Slažem sestaaarinavijac je napisao/la: ↑ned jul 20, 2025 3:49 pmOvo sa Koperom je prvi veliki Adžemov propust u ovom mandatu ... da si igrao sa Real Madridom ne smiješ dozvoliti , na bilo koji način, da u osam minuta primiš tri gola ... ako treba skini se go , pa uleti na teren , zaustavi za minut utakmicu ... da se malo presabereš ... da ohladiš protivnika .. ali jok ... pitanje je koliko će ovakvih Adžemovih propusta navijači i uprava moći da tolerišu ...
Ti brate nisi normalan Allaha mi... eto505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon jul 21, 2025 5:30 pmOd toliko klubova u BiH mi djecu saljemo u leglo če. tnika
Vico Zeljković je dobio drugi mandat, dobit će i treći mandat, Bog Dragi zna koliko će vladati još i ko će još doći posle njegaMATORI je napisao/la: ↑ned jul 20, 2025 6:12 pmHaj' ne za.jebaji.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned jul 20, 2025 2:35 pmSa ovim tvojim razmisljanjem i navedenim, Zeljo se za titulu nece borit za jos 60 godinacikoradovic je napisao/la: ↑ned jul 20, 2025 12:41 pmDo titule se ne ide tako što igraš evropu svake druge (nekad i treće) godine, ne ide se na titulu kad u klubu imaš ogromne oscilacije svakih par mjeseci zadnjih desetak godina, ne ide se na titulu kad x godina nisi prodao igrača za neku ozbiljniju cifru, ne ide se na titulu kad ti je omladinski pogon u teškom krcu zadnjih 6-7 godina i ono ključno ne ide se na titulu a nemaš PROTEKCIJE u savezu. Mi se moramo boriti da budemo što bolji, da smanjimo razliku za vodećim dvojcem, da ih dobijamo a ne da imamo jednu pobjedu u zadnjih x utakmica i da uz sve to podižemo klub u svim oblastima. Slažem se da ne možemo i ne smijemo reći cilj nam je 4. mjesto. Sad da imamo duplo boljeg trenera, duplo skuplju ekipu, nećemo do titule jer nemamo zaštite, zbog toga ne treba srljati i napinjati se preko granica mogućnosti. Doći će vrijeme kad će Željo biti konkurentan i za titulu, možda i brže od očekivanog, ali treba nam strpljenja, sabura i PODRŠKE! Znam dobro šta govorim, samo strpljenja i podrške.
Najbolje rekreativno da se igra
Izgleda da niko ne shvata sta titula donosi
Koliko juče zamalo ne ispadosmo u federalku?
Naredna sezona titula?
De nas poduči kome je to uspjelo i u kojoj zemlji?
Eto ne zna niko šta donosi titula?
...505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon jul 21, 2025 10:40 pmVico Zeljković je dobio drugi mandat, dobit će i treći mandat, Bog Dragi zna koliko će vladati još i ko će još doći posle njegaMATORI je napisao/la: ↑ned jul 20, 2025 6:12 pmHaj' ne za.jebaji.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned jul 20, 2025 2:35 pm
Sa ovim tvojim razmisljanjem i navedenim, Zeljo se za titulu nece borit za jos 60 godina
Najbolje rekreativno da se igra
Izgleda da niko ne shvata sta titula donosi
Koliko juče zamalo ne ispadosmo u federalku?
Naredna sezona titula?
De nas poduči kome je to uspjelo i u kojoj zemlji?
Eto ne zna niko šta donosi titula?
