Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Refa1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 02, 2025 6:53 pm

Zaki87 je napisao/la:
sri apr 02, 2025 6:50 pm
Kako moze da bude svaka njihova lopta citavo poluvrijeme? Kako se svaka lopta njima odbije pa sta je ovo
Zato što je Radovac danas igrač manje i u najbitnijoj utakmici sezone ti stavljaš dva zadnja vezna koji nemaju utkmice zajedno. Ovo je katastrofa kolko je Ćorić fulio i već neko vrijeme se vučemo ko prebijene mačke. Ako ne može dobiti Širokog i završiti 4 na tabeli s ovom ekipom nek se malo zapita.

GegenPress
Kontakt:
Status: Online

Nešta mi opasno smrdi od starta drugog dijela sezone.
1921

ghamaz
Kontakt:

Galiću zabraniti da u drugom pređe pola centra, oba gola po njegovoj strani i tri kontre gdje on ostane u napadu. Dangubiću, halali im, ne znaju šta rade.

vinston.cercil
Kontakt:

sri apr 02, 2025 6:54 pm

Nadam se da ce Sosic potpisati za Stupcanicu sljedece sezone

cikoradovic
Kontakt:

Kakav osjećaj imam da će sve popucati po šavovima ako danas izgubimo.

dobar tri
Kontakt:

Ne znam jel pretjerujem, al mislim da smo jedno 15ak lopti izgubili na presing. Ljudi nas pojeli u svakom smislu, a i nas manjak fokusa ne pomaze. Svaki pas pogresan, svaki dodir pogresan, svako pozicioniranje pogresno.
Totalni promasaj Denisa.

Zaki87
Kontakt:

Refa1921 je napisao/la:
Zaki87 je napisao/la:
sri apr 02, 2025 6:50 pm
Kako moze da bude svaka njihova lopta citavo poluvrijeme? Kako se svaka lopta njima odbije pa sta je ovo
Zato što je Radovac danas igrač manje i u najbitnijoj utakmici sezone ti stavljaš dva zadnja vezna koji nemaju utkmice zajedno. Ovo je katastrofa kolko je Ćorić fulio i već neko vrijeme se vučemo ko prebijene mačke. Ako ne može dobiti Širokog i završiti 4 na tabeli s ovom ekipom nek se malo zapita.
Pa kako al jaber nijednu loptu da pokupi, krpic isto. Jedino je lagumdzija uzeo par lopti, nas 5 na jednog igraca i on je zadrzi i doda. Pa kako? Nemoguce da ovako bude drugo poluvrijeme, bit ce puno bolje

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri apr 02, 2025 6:56 pm

Ljudi nam dali loptu, iz kontra nas ubili. Nisu se nadigravali s nama, nego spremno cekaju svaku loptu i idu organizovano u napad. Jukic izgleda kao Vinicius zato sto ima citavu stranu za sebe.
Na Galicu se vidi da nije igrao mjesec dana, jednostavno krut je i treba mu da se oslobodi.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

w0st
Kontakt:

sri apr 02, 2025 6:58 pm

Ne razumijem ni sto Galic ide prema naprijed totalno je beskoristan u napadu. Od kako je dosao ne pamtim 2 dobra centarsuta u 1 utakmici da je imao. Najgora utakmica Radovca u Zeljinom dresu sigurno, takodjer izdvaja mi se Jaber sa brojem gresaka al opet je najkorisniji na terenu.
Daj Dangubica i Odinaku da probamo bar 1 zabit.
Zadnja izmjena: w0st, dana/u sri apr 02, 2025 7:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Refa1921
Kontakt:

sri apr 02, 2025 6:59 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Ljudi nam dali loptu, iz kontra nas ubili. Nisu se nadigravali s nama, nego spremno cekaju svaku loptu i idu organizovano u napad. Jukic izgleda kao Vinicius zato sto ima citavu stranu za sebe.
Na Galicu se vidi da nije igrao mjesec dana, jednostavno krut je i treba mu da se oslobodi.
Galić nikad klincu nije valjo sem što je mogo trčati, danas ni to ne može jer ga je kloc iz povrede ubacio da igra u najbitnijoj utakmici sezone.

w0st
Kontakt:

sri apr 02, 2025 6:59 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Treba mu da se oslobodi i promijeni profesiju, sramno je sto se bavi "profesionalnim" fudbalom

Valter
Kontakt:

sri apr 02, 2025 7:00 pm

Moj Ćoriću čitaj mene šta pišem i ne moraš razbijati glavu. Pisao sam ti da su Dangubić, Radovac i Šukilović igrači koji u odnosu na prvi dio sezone imaju daleko najveći pad u igri i da ih ne stavljaš u Širokom. A ti pametan pa ostavi drugu dvojicu. E ta nas dvojica baš pripaziše. Šukilović u svakoj utakmici uspije da skrivi gol ili par velikih šansi za protivnika. Ovdje se baš moglo igrati i terebalo ostvariti dobar rezultat. Široki gotovo redovno bude bolji od nas na Grbavici. 80% četvrto mjesto neće voditi u Europu.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

