Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Mulalic Edis
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri dec 11, 2024 4:29 pm

Valter je napisao/la:
sri dec 11, 2024 1:29 pm
Mulalic Edis je napisao/la:
uto dec 10, 2024 9:54 pm
storm_raider je napisao/la:
uto dec 10, 2024 8:41 pm
Nasa najveca pojacanja su Coric i Rahimic.
Plus Valter kad je raspolozen.
Ja ne mogu biti pojačanje, ja sam konstanta. I da u pravu si, po znanju fudbalske igre ja jesam ovdje Pep Gvardiola. Hvala, hvala.
Kad padne, da plane 🤝

Zna li neko hoce li taksisti i pijacari s istoka nositi plavi tabut veceras na protestima?
Grande Miske 💪

salle86
Kontakt:

sri dec 11, 2024 4:43 pm

Ovo je ono "ne može ništa preko noći". I taman smo tamo gdje treba da budemo, nakon onog sunovrata prošle (ili još bolje reći prošlih) sezone. Klub je na pravom putu, malo uprava/skupština iskoči iz tračnica pa se desi "nešto" ali za sad se sve uspijeva držati kako treba. Navijači opet najveća snaga kluba, ne samo zbog posjete koja je za nivo nogometne igre i svega oko toga, debelo iznad svega...već i zbog realnih očekivanja i podrške kad ide a i kad ne ide. Ne letimo i nebo, tu smo gdje smo, realniji neko ranije, a opet se vreba iz sjene hhhh
Da je stanje malo normalnije, ovaj bodovni saldo bi bio dovoljan da se bori i za titulu, jer nisu ovi ispred toliko kvalitetniji koliko je bilo "sasvim očekivanih pobjeda" protiv ekipa koje inače igraju dobro ali baš eto te mečeve im "sreća okrenula leđa"...da se ne lažemo.
Kako god, hvala svima koji su dolazili opet i iznova i nosili ekipu do pobjeda, hvala igračima i sš što su u ovom trenutku dali svoj maksimum...i nadam se da ćemo nastaviti ovako, ako ništa na proljeće.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

zlocestibradonja

sri dec 11, 2024 4:46 pm

Kakav odron od saopstenja, usrase ovako lijepu prici na terenu. Cuj zvati kriminalca colpu i pozivati se na transparentne izbore i kvalifikovane kadrove(isti colpa suspenduje nam predstavika na pravdi Boga) . Kao da je gebels pisao saopstenje

NEZALAGANJE
Kontakt:

sri dec 11, 2024 4:55 pm

Ma je.bo i izbore i sve, mene vise pogodi ova objava da je mali Foco na probi u Feneru....Pa kako je moguce da to dijete ode na probu (jos se klub hvali time :roll: ) u takvog velikana i da ga oni mozda i uzmu, a ovdje kod nas ne moze da dobije ni minute u jednoj od najslabijih liga Evrope!?? Pa to je nemoguce i nema nikakve logike!!

Denisa postujem, odradio je lavovski posao i ima moju podrsku, ali je i zanemario totalno nasu djecu, a ima talenta kako vidimo!! Malog Sabica je skroz gurnuo u cosak bez ikakvog razloga, a ove ostale ne treba ni pominjati.Klub tu mora biti jasan, ako ikad mislimo biti normalni....Ko god da bude trener, 1-2 djece mora imati neku minutazu i tacka!! To MORA biti projekat kluba, jer mi bez toga ne moze zivjeti! Niko o ovome ne pise i ne govori, djeca nam odose, a sigurno su mogla igrati ovdje.Prosle godine Jaganjac, evo cemo izgleda imati novi slucaj, a mi se ponasamo ko Real Madrid.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

kvalitet
Kontakt:

sri dec 11, 2024 4:57 pm

Kakva pamet, kakvo saopćenje… stid me
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

SkenderijaTM87
Kontakt:

sri dec 11, 2024 5:12 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
Ma je.bo i izbore i sve, mene vise pogodi ova objava da je mali Foco na probi u Feneru....Pa kako je moguce da to dijete ode na probu (jos se klub hvali time :roll: ) u takvog velikana i da ga oni mozda i uzmu, a ovdje kod nas ne moze da dobije ni minute u jednoj od najslabijih liga Evrope!?? Pa to je nemoguce i nema nikakve logike!!

