Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Dzezvar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 28, 2025 10:19 am

djidomova je napisao/la:
pon jul 28, 2025 9:35 am
Dzezvar je napisao/la:
pon jul 28, 2025 9:23 am
djidomova je napisao/la:
pon jul 28, 2025 9:19 am

pa sve vrijeme pišem o benji. Čak i ne krijem i u ovom iznad piše njobe. Da, i ne vidim kako može biti znak jednakosti između mene ili bilo koga ko piše neko svoje viđenje ili mišljenje i lika koji iznosi brdo informacija za "dobrobit" kluba. Ako je jednako iznositi mišljenje, koje je moje i iznositi info iz kluba i tuđe mišljenje, onda ok, jednaki smo, nema frke.
Benjo?
Ma da, benjo ili Malik, svejedno. Neću reći koji je njegov akaunt, sada bi to bilo vrlo ružno a čak i rušenje pravila o privatnosti koje prihvatimo na početku. Zadržat ću za sebe taj akaunt. Bitno je da zna i da vidi, kako je provaljen. Još je bitnije da shvati, kako pisanje tuđih mišljenja, branjenja i iznošenje informacija nikad neće biti dobro, za klub ili bilo šta drugo.

Nažalost, momak je vjerovatno labilna ličnost, educirana ali labava, pa je lako s njim manipulisati. Ili možda jednostavno voli iznositi sve informacije na javnom forumu, misli da je to nešto pozitivno. Ali nije, a još manje je poželjno pokušati kreirati javno mnijenje po mišljenju jednog čovjeka, koji je u tom trenutku u vrhu. To je čak kontra logike, jer javno mnijenje u i oko kluba je, upravo zbog takvih jednoumnih poteza razuđeno. Osim, očigledno, u slučaju Adžema, gdje svi vide, ali eto i to nam, taj dečko opravdava i lagano, ali samo površno kritikuje, vjerovatno po krekerskm nalogu.

Svi ovdje iznose svoja mišljenja, pa tako, eto, valjda i on.
A jbg napisi da je o Ciki rijec...sta je problem.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

djidomova
Kontakt:

pon jul 28, 2025 10:26 am

Dzezvar je napisao/la:
pon jul 28, 2025 10:19 am
djidomova je napisao/la:
pon jul 28, 2025 9:35 am
Dzezvar je napisao/la:
pon jul 28, 2025 9:23 am

Benjo?
Ma da, benjo ili Malik, svejedno. Neću reći koji je njegov akaunt, sada bi to bilo vrlo ružno a čak i rušenje pravila o privatnosti koje prihvatimo na početku. Zadržat ću za sebe taj akaunt. Bitno je da zna i da vidi, kako je provaljen. Još je bitnije da shvati, kako pisanje tuđih mišljenja, branjenja i iznošenje informacija nikad neće biti dobro, za klub ili bilo šta drugo.

Nažalost, momak je vjerovatno labilna ličnost, educirana ali labava, pa je lako s njim manipulisati. Ili možda jednostavno voli iznositi sve informacije na javnom forumu, misli da je to nešto pozitivno. Ali nije, a još manje je poželjno pokušati kreirati javno mnijenje po mišljenju jednog čovjeka, koji je u tom trenutku u vrhu. To je čak kontra logike, jer javno mnijenje u i oko kluba je, upravo zbog takvih jednoumnih poteza razuđeno. Osim, očigledno, u slučaju Adžema, gdje svi vide, ali eto i to nam, taj dečko opravdava i lagano, ali samo površno kritikuje, vjerovatno po krekerskm nalogu.

Svi ovdje iznose svoja mišljenja, pa tako, eto, valjda i on.
A jbg napisi da je o Ciki rijec...sta je problem.
Nisam informisan o ciki, ali ok, neke nove informacije, makar za mene. Eto, još sam živio u laži s pogrešnim akauntom. Sve u svemu, elem, najmanji je problem koji je čovjeku akaunt, već je problem ono što radi. :D
Zadnja izmjena: djidomova, dana/u pon jul 28, 2025 10:26 am, ukupno mijenjano 2 puta.
Željezničar za život cijeli!

exbabilon
Kontakt:

Ne znam sto je iko od nas i pomislio da Adzem moze bolje od svega vec vidjenog, i mi smo budale...

