Nista,slobodan napadac..neki dan sam postavljao link
Nista,slobodan napadac..neki dan sam postavljao link
Ako su imali za zvijezdu onda imaju za 3 dobra igraca.SamoIstina je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 12:13 pmPosudite, izmislite, rodite pare i dovedite covjeku te igrace za kojima place u svakoj izjavi.
Tri kvalitetna igraca koja odmah mogu upasti u prvih 11 i da se potucemo za Europu.
Prosla sezona se ne smije ponoviti.
Ma imaju oni da ti ne kažem staSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 1:27 pmAko su imali za zvijezdu onda imaju za 3 dobra igraca.SamoIstina je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 12:13 pmPosudite, izmislite, rodite pare i dovedite covjeku te igrace za kojima place u svakoj izjavi.
Tri kvalitetna igraca koja odmah mogu upasti u prvih 11 i da se potucemo za Europu.
Ganjaju za biletarnicuSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 12:05 pmNema ovi nasi izgleda opasno lutaju, nema plana.
Kao što sam i pretpostavio, realno je bilo očekivati loš start u prvenstvu. Novi trener je došao na izuzetno loše temelje po pitanju igračkog kadra. Od novih igrača niko nije klasa da možeš reći da je prevaga u bilo kojoj utakmici u ligi. Trener bi morao biti pravi čarobnjak da za jedne pripreme od onog što je zatekao i što je došlo u međuvremenu, napravi ekipu koja će odmah u prvom kolu biti dominantna i pokazati zavidan nivo kvaliteta igre. Ovaj skup igrača za prvih pola godine možeš eventualno pokušati naučiti da budu čvrsti, agresivni, da pokušaju da ne gube utakmice pa da se iz te čvrstine poneka utakmica dobije na mišiće.santakuruz je napisao/la: ↑sri jun 12, 2024 1:19 pmNa osnovu cega mozemo reci da cilj treba da bude jedan trofej? Pa nismo doveli Marottu iz Intera i Kloppa pa da kazemo e to je to, sad napadamo vrh. Mi smo u prosloj sezoni imali ogromnih problema sa funkcionisanjem kluba i sa sportskim segmentom. Drugacije bi bilo da je klub bio poslozen vrhunski, finansijski odlicno stoji i mi zakazali samo rezultatski zbog pogresnih procjena sa trenerom i nekim igracima. Mi ovu sezonu krecemo bukvalno haman od nule, ne znamo uopste na sta ce liciti igracki kadar (koji je bio grozan proslu sezonu), ne znamo sta mozemo ocekivati od SD-a a donekle ni od trenera. Koliki god optimisti bili, nema nijednog parametra na osnovu kojeg neko moze reci da treba da napadnemo trofej. To bi bilo neozbiljno i moze biti izuzetno kontraproduktivno po nas. Sta ako u startu ne krenemo dobro, a sto je jako realno s obzirom na novog trenera, dosta promjena oko igrackog kadra? Odmah ce se svi hvatati toga kako smo kandidat za titulu a u 5 kola osvojili 7 bodova i kako je sezona odmah u startu propala. Eto ga odmah pritisak na trenera i na klub.fanaticZeljin je napisao/la:Daj ba dosta smo vise ponižavali sami sebe , nama treba da bude cilj trofej jedan i borba za Evropu
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Logicno, ali i bez toga se moraju imati pare za tri prava igraca. Pare naci i izmisliti, vratice se kroz Europu, posjetu, sponzore. Neka je 30 hiljada neto/mjesecno na plate tim momcima, to su pare koje i ovakav nikakav Zeljeznicar moze podnijeti.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 1:27 pmAko su imali za zvijezdu onda imaju za 3 dobra igraca.SamoIstina je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 12:13 pmPosudite, izmislite, rodite pare i dovedite covjeku te igrace za kojima place u svakoj izjavi.
Mi cekamo jebenog Estonca ko neko mitsko bice.SamoIstina je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 4:38 pmDado izgleda ode u Slogu, Sloboda dovela Hrvanovica, Mehanovic jos slobodan, mada ne sumnjam da ce i on uskoro naci klub...
Sve igraci koje smo mi bez ikakvih problema mogli dovesti, a koji bi nam itekako valjali.
Nema nista od toga i nemaju sta objaviti. Nisam siguran da vecina u skupstini uopste zeli investitora, ni taj osnovni uslov nismo ispunili.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 4:51 pmMi cekamo jebenog Estonca ko neko mitsko bice.SamoIstina je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 4:38 pmDado izgleda ode u Slogu, Sloboda dovela Hrvanovica, Mehanovic jos slobodan, mada ne sumnjam da ce i on uskoro naci klub...
Sve igraci koje smo mi bez ikakvih problema mogli dovesti, a koji bi nam itekako valjali.
Sad fakat, vezano za ppronalazak investitora. Zar ne rekose pocetkom augusta objavit dokle je sta je
I veliki Hrvanovic na klupi najgore slobode ikad u PL.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 4:51 pmMi cekamo jebenog Estonca ko neko mitsko bice.SamoIstina je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 4:38 pmDado izgleda ode u Slogu, Sloboda dovela Hrvanovica, Mehanovic jos slobodan, mada ne sumnjam da ce i on uskoro naci klub...
Sad fakat, vezano za ppronalazak investitora. Zar ne rekose pocetkom augusta objavit dokle je sta je
Investitor je prica za budale, njima da je u interesuje vala bi ga nasli do sada preko OLX a ne ovako.SamoIstina je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 4:58 pmNema nista od toga i nemaju sta objaviti. Nisam siguran da vecina u skupstini uopste zeli investitora, ni taj osnovni uslov nismo ispunili.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 4:51 pmMi cekamo jebenog Estonca ko neko mitsko bice.SamoIstina je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 4:38 pmDado izgleda ode u Slogu, Sloboda dovela Hrvanovica, Mehanovic jos slobodan, mada ne sumnjam da ce i on uskoro naci klub...
Mogao je biti na klupi ovog loseg Zeljeznicara. Ja mislim da bi valjao i da bi mogao pomoci, za rotacije bi posluzio sigurno. Nema veze, on je u raspaloj Slobodi. Ljudi sinoc dosli u Sarajevo dva sata prije utakmice, feninga nemaju, ali njega mogu dovesti. Mozda je Vukoja bolji? Skuplji je svakako. To je ionako samo primjer, naveo sam jos dva igraca.Minjore je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 5:16 pmI veliki Hrvanovic na klupi najgore slobode ikad u PL.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 4:51 pmMi cekamo jebenog Estonca ko neko mitsko bice.SamoIstina je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 4:38 pmDado izgleda ode u Slogu, Sloboda dovela Hrvanovica, Mehanovic jos slobodan, mada ne sumnjam da ce i on uskoro naci klub...
Zele da neko dodje i istrese ogroman novac, kakav nikad nismo vidjeli u istoriji, ali ne zele da sa njim raspolaze kako on hoce. Ko ce na to pristati? Niko, sto sigurno svi znaju.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon avg 05, 2024 5:16 pmInvestitor je prica za budale, njima da je u interesuje vala bi ga nasli do sada preko OLX a ne ovako.