Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 21, 2025 8:41 pm

U jednom periodu smo počeli raditi transparentno i zakonito. Nažalost taj rad je od strane dušebrižnika ocijenjen kao nešto loše, jer za Boga miloga nismo mi građevinski, nego fudbalski klub. Otjerali ove što su pokušali nešto uraditi (i Boga mi uradili) i u klub vratili futbolske znalce koji su nam izgleda dohakali. Da smo tada nastavili bez tjeranja ljudi koji su ustrojili klub, možda i ne bismo morali kretati od nule. Ili, tačnije iz još većeg minusa.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

salle86
Kontakt:

pon jul 21, 2025 8:43 pm

staaarinavijac je napisao/la:
ned jul 20, 2025 3:49 pm
Ovo sa Koperom je prvi veliki Adžemov propust u ovom mandatu ... da si igrao sa Real Madridom ne smiješ dozvoliti , na bilo koji način, da u osam minuta primiš tri gola ... ako treba skini se go , pa uleti na teren , zaustavi za minut utakmicu ... da se malo presabereš ... da ohladiš protivnika .. ali jok ... pitanje je koliko će ovakvih Adžemovih propusta navijači i uprava moći da tolerišu ...
Slažem se
Najbolje da ga odma otjeramo dok je još klop slobodan
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

pon jul 21, 2025 8:54 pm

505 VITEŠKA je napisao/la:
pon jul 21, 2025 5:30 pm
Od toliko klubova u BiH mi djecu saljemo u leglo če. tnika
Ti brate nisi normalan Allaha mi... eto
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

pon jul 21, 2025 8:57 pm

Glede holanđana, za moj ukus oba ova meča su onako, ispod nekog očekivnja s obzirom da dolaze sa renomeom profesionalaca za razliku od ovih naših "profesionalaca". Odigrali su onako ni najbolji ni najgori, kontam da mora to bolje. Ali kako su tek stigli takoreći, kontam da im treba ipak neki određeni period da se adaptiraju i očekujem ipak da pokažu eto taj neki kvalitet koji su imali...
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Sky1
Kontakt:

pon jul 21, 2025 9:46 pm

Meni ovaj novi napadač djeluje kao bolja verzija Dangubića i potreban nam je još jedan igrač na Šošićevoj poziciji.

Gagi tm 87
Kontakt:

pon jul 21, 2025 10:26 pm

Sta ovo spominju Darka Velkoskog,zna li iko ima li istine?

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon jul 21, 2025 10:40 pm

MATORI je napisao/la:
ned jul 20, 2025 6:12 pm
ned jul 20, 2025 2:35 pm
cikoradovic je napisao/la:
ned jul 20, 2025 12:41 pm
Do titule se ne ide tako što igraš evropu svake druge (nekad i treće) godine, ne ide se na titulu kad u klubu imaš ogromne oscilacije svakih par mjeseci zadnjih desetak godina, ne ide se na titulu kad x godina nisi prodao igrača za neku ozbiljniju cifru, ne ide se na titulu kad ti je omladinski pogon u teškom krcu zadnjih 6-7 godina i ono ključno ne ide se na titulu a nemaš PROTEKCIJE u savezu. Mi se moramo boriti da budemo što bolji, da smanjimo razliku za vodećim dvojcem, da ih dobijamo a ne da imamo jednu pobjedu u zadnjih x utakmica i da uz sve to podižemo klub u svim oblastima. Slažem se da ne možemo i ne smijemo reći cilj nam je 4. mjesto. Sad da imamo duplo boljeg trenera, duplo skuplju ekipu, nećemo do titule jer nemamo zaštite, zbog toga ne treba srljati i napinjati se preko granica mogućnosti. Doći će vrijeme kad će Željo biti konkurentan i za titulu, možda i brže od očekivanog, ali treba nam strpljenja, sabura i PODRŠKE! Znam dobro šta govorim, samo strpljenja i podrške.
Sa ovim tvojim razmisljanjem i navedenim, Zeljo se za titulu nece borit za jos 60 godina

Najbolje rekreativno da se igra

Izgleda da niko ne shvata sta titula donosi
Haj' ne za.jebaji.
Koliko juče zamalo ne ispadosmo u federalku?
Naredna sezona titula?
De nas poduči kome je to uspjelo i u kojoj zemlji?
Eto ne zna niko šta donosi titula?
Vico Zeljković je dobio drugi mandat, dobit će i treći mandat, Bog Dragi zna koliko će vladati još i ko će još doći posle njega

Ovo vaše razmišljanje je dokaz da je u Želji već odavno zavladao gubitnicki mentalitet kako medju navijačima tako i u igračima i trenerima

Titula u ovoj ligi kako je otvoreno i takmičenje konferencijske lige donosi prestiž, pare, temelje, sve živo da se iz digneš iz ovoga

