Eto slika i prilika bosnje. Umjesto da bude 3:0 ili 4:0, kone sad vjerovatno ispadaju.
Nema niko suta van 16. Sve nekakvi baloni.
Steta, fizika je najvaznija. A mi ne radimo na tome koliko bi trebali.
Sasjeceni su u korijenu od sudija. Igrali su super i prosle sezone. Dovoljno je 2,3 tekme da ti ne svirne sto svirrne Borcu i Zrinjskom i to je 4,5 bodova. Odmah padas u svakom smislu. Jos ove godine govna slave 100 godina. Pravit ce lakrdiju genocidasi siguran sam nevidjenu. Pitari igracki odlicni, nema sta. Pokupili su skoro sve najbolje iz nase lige. Doveli Ristovskog, Elezija, vratili Oliveiru...para vrti.cikoradovic je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 12:09 amŠto ih kone nalože sa jednom utakmicom i odmah se piše da su ozbiljna ekipa, titula ide njima, bolji i od Zrinjskog i od Borca, na kraju budu u bod sa nama a Zrinjski i Borac im pobjegnu po 15-20b. Identično se pričalo i prošlo ljeto.
Zizovic je Murinjo za Hinjka Marinovica, ali sama cinjenica da su doveli Hinjka je jasan znak gdje ce titula, jer taj je bio trener gdje god se titula namjestala.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 11:09 pmMa sta su slabiji? Ljudi sad trenera imaju, a ne olupinu Zizovica.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 10:57 pmEvo Kulasin otisao iz Borca, znaci oni su 40% slabiji...Nema ni Despotovica.
Laz....NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 10:45 pmJasta ce. Pa lakse je minirati, kad im nesto nije po bolji.Evo ti jos jedan insajderski info, da se zna kakva su roba igraci...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 10:31 pmPa jbg neka ti sto se bune budu kvalitet pa neka traze vecu platu, pa jel? Trasfer politika 0 bodova ali eto daj boze da se neko pokaze od napadaca sto su dosli ali mislim da ce vec na polusezoni ljudi traziti da idu.
Prosle godine, Cveta poceo sezonu super, pocele ae spominjati neke ponude i lik lagano pocne povlaciti rucnu, jer ga klub nije htio pustiti za neku smijesnu sumu nama.Tek kad mu se objasnilo da nema zaje.bancije, poceo je ponovo dobro da igra.Lako je to i provjeriti, redovno pratis tekme kao i ja, pa ces vidjeti njegovu formu.
Dzezvar je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 9:06 amLaz....NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 10:45 pmJasta ce. Pa lakse je minirati, kad im nesto nije po bolji.Evo ti jos jedan insajderski info, da se zna kakva su roba igraci...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 24, 2025 10:31 pmPa jbg neka ti sto se bune budu kvalitet pa neka traze vecu platu, pa jel? Trasfer politika 0 bodova ali eto daj boze da se neko pokaze od napadaca sto su dosli ali mislim da ce vec na polusezoni ljudi traziti da idu.
Prosle godine, Cveta poceo sezonu super, pocele ae spominjati neke ponude i lik lagano pocne povlaciti rucnu, jer ga klub nije htio pustiti za neku smijesnu sumu nama.Tek kad mu se objasnilo da nema zaje.bancije, poceo je ponovo dobro da igra.Lako je to i provjeriti, redovno pratis tekme kao i ja, pa ces vidjeti njegovu formu.
Apsolutno to nije najnebitnija stvar. Ugled je nesto najvaznije i najskupocjenije. Nisam komentarisao nista do sad na ovu temu al ovo je fakat pretjerivanje, ljudi se sprdaju sa nama.milanribar je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 10:36 amNajnebitnija stvar će to sve bit ako mi budemo izgledali dobro na terenu.
Šta je tačno narušilo ugled kluba u njegovim privatnim objavama?AsharaK je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 10:39 amApsolutno to nije najnebitnija stvar. Ugled je nesto najvaznije i najskupocjenije. Nisam komentarisao nista do sad na ovu temu al ovo je fakat pretjerivanje, ljudi se sprdaju sa nama.milanribar je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 10:36 amNajnebitnija stvar će to sve bit ako mi budemo izgledali dobro na terenu.
Nisu privatne nego javne. Cuj sta je narusilo, pa gdje si vidio da se trener neke ekipe ovako ponasa i pise po drustvenim mrezama?milanribar je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 10:40 amŠta je tačno narušilo ugled kluba u njegovim privatnim objavama?AsharaK je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 10:39 amApsolutno to nije najnebitnija stvar. Ugled je nesto najvaznije i najskupocjenije. Nisam komentarisao nista do sad na ovu temu al ovo je fakat pretjerivanje, ljudi se sprdaju sa nama.milanribar je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 10:36 amNajnebitnija stvar će to sve bit ako mi budemo izgledali dobro na terenu.