Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ISB87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 24, 2025 11:32 pm

Eto slika i prilika bosnje. Umjesto da bude 3:0 ili 4:0, kone sad vjerovatno ispadaju.
Nema niko suta van 16. Sve nekakvi baloni.

Steta, fizika je najvaznija. A mi ne radimo na tome koliko bi trebali.
MIRZA RASCIC

cikoradovic
Kontakt:

pet jul 25, 2025 12:09 am

Što ih kone nalože sa jednom utakmicom i odmah se piše da su ozbiljna ekipa, titula ide njima, bolji i od Zrinjskog i od Borca, na kraju budu u bod sa nama a Zrinjski i Borac im pobjegnu po 15-20b. Identično se pričalo i prošlo ljeto.

Mulalic Edis
Kontakt:

pet jul 25, 2025 12:48 am

cikoradovic je napisao/la:
pet jul 25, 2025 12:09 am
Što ih kone nalože sa jednom utakmicom i odmah se piše da su ozbiljna ekipa, titula ide njima, bolji i od Zrinjskog i od Borca, na kraju budu u bod sa nama a Zrinjski i Borac im pobjegnu po 15-20b. Identično se pričalo i prošlo ljeto.
Sasjeceni su u korijenu od sudija. Igrali su super i prosle sezone. Dovoljno je 2,3 tekme da ti ne svirne sto svirrne Borcu i Zrinjskom i to je 4,5 bodova. Odmah padas u svakom smislu. Jos ove godine govna slave 100 godina. Pravit ce lakrdiju genocidasi siguran sam nevidjenu. Pitari igracki odlicni, nema sta. Pokupili su skoro sve najbolje iz nase lige. Doveli Ristovskog, Elezija, vratili Oliveiru...para vrti.
Mi trebamo sebe gledati i rasti. Dati podrsku igracima i treneru i treba mu reci da se ne ofira na drustvenim mrezama. **** ga led blentavi. Nas je, gotivim ga i bolji je strucnjak od vecine prekodrinskih i prekosavskih trenera, ali ne moze se ponasat ni ko Hana Hadziavdagic.
U nedjelju, punimo Grbavicu i aBd po prvu pobjedu. Svi na stadion.
Grande Miske 💪

jimmy
Kontakt:

pet jul 25, 2025 1:22 am

opet bolesnici ubaceni rumeni o konama
kpga bp;o ona stvar o nima al i dalje na nasoj temo udju sadojeni
Rasku me boli za vjestackom rasom

jimmy
Kontakt:

pet jul 25, 2025 1:24 am

Tema FK ZELJEZNICAR
Sramota

ubaceni element
Kontakt:

pet jul 25, 2025 5:28 am

SkenderijaTM87 je napisao/la:
čet jul 24, 2025 11:09 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
čet jul 24, 2025 10:57 pm
Evo Kulasin otisao iz Borca, znaci oni su 40% slabiji...Nema ni Despotovica.
Ma sta su slabiji? Ljudi sad trenera imaju, a ne olupinu Zizovica.
Zizovic je Murinjo za Hinjka Marinovica, ali sama cinjenica da su doveli Hinjka je jasan znak gdje ce titula, jer taj je bio trener gdje god se titula namjestala.

400000razloga
Kontakt:

pet jul 25, 2025 8:17 am

Inače, pošto će Borac ove sezone osvojiti titulu, naši Željovci iz uprave će smanjiti porezni dug, staviti u funkciju prazan prostor ispod istočne tribine itd...
Nemamo Željovaca u savezu, pa smo nebitan faktor u ligi 10, ali ih zato imamo u klubu pa ćemo mi napraviti napredak u odnosu na ostale u organizacijskom i finansijskom pozicioniranju.

Meha87
Kontakt:

pet jul 25, 2025 8:53 am

Joj Adzema kao klasicni fb i forum komentator haha

Dzezvar
Kontakt:

pet jul 25, 2025 9:06 am

NEZALAGANJE je napisao/la:
čet jul 24, 2025 10:45 pm
čet jul 24, 2025 10:31 pm
Pa jbg neka ti sto se bune budu kvalitet pa neka traze vecu platu, pa jel? Trasfer politika 0 bodova ali eto daj boze da se neko pokaze od napadaca sto su dosli ali mislim da ce vec na polusezoni ljudi traziti da idu.
Jasta ce. Pa lakse je minirati, kad im nesto nije po bolji.Evo ti jos jedan insajderski info, da se zna kakva su roba igraci...

Prosle godine, Cveta poceo sezonu super, pocele ae spominjati neke ponude i lik lagano pocne povlaciti rucnu, jer ga klub nije htio pustiti za neku smijesnu sumu nama.Tek kad mu se objasnilo da nema zaje.bancije, poceo je ponovo dobro da igra.Lako je to i provjeriti, redovno pratis tekme kao i ja, pa ces vidjeti njegovu formu.
Laz....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

igla
Kontakt:

pet jul 25, 2025 9:19 am

Adzeme ne pricaj nista, ispao si od te iste ekipe.

NEZALAGANJE
Kontakt:

pet jul 25, 2025 9:21 am

Dzezvar je napisao/la:
pet jul 25, 2025 9:06 am
NEZALAGANJE je napisao/la:
čet jul 24, 2025 10:45 pm
čet jul 24, 2025 10:31 pm
Pa jbg neka ti sto se bune budu kvalitet pa neka traze vecu platu, pa jel? Trasfer politika 0 bodova ali eto daj boze da se neko pokaze od napadaca sto su dosli ali mislim da ce vec na polusezoni ljudi traziti da idu.
Jasta ce. Pa lakse je minirati, kad im nesto nije po bolji.Evo ti jos jedan insajderski info, da se zna kakva su roba igraci...