Ali sa ovim razmišljanjem dok god vlada u Želji, mi nećemo vidjet titule desetinama godina, i to je čak malo za reći koliko trofeja još vidjet nećemo

Mi nemamo lošiju ekipu od nikog, mi samo imamo luzere kako na klupi tako i u navijačima kojima su kriteriji opali

I ne, ne tjeram niti stavljam pritisak na Adzema kojeg volim i postujem, ali ako nastavi stazama Corica i svih onih prije Corica skidati gaće prije samog početka utakmica sa Sirokim, Sarajevom, Borcem i Zrinjskim neka se pokupi kroz 2,3 kola

Umjesto svega toga, prijavimo se na neke revijalne turnire, kad vec nemamo ambicije a ja bih prije rekao VOLJE za nesto veliko, ili nastavimo kukati na savez, Vicu i dalje

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jul 21, 2025 11:13 pm

Ma kakvi mi i titula, to jednostavno me moze u istu recenicu, bas luzerski mentalitet...ali od ove sezone ocekujem da bude bolja, jer ipak sml trazili promjene.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

MATORI
Kontakt:

pon jul 21, 2025 11:16 pm

pon jul 21, 2025 10:40 pm
MATORI je napisao/la:
ned jul 20, 2025 6:12 pm
ned jul 20, 2025 2:35 pm

Sa ovim tvojim razmisljanjem i navedenim, Zeljo se za titulu nece borit za jos 60 godina

Najbolje rekreativno da se igra

Izgleda da niko ne shvata sta titula donosi
Haj' ne za.jebaji.
Koliko juče zamalo ne ispadosmo u federalku?
Naredna sezona titula?
De nas poduči kome je to uspjelo i u kojoj zemlji?
Eto ne zna niko šta donosi titula?
Vico Zeljković je dobio drugi mandat, dobit će i treći mandat, Bog Dragi zna koliko će vladati još i ko će još doći posle njega

Ovo vaše razmišljanje je dokaz da je u Želji već odavno zavladao gubitnicki mentalitet kako medju navijačima tako i u igračima i trenerima

Titula u ovoj ligi kako je otvoreno i takmičenje konferencijske lige donosi prestiž, pare, temelje, sve živo da se iz digneš iz ovoga

Ali sa ovim razmišljanjem dok god vlada u Želji, mi nećemo vidjet titule desetinama godina, i to je čak malo za reći koliko trofeja još vidjet nećemo

Mi nemamo lošiju ekipu od nikog, mi samo imamo luzere kako na klupi tako i u navijačima kojima su kriteriji opali

I ne, ne tjeram niti stavljam pritisak na Adzema kojeg volim i postujem, ali ako nastavi stazama Corica i svih onih prije Corica skidati gaće prije samog početka utakmica sa Sirokim, Sarajevom, Borcem i Zrinjskim neka se pokupi kroz 2,3 kola

Umjesto svega toga, prijavimo se na neke revijalne turnire, kad vec nemamo ambicije a ja bih prije rekao VOLJE za nesto veliko, ili nastavimo kukati na savez, Vicu i dalje
...
Ma jah...
Znaci ili sampioni ili gasiti klub?
Ma briljantno!!!
Sa prilično godina "na leđima" mislio sam da sam u zivotu vec čuo (pročitao) dovoljno.
Izgleda da sam se za.eb'o!!!

SamoIstina
Kontakt:

pon jul 21, 2025 11:26 pm

Kakav mentalitet i volja?

Za titulu ti treba:

1) Budzet
2) Uticaj u savezu i sudijskoj organizaciji

Kaskamo na oba polja za 3 kluba i tu se prica zavrsava. Mozemo se nadati da ce se situacija promijeniti i raditi na tome, ali trenutno ovako stvari stoje.

cikoradovic
Kontakt:

pon jul 21, 2025 11:34 pm

Kad čitam kako pišete, imam dojam da pišete o nama koji smo realni, kao da mi ne želimo titulu i da se ograđujemo od nje. Sisoje je to objasnio, znaju se pobjednici unaprijed. Unaprijed se zna koliko će ko puta podići pehar namijenjen šampionu BiH. Tu priča staje.

Biće prilike da se čujemo nakon sudijskih lakrdija pa da tad razmijenimo mišljenja o tome kako mi možemo do titule.

AdmirA
Kontakt:

pon jul 21, 2025 11:39 pm

O kakvim dionicama pričaju na SS?

SamoIstina
Kontakt:

pon jul 21, 2025 11:52 pm

Nema nikakvih dionica, nego se navodno pricalo sa nekim potencijalnim investitorima.

Ne treba shvatati ozbiljno te spekulacije dok i ako ne bude nesto konkretno, opekli smo se hiljadu puta do sad.