Denisa postujem, odradio je lavovski posao i ima moju podrsku, ali je i zanemario totalno nasu djecu, a ima talenta kako vidimo!! Malog Sabica je skroz gurnuo u cosak bez ikakvog razloga, a ove ostale ne treba ni pominjati.Klub tu mora biti jasan, ako ikad mislimo biti normalni....Ko god da bude trener, 1-2 djece mora imati neku minutazu i tacka!! To MORA biti projekat kluba, jer mi bez toga ne moze zivjeti! Niko o ovome ne pise i ne govori, djeca nam odose, a sigurno su mogla igrati ovdje.Prosle godine Jaganjac, evo cemo izgleda imati novi slucaj, a mi se ponasamo ko Real Madrid.
Nemaju kvalitet. I ne zasluzuju igrat ako nemaju kvalitet. Vrlo jednostavno.
I Sabic je igrao jedino zbog u21 pravila.. Koga bi ti klupirao da umjesto njega igra Sabic?
Jaganjac igracina jel sat vremena igre skupio u Istri? Zajebali smo se haos

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sri dec 11, 2024 5:21 pm

Eldin Adilovic je menadzer malom, Adilovic i Dzeko jarani, mali poguranac Eldinu na startu karijere kao menadzera. A juniori FKS su ti najbolji prikazatelj kako kotiramo u odnosu na njihove juniore. Nemoj bezveze dizati frku gdje je nema. Evo Karic je isto isao, pa u Gosku zavrsi. Jaganjac u Adani, pa gdje je sad!? Ili veliki Neriman Kocevic, 500 strana je ovdje napisano a decko ne moze u 4HNL da igra.

nikson
Kontakt:

sri dec 11, 2024 5:30 pm

Mene samo zanima da li je ovo usaglaseno saopstenje i zajednicki stav vecine u klubu ili ce na kraju opet biti da je neki pojedinac na svoju ruku pisao…. Ako bude pojedinac treba ga nabit nogom za sva vremena, **** vam sastanak s Colpom mater. Ako bude stav vecine postujem ali kao clan kluba cu jasno reci ne u moje ime. Ovo nije borba protiv pitara, ovo je borba protiv onih sto nam dan po dan gase drzavu, a vi u toj borbi zauzimate pogresnu poziciju. Pitari su tu manje vise nebitni, svakako godinama kotiraju bolje od nas i imaju svoje ljude u savezu i na kraju dana ce opet Colpi oni biti drazi od nas
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Dzezvar
Kontakt:

sri dec 11, 2024 5:37 pm

Hajde sad jos jednom procitajte saoostenje...ali temeljito....gdje pise da je neko namjenski zvao colpu ....
Bas su Magoda i Mirvic mozgove isparali.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

NEZALAGANJE
Kontakt:

sri dec 11, 2024 5:38 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
sri dec 11, 2024 5:12 pm

Nemaju kvalitet. I ne zasluzuju igrat ako nemaju kvalitet. Vrlo jednostavno.
I Sabic je igrao jedino zbog u21 pravila.. Koga bi ti klupirao da umjesto njega igra Sabic?
Jaganjac igracina jel sat vremena igre skupio u Istri? Zajebali smo se haos
Nek ima kvalitet Mircevski i more polovnjaka sa strane.Sabic ne mora igrati u prvih 11, ali je morao imati minute s klupe.I tacka.Zeljo mora praviti igrace, a to znaci da se neki igrac mora napraviti i kroz minute i ulogu.Nije svako vanserijski talenat pa da odmah moze uskociti i igrati.Neko se mora i istrpiti, neko nadodje kasnije, a pogotovo se mora istrpiti mlad igrac u jednoj od najgorih liga Evrope i u klubu koji svake godine dovede masu bezveznjaka koji su 10 puta skuplji od tog djeteta, a kroz godinu ili dvije ce to isto dijete, imajuci sigurnu ulogu i minute, 100% biti na nivou tog polovnjaka.Minimum.

Ne znam kako ne kontate da klub od te djece mora zivjeti.Mi nemamo alternativu tu, ali izgleda da je za mnoge od vas to visa matematika.

@Bozidar Hocu da dizem frku, jer je nemoguce da Zeljo nema svoje dijete da makar udje 20-30min s klupe.To je nemoguce da niko nema taj kvalitet, a svojim ocima vidim da min. to Sabic ima.Ne moze ba mrtvi Hiros koji igra u 2 kvadrata igrati prije i kojem se vjerovatno nece ni produziti ugovor.Takve stvari nemaju logike i niko me ne moze ubijediti u suprotno. Gledajte samo kako pitari guraju onog panja na stoperu i vec godinama to rade.Izbace mladog igraca u prvih 11 i uzmu kakvu takvu lovu.Sta mi radimo?
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u sri dec 11, 2024 5:44 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

nikson
Kontakt:

sri dec 11, 2024 5:41 pm

Dzezvar je napisao/la:
Hajde sad jos jednom procitajte saoostenje...ali temeljito....gdje pise da je neko namjenski zvao colpu ....
Ne znam citati, cekao sam tebe za pojasnjenje svega, kao i obicno.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

zlocestibradonja

Dzezvar je napisao/la:
Slijedom ovog poziva, u četvrtak 5. decembra 2024. godine u Plavom salonu Stadiona Grbavica održani su zasebni sastanci s kandidatima koji su se odazvali na poziv FK Željezničar Fuadom Čolpom i Adisom Junuzovićem. Sastanak s kandidatom Adnanom Džindom nije održan zbog kandidatovog poslovnog puta, dok se kandidat Ismir Mirvić do danas nije javio sa odgovorom. Za ovo vrijeme, rukovodstvo FK Željezničar bilo je u komunikaciji s ministrom kulture i sporta KS Kenanom Magodom u vezi sa njegovom kandidaturom", istakli su iz kluba.

