Tih 18mil su pozajmice.Nema sta drugo biti i dokazuje ono sto rekoh ranije....Jedini legalan nacin zasad, za unos kapitala, su pozajmice.SanMan je napisao/la: ↑uto jul 29, 2025 12:19 amAko se neko razumije u finansije nek objasni ovo u FK sarajevo finansiski izvještaj za 2024 gdje su dugoročne obaveze 18.350.884 KM -
po meni je to dug Mirviću, al pošto od njih nema šta uzeti bi da se uvali preko brata kod nas pa da nas komplet odere - malo je stadion - bubrege bi davali
a ne vidjeh neki rezultatski napredak kod njih
Drugim rijecima, on da sutra zatrazi povrat tog novca, moze ih ugasiti.Sasvim legitimno i legalno.
Zato licno nisam za takav unos kapitala i kod nas, al izgleda ce se to desiti.Rekoh vec, raja su nestrpljiva vise, vole instant stvari i to je to.
@SamoIstina Reci mi sta su uradili u Evropi? Jbt ba titule u ovoj ligi.Titula i trofeji, makar meni, ovdje znace ako cw mk to pomoci da i u Evropi nesto uradim.Oni to nisu uradili!!!!
Nadalje, jel vidis sta im radi svake godine??Ako je investitor, pa valjda neki plan treba da bude da stvoris jak tim za Evropu.Kod njih to ne ide tako.Uvijek im se prodaju najbolji igraci, dovedu novi i tako u krug.Pa valjda cilj trwba biti da ako imas jednog Guliashvilia da dovedes i drugog i tako bude javi i odes dalje u Evropi, a ne da se vrtis u krug??
Isto radi i Zrinjski.Znas sta je to druze? To se zove izvlacenje para preko kluba.Kratko i jasno.Ti trofeji su "mrvice".