ISB87
Kontakt:

sri apr 02, 2025 7:01 pm

Katastrofa. Stidite se.
MIRZA RASCIC

GegenPress
Kontakt:
Status: Online

-----Radovac---Al Jaber-----
Šošić--Cvetanovski-Boljević
-----------Dangubić--------------
------------------------------------------------------------------------------

Odinaka kakav god da je, bolji mi je igrač od Galića.
Marković, Karamarko i Šukilović totalno van forme, Muftić također ide silaznom putanjom, Lagumdžija korektan, Laušević i Šabić moraju puno više igrati.

Brazilci...ah ja, ništa, idemo dalje.
Zadnja izmjena: GegenPress, dana/u sri apr 02, 2025 7:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.
1921

SamoNapad
Kontakt:

Nek izgube bar jedan razlike , tri razlike mozemo dobiti samo Krusevo . Tako da upamet ako uopste imamo cilj neki u ovoj utakmici.
I ako cemo se uvijek raspadati i moliti boga da poslije svako poraza ne bude raskol u klubu onda fino nek se motaju kablovi. I nabijem ti ove navijace koji vole ljude vise od kluba. Ne navijaju oni za Zelju budite sigurni .

cikoradovic
Kontakt:

sri apr 02, 2025 7:02 pm

Katastrofalno proljeće, današnja utakmica je odraz svega. Kao da ništa nismo igrali na pripremama, sve utakmice u prvenstvu su bile upitne. Pobjede protiv Kruševa i Vareša su nas očigledno jako dobro zavarale i očigledno da smo se dobro precijenili, a ovo danas je možda i naša realnost. Šukilović iz utakmice u utakmicu sve gori i gori, bekovi ne postoje. Nemamo igre, primamo golove kao na traci, kao neki amateri, a golove zabijamo na osnovu individualne kvalitete Šošića, Krpića i Boljevića. Vrlo lahko smo mogli ostati kratki za bodove u utakmicama sa Radnikom i Posušjem. Bojim se da će se sve ovo raspasti kao kula od karata ako ne izvučemo bar X danas.

Bojim se da će Soldo uraditi sve da Široki uzme kup ako nas dobiju danas, tako da nam četvrto mjesto neće značiti ništa. P.S znam da ima da se igra revanš i da ima da se igra još jedno poluvrijeme. Razmišljam samo naglas.

Refa1921
Kontakt:

sri apr 02, 2025 7:06 pm

cikoradovic je napisao/la:
sri apr 02, 2025 7:02 pm
Katastrofalno proljeće, današnja utakmica je odraz svega. Kao da ništa nismo igrali na pripremama, sve utakmice u prvenstvu su bile upitne. Pobjede protiv Kruševa i Vareša su nas očigledno jako dobro zavarale i očigledno da smo se dobro precijenili, a ovo danas je možda i naša realnost. Šukilović iz utakmice u utakmicu sve gori i gori, bekovi ne postoje. Nemamo igre, primamo golove kao na traci, kao neki amateri, a golove zabijamo na osnovu individualne kvalitete Šošića, Krpića i Boljevića. Vrlo lahko smo mogli ostati kratki za bodove u utakmicama sa Radnikom i Posušjem. Bojim se da će se sve ovo raspasti kao kula od karata ako ne izvučemo bar X danas.

Bojim se da će Soldo uraditi sve da Široki uzme kup ako nas dobiju danas, tako da nam četvrto mjesto neće značiti ništa. P.S znam da ima da se igra revanš i da ima da se igra još jedno poluvrijeme. Razmišljam samo naglas.
Nek se raspadne drug moj. Ja laik vidim od početka proljetnog dijela da je Šukilović katastrofa od igrača i ti ga forsiraš i dalje. Radovac mu već 2-3 utakmice među slabijim. Galića stavljaš iz povrede, nije mjesec igrao i sada kao nešto hoćemo. Tjeraj u klinac više svake godine.

fcz
Kontakt:

sri apr 02, 2025 7:07 pm

Atmosfera, posjeta i opsti interes raje za Zelju u drasticnom padu, ekipa u nikakvoj formi a evo ispadosmo i iz Kupa.

Idealan trenutak da klosari opet gurnu klub u propast, ovaj put mozda i konacnu.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

ISB87
Kontakt:

sri apr 02, 2025 7:07 pm

Bojim se da smo kurc.evaca na svim poljima. Prosjecan klub Bh fudbala, sa dugovima koji ga vrlo lahko mogu ugasit.
MIRZA RASCIC

cikoradovic
Kontakt:

sri apr 02, 2025 7:08 pm

Zašto Lagumdžija van?

Trenutno korisnika/ca: GegenPress i 31 gost.

Prijava