Juce gledam sastav i ja kao laik vidim da je iskasapio sve linije da bi nadomjestio Lagumdziju. Te Osmanovic debituje, te Sedorf na neprirodnoj poziciji, Sabic igra a vidi se da ne moze, da nije to to, Cvetanoski koji je bio najbolji protiv Kopera klupa. I sve to se moglo izbjeci samo sa jednim igracem, Fočo u prvih 11 i svi igraci na svojim pozicijama bi ostali. Ali jok, tvrdoglavi je doveo Sabica na presicu, rekao da ce igrati i morao ostati pri tome. Sve je moglo biti kao protiv Kopera, samo umjesto dvojice u sredini bi igrali Radovac i Fočo. Sinoc bi bilo 3 razlike za nas.

Ali ako ovaj mag to ne vidi, a mi laici vidimo, jasno je kakva nas sezona očekuje.

djidomova
Kontakt:

pon jul 28, 2025 10:31 am

exbabilon je napisao/la:
Ne znam sto je iko od nas i pomislio da Adzem moze bolje od svega vec vidjenog, i mi smo budale...

Juce gledam sastav i ja kao laik vidim da je iskasapio sve linije da bi nadomjestio Lagumdziju. Te Osmanovic debituje, te Sedorf na neprirodnoj poziciji, Sabic igra a vidi se da ne moze, da nije to to, Cvetanoski koji je bio najbolji protiv Kopera klupa. I sve to se moglo izbjeci samo sa jednim igracem, Fočo u prvih 11 i svi igraci na svojim pozicijama bi ostali. Ali jok, tvrdoglavi je doveo Sabica na presicu, rekao da ce igrati i morao ostati pri tome. Sve je moglo biti kao protiv Kopera, samo umjesto dvojice u sredini bi igrali Radovac i Fočo. Sinoc bi bilo 3 razlike za nas.

Ali ako ovaj mag to ne vidi, a mi laici vidimo, jasno je kakva nas sezona očekuje.
istina...
Željezničar za život cijeli!

milanribar
Kontakt:

pon jul 28, 2025 10:36 am

exbabilon je napisao/la:

Slažem se, to je sitnica koja bi puno promijenila. Žrtvovao je solidan štoperski tandem koji se već lagano uigrava da popuni sredinu iako je imao Foču kao veznog i to ga je kaznilo odmah, nevjerovatno...

Imaš šansu da pokažeš mu.da ubaciš momka od prve, ne bi mu niko zamjerio, fale ti tri vezna al on propusti šansu.
E to su naši treneri, ne samo Adžem nego generalno. Samo nasigurno, ziheraški. Pa kad ćeš ako nećeš protiv Radnika...

Eldar
Kontakt:

pon jul 28, 2025 11:06 am

Svasta se napisalo poslije kiksa u onoj nervozi, prvi ja, al je.biga... Znamo svi kakve je imao probleme, zdravstvene prirode.. Znamo i gdje je zavrsio na kraju.. Neko ga je doveo na klupu, sa takvim problemima? Na ovu pretesku klupu? Jesu li razmisljali ikako?

milanribar
Kontakt:

pon jul 28, 2025 11:12 am

Eldar je napisao/la:
Svasta se napisalo poslije kiksa u onoj nervozi, prvi ja, al je.biga... Znamo svi kakve je imao probleme, zdravstvene prirode.. Znamo i gdje je zavrsio na kraju.. Neko ga je doveo na klupu, sa takvim problemima? Na ovu pretesku klupu? Jesu li razmisljali ikako?
Ma ne bi ga ja ocjenjivo poslije prvog kiksa kakav god bio, puno smo gore igre trpili i likove, ja bi ga pustio da vidimo šta je to zamislio. Kad bude komplet ekipa na raspolaganju i napadač pa da vidimo. Prošo je pripreme sklopio ekipu, ima dobre uslove, dovode se solidna pojačanja, sad pokaži da vidimo na terenu. Materijala ima sigurno, puno više nego ranije...

