Generalno do septembra najkasnije jer do tad ovoj skupštini mandat traje, a ne bi pošteno bilo ostavljat novom sazivu taj teret, mislim da većina tako misli.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri jul 30, 2025 7:40 amDo kad će se znati je li ulazi investor ili ne odnosno mirvićev brat?
Samo da shvati kritiku dobronamjernu, da ne proradi ego ko kod 90% naših trenera pa da ne bude tvrdoglav... Nema smisla ni napretka mijenjat trenere svaka tri mjeseca, to nijedna ekipa ne može podnijet, igrači se poremete totalno.cipiripi je napisao/la: ↑sri jul 30, 2025 8:42 amhttps://radiosarajevo.ba/sport/nogomet/ ... sno/599587
Kratko i jasno Pehli je rekao sve sto 90% navijaca misli, ako ovo ne dohaviza Adzema onda se nece dugo zadrzati na klupi naseg kluba.
Ovo mi je najjace, sam sebe covjek pobije u dvije recenice. Sve se moze saznati ako se malo potrudimo, ali eto niko da se malo potrudi pa nam objasni, nego nam se nudi prica o organskoj govedini sumnjivog porijekla. Ima li jos sta osim te govedine, da vidimo odakle stizu milioni?
Ne znam ja sam pretražio lika, ne znam da mogu reći nešto da mi je sumnjivo, uglavnom industrija mesa meathub, american farmers network, na početku dok su valjda zajedno braća bila bio je taj biznis s namještajem. Nikakvu informaciju o nekom nelegalnom poslovanju nisam našo. Ne znam što će vam ta priča ako nemate 100% provjerene informacije već samo nagađanja i sumnje.ubaceni element je napisao/la: ↑sri jul 30, 2025 9:07 amOvo mi je najjace, sam sebe covjek pobije u dvije recenice. Sve se moze saznati ako se malo potrudimo, ali eto niko da se malo potrudi pa nam objasni, nego nam se nudi prica o organskoj govedini sumnjivog porijekla. Ima li jos sta osim te govedine, da vidimo odakle stizu milioni?
U pravu si, od mene toliko na ovu temu. I koliko god me mucila ideja da nas preuzme neki prevarant, toliko mi je i pun k ove nase letargije i zabokrecine pa makar nas neko i nasankao.
Sve svoje nedoumice,saznanja i sumnje posalji brate ljudima u klubu.. na forumu nista ne mozes promjeniti...ubaceni element je napisao/la: ↑sri jul 30, 2025 9:42 amU pravu si, od mene toliko na ovu temu. I koliko god me mucila ideja da nas preuzme neki prevarant, toliko mi je i pun k ove nase letargije i zabokrecine pa makar nas neko i nasankao.