Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

blueheart
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 30, 2025 12:02 am

nas klub mora mjenjati mod rada, tesko da na ovakav nacin mozemo postati bolji, mi smo ovim nacinom rada dostigli vrhunac i tu se vise ne vracamo jer su ostali promjenili nacine funkcionisanja a mi ostali ni na nebu nit na zemlji.... jednostavno ako ljudi koji odlucuju zele da se klub bori za sami vrh tabele moraju naci najpovoljniju opciju za klub.... ako su u nekim pregovorima, treba to javno i transparentno pojasniti da se ne nagadja,ne dodaje i ne oduzima od tih eventualnih planova... Kod nas se nikad nista nije skroz u tajnosti provelo, uvjek cure info pa se dodaje il oduzima stvara se konfuzija dolazi do podjela i onda propadne iz nekog razloga.... ne bih imao problem i da to bude xy ali trebaju finansije biti mnogo trasparentnije neko npr kod fks...
DRZAVA ZELJO

jimmy
Kontakt:

sri jul 30, 2025 1:19 am

haha u svojoj porodicnoj muci bar se nasmijah
svi bi da ih odrade a da ne udje,malo simpaticno ali hajd nejse,
polazimo od necekg sto je neupitno a to je da svi volimo naseg Velikana,
ulazemo koliko god mozemo,bar se trudimo, i svaka cast vidise, opstajem jest nazor al et.
svijet je skrenuo s tog koplosjeka odavno , jos malo i ljubav prestaje, bitni su novci,
kriteriji koje mi gajimo odumiru, empatija se pretvorila u patnju, mocni gaze sve pred sobom,
sve se pretvorilo u goli inters, novac Zato pitam sta mi hocemo, zasto pisemo stranice bez ideja,
u nedelju smo vidjeli sta mozemo ovako kako funkcionisemo, moramo se odredi u dvije stvari
Ljubav i patnja ili ovaj novi tip svijeta uklopi se u njihovu moc,Ja stvarno neznam sta je bolje
Iskreno mladim ljudima zelim puno srece jer ukupno svijet ne ide u korist njih,
Ja sam stariji dripac i da mi je samo jos jednom da dozivim finale kupa protiv veleza, ali bez Njegusa
izvinjavam se na duzini posta zivili

Sky1
Kontakt:

sri jul 30, 2025 1:44 am

Dakle, po pitanju potencijalnog investitora bi se dalo zaključiti. Radi se o gospodinu Miriviću. Tako kažu istaknutiji, uticajniji, odnosno informisaniji cijenjeni forumaši. Ako je suditi prema informacijama kojima raspolažu, pa gotovo da je sigurno da dobijamo investitora i odluka je veća pala samo se čeka zvanična potvrda Skupšine. Istina, niko od njih nije rekao za tu odluku ali vrlo lako je pročitati izmedju redova, pogotovo su glasni i jasno se zalažu za ulazak gosp Mirvića forumaši bliski Skupštini. Pa nek nam je mubarek i na hajr.
PS još se da zaključiti da je porodica Mirvić poprilično poremćena. Ne pričaju medjusobno, svadjaju se i još se ne zna jesu li naši ili anamooni, a još više se ne zna imaju li konkretne biznise ali pare imaju, neke pare imaju to im se ne može osporiti. Na hajr.

SupremeGucci
Kontakt:

sri jul 30, 2025 2:26 am

Daj nam Semira Cerica mi smo Zeljini, Zeljo je nas, Zoom predsjednik ha ya

Dzezvar
Kontakt:

sri jul 30, 2025 6:51 am

:rofl:
A jeste se upalili....sta vam je ba...
Niko ovdje ne zagovara prodaju guzice mirvicu...
Ovdje je jesino @ubaceni element jasno i konkretno stavio i objasnio stvari zasto je protiv ulaska.Sto je sasvim ok i legitimno.....I ja se nadam da ce oni koji vode racuna o tome imati to u vidu.
Ostali samo naprdjujete i etiketirate ljude koji su nekalo upuceni u sva desavanja.
Ponavljam niko ne zagovara ulazak investitora po svaku cijenu.
Ima ljudi radna grupa u kojoj sjedi i finansijski strucnjak koja ce dati konacnu ocjenu.
Hajde da malo pustimo ljude da rade.Na radnoj grupi i clanovima skupstine je najveca odgovornost.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Gagi tm 87
Kontakt:

sri jul 30, 2025 7:40 am

Do kad će se znati je li ulazi investor ili ne odnosno mirvićev brat?

Dzezvar
Kontakt:

sri jul 30, 2025 7:47 am

Kada radna grupa zavrsi svoj posao.

djidomova
Kontakt:

sri jul 30, 2025 8:15 am

Oni koji se protive nemaju nijedan valjan argument, osim vlastitog neznanja, što pokušavaju da prikriju demagoškim načinom komunikacije i ad hominem napadima. Iako ni ja ne znam mnogo o toj osobi, postoje itekako relevantne dostupne informacije. Ako se malo potrudite, možete saznati više od osnovnih detalja.