nikson
Kontakt:

pon jul 28, 2025 11:14 am

Od 97 me pratim Zelju, kao dijete, isao na treninge na betonu iza istoka gulio koljena pa isao na utakmicu, radovao se da dohvacam lopte itd itd. Eto jos malo pa 30 godina. Puno je to za ovo nerviranje, sve ovo sto prozivljavamo, za godine raznoraznih likova koji sebe grade kroz Zelju. Puno je to za mene koji sam od Zelje dobio ulaznicu za Ferencvaros jer sam bio u Madjarskoj i to je sve. I nije mi trebala ni ta ulaznica, svakako bih je kupio. Al puno je jer ne mogu vise da gledam garniture lihvara koje se smjenjuju i koce svaki napredak, garniture lihvara koji se ugradjuju, garniture klosara na terenu koji pokupe mojih 10 plata za mjesec i drkaju *****. Garniture trenera i menadzera, raznorazne talove, vracanja usluga itd itd. Puno je i previse vec odavno da idem kuci sjeban, da ne pricam ni s kim poslije utakmice. Puno je da smo mi postali svojevrstan bankomat za klub a za uzvrat ne mozemo dobiti ni pisljivo saopstenje u vezi bilo cega - a da nam ne lazu! Puno je jer ne mozemo dobiti finansijski izvjestaj - tacan! Puno je jer ne postoji osoba koja ce izaci i reci imamo u fening tacno toliko i toliko dugova, tom igracu toliko, tom dobavljacu toliko, drzavi toliko. I sve dok je tako pitanje je vrijedi li vise ici na utakmicu i nervirati se
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Mulalic Edis
Kontakt:

pon jul 28, 2025 11:15 am

milanribar je napisao/la:
Eldar je napisao/la:
Ma ne bi ga ja ocjenjivo poslije prvog kiksa kakav god bio, puno smo gore igre trpili i likove, ja bi ga pustio da vidimo šta je to zamislio. Kad bude komplet ekipa na raspolaganju i napadač pa da vidimo. Prošo je pripreme sklopio ekipu, ima dobre uslove, dovode se solidna pojačanja, sad pokaži da vidimo na terenu. Materijala ima sigurno, puno više nego ranije...
Ma nije uopste stvar kiksa. Kontradiktoran je i cudan. Njegove gluposti neprofesionalne da ne spominjem. Rekao sam i kad se dovodio da treba neke stvari provjeriti. Nemamo mi uopste losu ekipu. Cak i realnost je 4 mjesto koje vodi u evropu. Samo da sami sebi ne napravimo problem.
Siguran sam da je i svlacionicu izgubio. Nece mu Sedorf i Trupe drzat atmosferu.
Grande Miske 💪

avlami97
Kontakt:

pon jul 28, 2025 11:24 am

Je li podnio neopozivu ostavku?
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Dzezvar
Kontakt:

pon jul 28, 2025 11:31 am

Eldar je napisao/la:
Nismo nikada ovako bezobrazne....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Refa1921
Kontakt:

pon jul 28, 2025 11:37 am

Ma meni se čini da Boljević i Krpić nikako ne mirišu Šošića i da mu je Adžem učinio medvjeđu uslugu dajući mu kapitensku. Možda je to samo moj dojam ali nikako mi nema kohezije između njih.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jul 28, 2025 11:43 am

Refa1921 je napisao/la:
pon jul 28, 2025 11:37 am
Ma meni se čini da Boljević i Krpić nikako ne mirišu Šošića i da mu je Adžem učinio medvjeđu uslugu dajući mu kapitensku. Možda je to samo moj dojam ali nikako mi nema kohezije između njih.
Znaci nisam jedini :) isto tako njih dvojica meni se cini nisu Dangubica mirisali nikako.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

milanribar
Kontakt:

pon jul 28, 2025 12:02 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon jul 28, 2025 11:31 am
Eldar je napisao/la:
Nismo nikada ovako bezobrazne....
Ma jesmo Amara al je to pokrivo rezultatima dok je bilo rezultata, zadnji mandat bezobrazluk bez rezultata završi kako je završio. Ovo se sve još da riješit unutar kluba sa ozbiljnim razgovorom sa njim i koncentracijom samo na teren i ekipu. Mediji, navijači, društvene mreže minimalan kontakt jer očigledno ne ide...