Prosle godine, Cveta poceo sezonu super, pocele ae spominjati neke ponude i lik lagano pocne povlaciti rucnu, jer ga klub nije htio pustiti za neku smijesnu sumu nama.Tek kad mu se objasnilo da nema zaje.bancije, poceo je ponovo dobro da igra.Lako je to i provjeriti, redovno pratis tekme kao i ja, pa ces vidjeti njegovu formu.
Laz....
:palacgore:
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

SamoIstina
Kontakt:

pet jul 25, 2025 9:29 am

UKINITE MU INTERNET, PRESJECITE KABLOVE, TRAZITE OD ZUCKERBERGA DA GA BANUJE

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jul 25, 2025 9:35 am

Jel moguce da trener jedne ekipe visi po drustvenim mrezama i nekakve statuse objavljuje.
Moj Adzeme zamisli od koga smo mi ispali a ti fol sta bi bilo kad bi bilo???
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

fcz
Kontakt:

pet jul 25, 2025 9:39 am

Ovo s drustvenim mrezama bas postaje degutantno, ponasanje na nivou Brace Gumene Glave.

Imao sam utisak da se umirio, da mu je neko mozda i sugerisao... Ali zajeb.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

exbabilon
Kontakt:

pet jul 25, 2025 10:22 am

Kad krene pricat na presici, pa se pocese po bradi, kontas ozbiljan frajer. Iduci trener nek se bira izmedju Faće i Mirze Hatica.

milanribar
Kontakt:

pet jul 25, 2025 10:36 am

Najnebitnija stvar će to sve bit ako mi budemo izgledali dobro na terenu.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jul 25, 2025 10:37 am

Posto neki pisu sto komentarisemo kone dacu jedan osvrt.

Tema je FK Zeljeznicar, a moj klub Zeljeznicar u ovoj sezoni mora 4 puta igrat sa konama, Zrinjskim i Borcem. Mislim da je normalna stvar da komentarisemo nase protivnike, a ne da se referiramo sta ko pise na drustvenim mrezama.

Ovaj forum sluzi za razmjenu misljenja i logicnije je da komentarisemo nase protivnike nego da se osvrcemo sta nas trener pise po drustvenim mrezama. Kone su sklopile dobru ekipu, Zrinjski i Borac su takodje jaki, a gdje smo mi u odnosu na nabrojana tri suparnika.

Prema prikazanim igrama iz evropskih utakmica bice ovo pravo zeznuta sezona.

Moj Zeljo je meni a i vecini totalna nepoznanica, sta da ocekujemo u ovoj sezoni. Do titule ne mozemo, da li mozemo do kup-a (nadat se), da li mozemo biti minimalno treci jer nam to garantuje evropu jako jako jako tesko.
Adzem je najavio da je cilj smanjenje bodovnog zaostatka, ja bih rekao da cilj mora biti izlazak u evropu, ne treba ganjati manji bodovni zaostatak, treba ganjat trece mjesto ili trofej kupa, e to mora biti cilj
Mi moramo pobjedjivati u utakmicama protiv Radnika, Sloge, Rudara, a sa Velezom i Sirokim cemo se grcevito borit za izlazak na evropsku scenu. Zrinjski ce vjerovatno malo losije uci u sezonu, jer ce ih evropa iscrpit, u utakmicama protiv Borca neces moci centra preci i bices kartoniran od strane sudija, sa Sarajevom sta ocekivati u 4 derbi susreta. Prosle sezone su nas razbili sta ocekivat ove sezone. Oni ako prodaju Gulijasvilija i Keremeha bice slabiji, ali ako ih zadrze imace pravo kvalitetnu ekipu i bice jako jako tesko igrati s njima.

Doveli smo puno igraca, da li ce se uspjeti sve posloziti ostaje da vidimo

Sve u svemu ceka nas zanimljiva sezona i vidimo se u nedjelju na Grbavici pa da proslavimo pobjedu i da sezonu otvorimo sa tri boda.
Alea iacta est!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jul 25, 2025 10:39 am

milanribar je napisao/la:
Apsolutno to nije najnebitnija stvar. Ugled je nesto najvaznije i najskupocjenije. Nisam komentarisao nista do sad na ovu temu al ovo je fakat pretjerivanje, ljudi se sprdaju sa nama.
Željezničar ante portas !

milanribar
Kontakt:

pet jul 25, 2025 10:40 am

AsharaK je napisao/la:
Apsolutno to nije najnebitnija stvar. Ugled je nesto najvaznije i najskupocjenije. Nisam komentarisao nista do sad na ovu temu al ovo je fakat pretjerivanje, ljudi se sprdaju sa nama.
Šta je tačno narušilo ugled kluba u njegovim privatnim objavama?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jul 25, 2025 10:42 am

pet jul 25, 2025 10:40 am
AsharaK je napisao/la:
Šta je tačno narušilo ugled kluba u njegovim privatnim objavama?
Nisu privatne nego javne. Cuj sta je narusilo, pa gdje si vidio da se trener neke ekipe ovako ponasa i pise po drustvenim mrezama?
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: amelaga, Bing [Bot], Diverzant, nikson, Ujko i 64 gosta.

Prijava