, prihvatam ovu kritiku za krekere, neću više njih ubacivati u svoje postove.
E ok posto ti je skroz ok post i vidim da svi tezimo istom cilju i ja prihvatam tvoje sugestije. Pozz svima

flux
Kontakt:

čet jul 31, 2025 7:19 pm

salle86 je napisao/la:
čet jul 31, 2025 7:00 pm
Konekcije u svijetu nogometa su br.1
Mi trenutno najjače veze imamo sa Romanijom. Zar treba više od toga reći išta (daleko od toga da je to loše)
Zar nemamo nesto potpisano sa Dinamom ZG? :placeodsmijeha:

Valter
Kontakt:

čet jul 31, 2025 7:23 pm

Kada bi se postavilo pitanje: "Da li ste za ulazak investitora u klub kojeg realno možemo dovesti u nekim našim okvirima"?
Odgovor po tribinama bio bi dijametralno suprotan.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet jul 31, 2025 8:33 pm

Citam ove nase postove i svi mi o investitoru, a tekma za vikend ne moze bit vaznija....
Ako ne uzmemo Posusje, a vec nismo uzeli Radnika, realno je pitanje koga mi uopste (osim Rudar Prijedora) mozemo dobiti sa sigurnoscu u ovoj Ligi 10?
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

SupremeGucci
Kontakt:

čet jul 31, 2025 9:08 pm

Da li ce Konings poceti da vidimo jel dobar ko i kolega mu Seedorf

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet jul 31, 2025 9:09 pm

Ehhh.... eto ga mocno sarajevo sa gazdom i kapitalom opet ispada na 1.stepenici.

Dzaba sve, ne moze bez strategije, strucnog rada i strucnih ljudi.Vecina nasih navijaca, pak, misli da pare odnose sve probleme.

SupremeGucci
Kontakt:

čet jul 31, 2025 9:11 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
Ehhh.... eto ga mocno sarajevo sa gazdom i kapitalom opet ispada na 1.stepenici.

Dzaba sve, ne moze bez strategije, strucnog rada i strucnih ljudi.Vecina nasih navijaca, pak, misli da pare odnose sve probleme.
Sta ces kad izgleda ni sa njima niko ne radi na realizaciji. Ili smo jednostavno svi klubovi takve srece

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet jul 31, 2025 9:23 pm

SupremeGucci je napisao/la:

Sta ces kad izgleda ni sa njima niko ne radi na realizaciji. Ili smo jednostavno svi klubovi takve srece
Nema to veze sa srecom, druze.To je nedostatak znanja.A ovo vec sad njihovo trpanje je smijurija.

SupremeGucci
Kontakt:

čet jul 31, 2025 9:24 pm

čet jul 31, 2025 9:23 pm

Nema to veze sa srecom, druze.To je nedostatak znanja.A ovo vec sad njihovo trpanje je smijurija.
Slazem se, ovo ekipa u koju se milioni upumpavaju ne smije sebi dozvoliti

avlami97
Kontakt:

Ugasi ih Palestinac.
U startnoj postavi 6 Rumuna, kod pita samo Beganović.
Svi naši klubovi lutaju.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

SupremeGucci
Kontakt:

čet jul 31, 2025 9:27 pm

avlami97 je napisao/la:

Ugasi ih Palestinac.
U startnoj postavi 6 Rumuna, kod pita samo Beganović.
Svi naši klubovi lutaju.
Jasta, samo je kod nas furka nase popljuvat, a strane u zvijezde dizati.

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet jul 31, 2025 9:31 pm

Nema osnove sistema za nase male klubove u evropskim okvirima bez jakog omladinskog pogona, jake skaut sluzbe za igrace do 21-22 godine, strategije kluba da ti igraci IGRAJU i 3-4 pojacanja za nase standardne na koje ces dati 3-4 mil godisnje.

Bez ovoga nema potrebe pricati bilo sta dalje.

Ova "taktika" kamion polovnjaka svake godine i svake godine cemo se vrtiti u krug, a vec smo u njemu godinama.

Evo sam javno upravi napisao plan i strategiju u kratkim crtama.

avlami97
Kontakt:

čet jul 31, 2025 9:36 pm

Samo kada se sjetim kako smo uvu Univ. Craiova poderali, a ekipa im činila pola reprezentacije Rumunije. :karanje:

blueheart
Kontakt:

čet jul 31, 2025 9:50 pm

ma ako ikada dodjemo do para i investitora, oni su slika i prilika kako i sta ne trebamo raditi....
DRZAVA ZELJO

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet jul 31, 2025 9:53 pm

blueheart je napisao/la:
čet jul 31, 2025 9:50 pm
ma ako ikada dodjemo do para i investitora, oni su slika i prilika kako i sta ne trebamo raditi....
Uopste nema dileme da ce biti IDENTICNO kao i kod njih.Ne pitaj me kako znam.

ISB87
Kontakt:

čet jul 31, 2025 10:05 pm

A sta mislite, kada je Koper koji vrijedi cetvrtinu Craiovie nama uvalio 4, kako bi mi prosli protiv ovih?
Ne opravdavam ja kone, jeb. e mi se za njima, ali treba bit realan i reci da imaju komotniju situaciju sto se tice plata i svega. Nekad ce prokinuti, a mi sa ovom politikom nikad.

Fali nam profesionalizam. Uz njega dolazi fizicka sprema. Ne moze se jest kod beska pa na trening.
MIRZA RASCIC

salle86
Kontakt:

čet jul 31, 2025 10:07 pm

Njih yebe što svoju snagu mjere sa/protiv nas koji lutamo deceniju (pa i više). To im stvara lažnu sliku moći i kvalitete.
Druga stvar je što su se očito opredijelili da budu pijaca, da od toga "žive" a rezultati kakvi budu.
Sad konkretno šta njima fali pa su sa 5x više ulaganja od nas, samo malo manja truba...to zaista ne bih znao jer pratim ih 1% .
Samo znam da ne bih volio nikad biti kao oni
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

dobar tri
Kontakt:

čet jul 31, 2025 10:19 pm

A jes se paničarilo ovdje nakon pobjede kona u prvoj utakmici…

avlami97
Kontakt:

čet jul 31, 2025 10:36 pm

Za bilo kakav iskorak je bitan kontinuitet ekipe. To najbolje pokazuju najveće svjetski klubovi. Real, Barca, Bajern, City, Paris...kostur tima im je na okupu bar 6-7 godina, a naši navijači se ne mogu sjetiti ko nam je bio u rosteru prije dvije godine, da ne idem dalje.
Znači, za uspjeh je bitan sistem, a to nalaže i da se kostur ekipe (7-8) igrača mora zadržati u kontinuitetu minimalno 4-5 godina za bilo kakav povolhjan rezultat. To naši klubovi nemaju.

Trenutno korisnika/ca: Dzezvar, Google [Bot] i 90 gostiju.

Prijava