Ovo je, nažalost, tipičan odraz našeg mentaliteta koji se duboko uvukao u način razmišljanja i života. Osim toga, prisutan je i veliki strah od privatnog kapitala, verovatno ukorenjen u lošim privatizacijama naših nekadašnjih giganata.
Željezničar za život cijeli!

milanribar
Kontakt:
Status: Online

sri jul 30, 2025 8:20 am

Gagi tm 87 je napisao/la:
sri jul 30, 2025 7:40 am
Do kad će se znati je li ulazi investor ili ne odnosno mirvićev brat?
Generalno do septembra najkasnije jer do tad ovoj skupštini mandat traje, a ne bi pošteno bilo ostavljat novom sazivu taj teret, mislim da većina tako misli.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri jul 30, 2025 8:42 am

https://radiosarajevo.ba/sport/nogomet/ ... sno/599587

Kratko i jasno Pehli je rekao sve sto 90% navijaca misli, ako ovo ne dohaviza Adzema onda se nece dugo zadrzati na klupi naseg kluba.
Alea iacta est!

nikson
Kontakt:

sri jul 30, 2025 8:58 am

Zeljo ima dvije opcije :
1. Putem Celika
2. Privatizacija

Sve ostalo je presipanje iz supljeg u prazno i nemogucnost napredovanja u drzavi u kojoj ekonomija propada, broj stanovnistva se drasticno smanjuje itd itd.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

milanribar
Kontakt:

sri jul 30, 2025 9:06 am

cipiripi je napisao/la:
sri jul 30, 2025 8:42 am
https://radiosarajevo.ba/sport/nogomet/ ... sno/599587

Kratko i jasno Pehli je rekao sve sto 90% navijaca misli, ako ovo ne dohaviza Adzema onda se nece dugo zadrzati na klupi naseg kluba.
Samo da shvati kritiku dobronamjernu, da ne proradi ego ko kod 90% naših trenera pa da ne bude tvrdoglav... Nema smisla ni napretka mijenjat trenere svaka tri mjeseca, to nijedna ekipa ne može podnijet, igrači se poremete totalno.

ubaceni element
Kontakt:

sri jul 30, 2025 9:07 am

djidomova je napisao/la:
Iako ni ja ne znam mnogo o toj osobi, postoje itekako relevantne dostupne informacije. Ako se malo potrudite, možete saznati više od osnovnih detalja.
Ovo mi je najjace, sam sebe covjek pobije u dvije recenice. Sve se moze saznati ako se malo potrudimo, ali eto niko da se malo potrudi pa nam objasni, nego nam se nudi prica o organskoj govedini sumnjivog porijekla. Ima li jos sta osim te govedine, da vidimo odakle stizu milioni?

milanribar
Kontakt:

sri jul 30, 2025 9:19 am

ubaceni element je napisao/la:
sri jul 30, 2025 9:07 am
djidomova je napisao/la:
Iako ni ja ne znam mnogo o toj osobi, postoje itekako relevantne dostupne informacije. Ako se malo potrudite, možete saznati više od osnovnih detalja.
Ovo mi je najjace, sam sebe covjek pobije u dvije recenice. Sve se moze saznati ako se malo potrudimo, ali eto niko da se malo potrudi pa nam objasni, nego nam se nudi prica o organskoj govedini sumnjivog porijekla. Ima li jos sta osim te govedine, da vidimo odakle stizu milioni?
Ne znam ja sam pretražio lika, ne znam da mogu reći nešto da mi je sumnjivo, uglavnom industrija mesa meathub, american farmers network, na početku dok su valjda zajedno braća bila bio je taj biznis s namještajem. Nikakvu informaciju o nekom nelegalnom poslovanju nisam našo. Ne znam što će vam ta priča ako nemate 100% provjerene informacije već samo nagađanja i sumnje.

https://www.bizjournals.com/seattle/sto ... allb1.html

https://www.provisioneronline.com/artic ... -a-rebrand

Dzezvar
Kontakt:

sri jul 30, 2025 9:37 am

Trebamo svi zajedno stati malo loptu.
Imamo utakmicu naredni vikend.
Investitora prepustimo radnoj grupi i skupstini.

ubaceni element
Kontakt:

sri jul 30, 2025 9:42 am

Dzezvar je napisao/la:
U pravu si, od mene toliko na ovu temu. I koliko god me mucila ideja da nas preuzme neki prevarant, toliko mi je i pun k ove nase letargije i zabokrecine pa makar nas neko i nasankao.

Meha87
Kontakt:

sri jul 30, 2025 9:56 am

Dva smo golmana potpisali ni jedan nece dobiti ni minute, ne vidim smisao ni neki plan. Dva igraca smo doveli i iz Brazila da sjede na klupi sumnjam da ce dobiti pravu sansu. Garcevica da ne spominjem vjerovatno ce na kraju napustiti klub bez odigrane utakmice.

kemo
Kontakt:

sri jul 30, 2025 10:04 am

.
Zadnja izmjena: kemo, dana/u sri jul 30, 2025 10:11 am, ukupno mijenjano 1 put.

Dzezvar
Kontakt:

sri jul 30, 2025 10:09 am

ubaceni element je napisao/la:
sri jul 30, 2025 9:42 am
Dzezvar je napisao/la:
U pravu si, od mene toliko na ovu temu. I koliko god me mucila ideja da nas preuzme neki prevarant, toliko mi je i pun k ove nase letargije i zabokrecine pa makar nas neko i nasankao.
Sve svoje nedoumice,saznanja i sumnje posalji brate ljudima u klubu.. na forumu nista ne mozes promjeniti...
To bi po meni bio najbolji nacin da das svoj doprinos ukoliko ima nesto mutno u svemu.
Ja ne bih ni one informacije objavio da se nisu pojavili padobranci sa poluinformacijama gdje se vec pocela stvarati skroz pogresna slika...
Pustimo one koji su odgovorni da urade svoj dio posla a ti ako mislis da nesto nije u redu to im i napisi...

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri jul 30, 2025 10:12 am

Željo je velikan samo u našim očima i tjt

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], BrUDA, Google [Bot] i 46 gostiju.

Prijava