Upravo ti to pise, ili ti trebaju naocale? Nece ni ker kakav je colpa, doci u kucu bez poziva. Izbori se odrzavaju pod policijskom zastitom i bez prisustva novinara, kao da papu biraju.

Dzezvar
Kontakt:

sri dec 11, 2024 5:47 pm

nikson je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Tako je....al za svaki slucaj procitaj ponovo pa da ti pojasnim neke stvari.
Uz put procitaj i saopstenje kantonalne ministrice pravde i uprave....

igla
Kontakt:

sri dec 11, 2024 5:48 pm

Mi bi sjedili na dvije stolice.
U suštini, mi nemamo finansijski kapacitet i nezavisnost da se kurčimo. Jedina istina očito.

kvalitet
Kontakt:

sri dec 11, 2024 5:49 pm

Dzezvar je napisao/la:
Šta imaš sjediti s ljudima koji su ti suspendovali delegata samo jer je ovaj osnovano ukazivao na sve malverzacije Čolpe i kompanije? Eto za početak to. A možemo i o Magodi, kako je “privatizovao” cijelu akciju i sl, ali prvo odgovor na pitanje.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Dzezvar
Kontakt:

sri dec 11, 2024 5:50 pm

zlocestibradonja je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Slijedom ovog poziva, u četvrtak 5. decembra 2024. godine u Plavom salonu Stadiona Grbavica održani su zasebni sastanci s kandidatima koji su se odazvali na poziv FK Željezničar Fuadom Čolpom i Adisom Junuzovićem. Sastanak s kandidatom Adnanom Džindom nije održan zbog kandidatovog poslovnog puta, dok se kandidat Ismir Mirvić do danas nije javio sa odgovorom. Za ovo vrijeme, rukovodstvo FK Željezničar bilo je u komunikaciji s ministrom kulture i sporta KS Kenanom Magodom u vezi sa njegovom kandidaturom", istakli su iz kluba.

Upravo ti to pise, ili ti trebaju naocale? Nece ni ker kakav je colpa, doci u kucu bez poziva. Izbori se odrzavaju pod policijskom zastitom i bez prisustva novinara, kao da papu biraju.
A gdje je prvi dio saoostenja...

slika

fcz
Kontakt:

sri dec 11, 2024 5:51 pm

Ja mislim da je pravo vrijeme da se okomimo na upravu. Eno brkin jaran Nedo je vec poceo s lozionickim pricama kako svako moze stabilizovati klub i da raja vise nece da trpi i hoce trofej sto prije.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

nikson
Kontakt:

sri dec 11, 2024 5:51 pm

Dzezvar je napisao/la:
sri dec 11, 2024 5:47 pm
nikson je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Tako je....al za svaki slucaj procitaj ponovo pa da ti pojasnim neke stvari.
Uz put procitaj i saopstenje kantonalne ministrice pravde i uprave....
Pojasni molim te, kao strucni pojasnjivac. Da ja tebi pojasnim onako narodski, MI SMO POSTALI PICKETINE! Ne trebas ti glasati za Mirvica i naravno da neces, ali ne trebas ni podrzavati Colpe neke jebene. Ne treba da ti delegat u savezu podnosi prijavu na marifetluke ovih Colpi a da ti raznorazne Cernice pisu da je to njegov licni stav. Znaci ukratko postali smo PICKE! Pa ti sad procitaj opet saopstenje, pa opet i opet i opet, dok ti ovo ne bude jasnije.
Zauzmi jednom za sva vremena stav, sami protiv svih al ispravno. Dosta je vise igranja na dvije strane

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri dec 11, 2024 5:53 pm

Treba vidit šta pišu na fksinfo, sa njima se udružiti, žele nam dobro, sa njima bi bilo sve regularno.

Dzezvar
Kontakt:

sri dec 11, 2024 5:53 pm

kvalitet je napisao/la:
sri dec 11, 2024 5:49 pm
Dzezvar je napisao/la:
Šta imaš sjediti s ljudima koji su ti suspendovali delegata samo jer je ovaj osnovano ukazivao na sve malverzacije Čolpe i kompanije? Eto za početak to. A možemo i o Magodi, kako je “privatizovao” cijelu akciju i sl, ali prvo odgovor na pitanje.
Htjeli to priznati ili ne Colpa je kandidat za IO nogometnog saveza.Odazvao se klupskom pozivu koji se odnosio na sve kandidate...

slika
Ne vidim nikakav problem u tome...
Treba sve kandidate saslusati....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.

Prijava