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon jul 21, 2025 11:54 pm

Kad čitam kako pišete, imam dojam da pišete o nama koji smo realni, kao da mi ne želimo titulu i da se ograđujemo od nje. Sisoje je to objasnio, znaju se pobjednici unaprijed. Unaprijed se zna koliko će ko puta podići pehar namijenjen šampionu BiH. Tu priča staje.

Biće prilike da se čujemo nakon sudijskih lakrdija pa da tad razmijenimo mišljenja o tome kako mi možemo do titule.
Aha,pa ove sezone je bila 100% namijenjena Borcu pa ode Zrinjskom, super cup je bio namijenjen Borcu pa ode Zrinjskom

Znaci ako nas ne interesuje liga nas interesuje iskorak u Evropi sigurno, uh zaboravio sam da smo u tu zijanili

Dosta je vise opravdanja i izvlakusa, nista losiji nisi od te 4 ekipe, losiji si samo po razmislajnju

Al ipak mi skinemo gace i protiv Posušja i Sloge u gostima....

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto jul 22, 2025 12:01 am

Aha,pa ove sezone je bila 100% namijenjena Borcu pa ode Zrinjskom, super cup je bio namijenjen Borcu pa ode Zrinjskom

Znaci ako nas ne interesuje liga nas interesuje iskorak u Evropi sigurno, uh zaboravio sam da smo u tu zijanili

Dosta je vise opravdanja i izvlakusa, nista losiji nisi od te 4 ekipe, losiji si samo po razmislajnju

Vec u predsezoni mi to uradimo, isto ko sada protiv Kopera u uzvratu...cim je prvi gol usao tu je kraj bio.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

SanMan
Kontakt:

uto jul 22, 2025 12:03 am

Normalno da se treba boriti za titulu, ne Željo nego svaki klub koji je u ligi. To što mi skidamo gaće - komletan klub (igrači, SŠ, uprava, pa i mi navijači) prije nego što je i počelo prvenstvo je samo da bi opravdali naše nepotrebno loše igre i poraze. Pa nije nam Vico (ili sudije) kriv ako zijanimo od bilo kojeg tima a imamo 1 ili nijedan šut prema golu - nema šansi da pobjediš ( eventualno nerješeno ako i protivnik ni jednom ne opuca po golu).
Da je ovakvo razmišljanje (ko kod nas za titulu) bilo 92-ge mi bi sad igrali u prvoj ligi Srbije

SanMan
Kontakt:

uto jul 22, 2025 12:03 am

Normalno da se treba boriti za titulu, ne Željo nego svaki klub koji je u ligi. To što mi skidamo gaće - komletan klub (igrači, SŠ, uprava, pa i mi navijači) prije nego što je i počelo prvenstvo je samo da bi opravdali naše nepotrebno loše igre i poraze. Pa nije nam Vico (ili sudije) kriv ako zijanimo od bilo kojeg tima a imamo 1 ili nijedan šut prema golu - nema šansi da pobjediš ( eventualno nerješeno ako i protivnik ni jednom ne opuca po golu).
Da je ovakvo razmišljanje (ko kod nas za titulu) bilo 92-ge mi bi sad igrali u prvoj ligi Srbije

505 VITEŠKA
Kontakt:

uto jul 22, 2025 12:37 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
uto jul 22, 2025 12:01 am

Vec u predsezoni mi to uradimo, isto ko sada protiv Kopera u uzvratu...cim je prvi gol usao tu je kraj bio.
A luzerski mentalitet brate, šta drugo da ti kažem, taj luzerski mentalitet je pokazan kod trenera i u uzvratu protiv Kopera i ako planira to radit nek ide

Gledaj ti samo razmisljanje navijaca, veli sta je potrebno da budes prvak u ovoj ligi hahaha
Komedija ziva, imas ekipu za titulu 100 %, bori se za nju, ali ne de da se mi predamo vec da se mozemo poslije opravdat

Ja se samo nadam da Tunovic ne dijeli misljenje ovih navijaca, jer mi ipak djeluje kao pametan i inteligentan covjek

cikoradovic
Kontakt:

uto jul 22, 2025 2:29 am

Eto imamo ekipu za titulu. Sjebaće se nacija. Kao što sam i rekao, čujemo se nakon što krene kasapljenje pa da vidite da ne možemo do titule, čak i da imamo ekipu za nju.

ISB87
Kontakt:

uto jul 22, 2025 7:13 am

Samo lijepa igra bez prevelikih padova i oscilacija. Uz promociju Gojaka i jos kojeg igraca. Ne treba nam vise?
Da smo prosli Kopera, moglo se igrati i sa norvezanima. Tako da ima sanse za dobru zaradu svakako, uz prodaju igraca.

Samo jako.
MIRZA RASCIC

Trenutno korisnika/ca: milanribar, SamoNapad, South i 52 gosta.

Prijava