Ovo vaše razmišljanje je dokaz da je u Želji već odavno zavladao gubitnicki mentalitet kako medju navijačima tako i u igračima i trenerima
Titula u ovoj ligi kako je otvoreno i takmičenje konferencijske lige donosi prestiž, pare, temelje, sve živo da se iz digneš iz ovoga
Ali sa ovim razmišljanjem dok god vlada u Želji, mi nećemo vidjet titule desetinama godina, i to je čak malo za reći koliko trofeja još vidjet nećemo
Mi nemamo lošiju ekipu od nikog, mi samo imamo luzere kako na klupi tako i u navijačima kojima su kriteriji opali
I ne, ne tjeram niti stavljam pritisak na Adzema kojeg volim i postujem, ali ako nastavi stazama Corica i svih onih prije Corica skidati gaće prije samog početka utakmica sa Sirokim, Sarajevom, Borcem i Zrinjskim neka se pokupi kroz 2,3 kola
Umjesto svega toga, prijavimo se na neke revijalne turnire, kad vec nemamo ambicije a ja bih prije rekao VOLJE za nesto veliko, ili nastavimo kukati na savez, Vicu i dalje
Aha,pa ove sezone je bila 100% namijenjena Borcu pa ode Zrinjskom, super cup je bio namijenjen Borcu pa ode Zrinjskomcikoradovic je napisao/la: ↑pon jul 21, 2025 11:34 pmKad čitam kako pišete, imam dojam da pišete o nama koji smo realni, kao da mi ne želimo titulu i da se ograđujemo od nje. Sisoje je to objasnio, znaju se pobjednici unaprijed. Unaprijed se zna koliko će ko puta podići pehar namijenjen šampionu BiH. Tu priča staje.
Biće prilike da se čujemo nakon sudijskih lakrdija pa da tad razmijenimo mišljenja o tome kako mi možemo do titule.
Vec u predsezoni mi to uradimo, isto ko sada protiv Kopera u uzvratu...cim je prvi gol usao tu je kraj bio.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon jul 21, 2025 11:54 pmAha,pa ove sezone je bila 100% namijenjena Borcu pa ode Zrinjskom, super cup je bio namijenjen Borcu pa ode Zrinjskomcikoradovic je napisao/la: ↑pon jul 21, 2025 11:34 pmKad čitam kako pišete, imam dojam da pišete o nama koji smo realni, kao da mi ne želimo titulu i da se ograđujemo od nje. Sisoje je to objasnio, znaju se pobjednici unaprijed. Unaprijed se zna koliko će ko puta podići pehar namijenjen šampionu BiH. Tu priča staje.
Biće prilike da se čujemo nakon sudijskih lakrdija pa da tad razmijenimo mišljenja o tome kako mi možemo do titule.
Znaci ako nas ne interesuje liga nas interesuje iskorak u Evropi sigurno, uh zaboravio sam da smo u tu zijanili
Dosta je vise opravdanja i izvlakusa, nista losiji nisi od te 4 ekipe, losiji si samo po razmislajnju
Al ipak mi skinemo gace i protiv Posušja i Sloge u gostima....
A luzerski mentalitet brate, šta drugo da ti kažem, taj luzerski mentalitet je pokazan kod trenera i u uzvratu protiv Kopera i ako planira to radit nek ideSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jul 22, 2025 12:01 amVec u predsezoni mi to uradimo, isto ko sada protiv Kopera u uzvratu...cim je prvi gol usao tu je kraj bio.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon jul 21, 2025 11:54 pmAha,pa ove sezone je bila 100% namijenjena Borcu pa ode Zrinjskom, super cup je bio namijenjen Borcu pa ode Zrinjskomcikoradovic je napisao/la: ↑pon jul 21, 2025 11:34 pmKad čitam kako pišete, imam dojam da pišete o nama koji smo realni, kao da mi ne želimo titulu i da se ograđujemo od nje. Sisoje je to objasnio, znaju se pobjednici unaprijed. Unaprijed se zna koliko će ko puta podići pehar namijenjen šampionu BiH. Tu priča staje.
Znaci ako nas ne interesuje liga nas interesuje iskorak u Evropi sigurno, uh zaboravio sam da smo u tu zijanili
Dosta je vise opravdanja i izvlakusa, nista losiji nisi od te 4 ekipe, losiji si samo po razmislajnju
Al ipak mi skinemo gace i protiv Posušja i Sloge u gostima....