Tender je, ako sam ih juče dobro razumio, već raspisan. Što znači da je sva projektna dokumentacija (koja je zahtijevala i vrijeme i novac, ali eto bitno je negodovat) dostupna zainteresovanim firmama. Ne znam tačno do kad je otvoren i kad je otvaranje ponuda. Nije duže od mjesec dana od dana objave tendera.
Ciku slabo ko proziva. Vecinom tebe ljudi prozivaju.
Da li bi te cetiri osobe imale volju podrzati klub na neki drugi nacin? Taj novac koji bi se dao Ljajicu se moze usmjeriti na, lupam, tri bas top igraca. To je i bolja opcija nego Ljajic, koji jeste igracina i ime, ali bi se vjerovatno ovdje zajebavao i moguce pokvario hemiju i balans u ekipi.cikoradovic je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 2:58 pmAdem Ljajić je izigrao Badžaka i tu priča staje. Badžak je bio pronašao četiri osobe koje će ga plaćati. Bio bi i najplaćeniji igrač lige, klub bi ga plaćao 0KM. Odobren mu je i auto, što je htio, dobio je. I bio je dao riječ. Na kraju zbog pritisaka od strane Rasima Ljajića alfe i omege NP i žene, odlučio je promijeniti mišljenje i odbiti Badžaka da ostane u NP.
Znači pristao je, pa slagao.
Dangubić je isto, ne znam da li će doći, klub je odobrio platu, njemu ne paše dužina, hoće samo na godinu, a klub bi na 1+1.
AHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAcikoradovic je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 2:58 pmAdem Ljajić je izigrao Badžaka i tu priča staje. Badžak je bio pronašao četiri osobe koje će ga plaćati. Bio bi i najplaćeniji igrač lige, klub bi ga plaćao 0KM. Odobren mu je i auto, što je htio, dobio je. I bio je dao riječ. Na kraju zbog pritisaka od strane Rasima Ljajića alfe i omege NP i žene, odlučio je promijeniti mišljenje i odbiti Badžaka da ostane u NP.
Znači pristao je, pa slagao.
Dangubić je isto, ne znam da li će doći, klub je odobrio platu, njemu ne paše dužina, hoće samo na godinu, a klub bi na 1+1.
Pa mislim da bi. Ako su htjeli uložiti novac u Ljajića, koji nije jeftin, valjda će naći nekog drugo veliko ime jer očigledno ciljaju da imaju jednog igrača ozbiljnog kalibra u ekipi. Da li će to i biti, to ne mogu reći jer ne znam. Dogovor je bio da bude u ponedjeljak tu, pa su odgodili u srijedu, da bi on jučer popodne javio da je odlučio promijeniti odluku.SamoIstina je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 3:14 pmDa li bi te cetiri osobe imale volju podrzati klub na neki drugi nacin? Taj novac koji bi se dao Ljajicu se moze usmjeriti na, lupam, tri bas top igraca. To je i bolja opcija nego Ljajic, koji jeste igracina i ime, ali bi se vjerovatno ovdje zajebavao i moguce pokvario hemiju i balans u ekipi.
I nije mi bas jasno zasto klub insistira na 1+1 sa Dangubicem. Nije bas u cvijetu mladosti, ok bi bilo potpisati ga na godinu dana.
Pravi pokazatelj kakvi ljudi odlucuju o sportskom segmentu kluba je taj da planiraju prodati igraca od 30 godina koji vec sa 29 i slobodnim papirima ne moze naci angazman nigdje.cikoradovic je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 3:31 pmPa mislim da bi. Ako su htjeli uložiti novac u Ljajića, koji nije jeftin, valjda će naći nekog drugo veliko ime jer očigledno ciljaju da imaju jednog igrača ozbiljnog kalibra u ekipi. Da li će to i biti, to ne mogu reći jer ne znam. Dogovor je bio da bude u ponedjeljak tu, pa su odgodili u srijedu, da bi on jučer popodne javio da je odlučio promijeniti odluku.SamoIstina je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 3:14 pmDa li bi te cetiri osobe imale volju podrzati klub na neki drugi nacin? Taj novac koji bi se dao Ljajicu se moze usmjeriti na, lupam, tri bas top igraca. To je i bolja opcija nego Ljajic, koji jeste igracina i ime, ali bi se vjerovatno ovdje zajebavao i moguce pokvario hemiju i balans u ekipi.
I nije mi bas jasno zasto klub insistira na 1+1 sa Dangubicem. Nije bas u cvijetu mladosti, ok bi bilo potpisati ga na godinu dana.
Dangubić je opasan napadač, ekipe u kojima je igrao i statistike to pokazuju, u klubu niko ne želi rizikovati da kod nas pokida i ode, kad ga već plaćaju pozamašno, žele biti osigurani da ga ili prodaju ili da imaju napadača i drugu godinu. I to je poenta cijele priče. Krpić ako se nešto drastično ne promijeni ide na zimu, Zubanovića i ne računam.
Bolje je i sačekati, nego ishitreno donijeti odluku, ima još dobrih igrača koji čekaju angažmane vani, bolje je sačekati i 2-3 kola, nego potpisati pa se kasnije kajati. Boljević je odličan primjer, čekao je i čekao, da bi na kraju pristao doći u Želju.
Ko god da dođe, ide osuda. Jer su navijači očekvali Ljajica.