cikoradovic
Kontakt:

pon jul 28, 2025 12:03 pm

Ado će sam sebe otjerati. Nema tu puno priče i mudrosti. Indirektno, pa može se čak reći i direktno poručuješ Krpiću da je loš, da ćeš kupiti napadača i da on neće igrati i onda te karma spuca i Krpić ti mora igrati cijelu utakmicu. Šta da očekuješ? Da će Suljo ići da pogine zbog tebe? Hoćeš da otpišeš Samira, karma opet, Samir igra. Šalješ igrača na posudbu, škripi ti u sredini. Ibraheem još čeka da debituje i njega šalješ na posudbu. Najboljeg krilnog igrača u prethodnim utakmicama ti klupiraš zbog eksperimenta sa trojicom štopera. Štopera je ugasio sinoć na pressu. Simonija očigledno ne miriše, a ja sam siguran da nam može pomoći. Još napusti karantin i ode da gostuje ujutro (jučer) kod Lane uoči utakmice. Isto i priča za Šabića pa gdje ćeš reći dan prije utakmice da će igrati, šta je tu poruka drugim bonus igračima koji čekaju priliku? Ja sam ga baš branio, još sam sa mnogima ušao u sukob zbog njega, ali kako koji dan odmiče, djeluje mi da sam pogriješio. On ako ne promijeni drastično pristup, slijedi mu, a i nama zajedno sa njim, debakl i potpuno fijasko.

NEZALAGANJE
Kontakt:

pon jul 28, 2025 12:09 pm

exbabilon je napisao/la:

Sustina!! Ne zna covjek bil konto da zna nesto o fudbalu il plako sto nas trenerski mag to ne vidi i ne zna.Zivota mi mog.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Meha87
Kontakt:

pon jul 28, 2025 12:11 pm

Meni je stvarno muka vise od svega, kakvu samo podrsku imaju zadnjih nekoliko godina pljesce im se i nakon poraza. Uzivancija je igrati za Zelju pun stadion a nema vise onog pritiska kao nekad. Pali su nam standardi, redovno nam kukuruz ekipe na Grbavici prave probleme i uzimaju bodove. Nismo vise favoriti protiv nikoga ne mozemo se nametnuti.

cikoradovic
Kontakt:

pon jul 28, 2025 12:25 pm

Kada idući put budemo birali trenera, tajming je nebitan, da li ćemo ga birati danas, sutra, kad god budemo mijenjali, samo ganjati trenere od zapadnih nam susjeda. Jedini koji imaju dobre trenere u regionu, imamo primjere i kod nas, Zekić, Rendulić, Klafurić, ranije Sablić i drugi.

NEZALAGANJE
Kontakt:

pon jul 28, 2025 12:29 pm

Eldar je napisao/la:
Problem je prijatelju sto se on odmah pogubio na 1.stepenici.Mi nemamo sad vremena da cekamo da on ima komplet ekipu na raspolaganju, jer ti jedan od 2-3 najbolja igraca (Lagumdzija) nece biti tu mjesec dana.
Dakle, u startu ne zna kako njega da nadomjesti.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

igla
Kontakt:

pon jul 28, 2025 12:33 pm

cikoradovic je napisao/la:
pon jul 28, 2025 12:25 pm
Kada idući put budemo birali trenera, tajming je nebitan, da li ćemo ga birati danas, sutra, kad god budemo mijenjali, samo ganjati trenere od zapadnih nam susjeda. Jedini koji imaju dobre trenere u regionu, imamo primjere i kod nas, Zekić, Rendulić, Klafurić, ranije Sablić i drugi.
Odmah ga treba skloniti.
Realno - s boljim trenerom smo imali veće šanse da prođemo evropu, ne bi ličili odnosi između njega i igrača na špansku sapunicu.
Odmah dok nije kasno.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], salle86 i 68 gostiju.

Prijava