Hajde Savo, daj preporuku i da šta prodamo,sigurno da si vidio dobrog materijala

Je l Memaga usao u UO? Ko ce sve biti u strucnom stozeru? Koliko igraca je ukupno zavrseno, koliko jos ganjamo? Hoce li se raditi sta na istoku? Je l Lucicu falio CIPS za Slaven Belupo? Evo samo nekoliko jednostavnih pitanja na sabahucikoradovic je napisao/la: ↑sub jun 08, 2024 6:45 amJutro radni narode. Pripreme najvjerovatnije u Sloveniji, odluka će biti donijeta uskoro. Još dva igrača načelno dogovorena. UO radi dobar posao za sada. Bit će radova oko stadiona, biletarnica i ostalo, vjerovatno do Veležovih evropskih utakmica, pare su sakupljene da se ti projekti privedu kraju. Stručni štab je formiran. Lučić još nije sredio transfer u Slaven Belupo.
Mislim da nije taj memaga nego jedan drugi povezan s njima..CubelaHare79 je napisao/la: ↑sub jun 08, 2024 7:16 amJe l Memaga usao u UO? Ko ce sve biti u strucnom stozeru? Koliko igraca je ukupno zavrseno, koliko jos ganjamo? Hoce li se raditi sta na istoku? Je l Lucicu falio CIPS za Slaven Belupo? Evo samo nekoliko jednostavnih pitanja na sabahucikoradovic je napisao/la: ↑sub jun 08, 2024 6:45 amJutro radni narode. Pripreme najvjerovatnije u Sloveniji, odluka će biti donijeta uskoro. Još dva igrača načelno dogovorena. UO radi dobar posao za sada. Bit će radova oko stadiona, biletarnica i ostalo, vjerovatno do Veležovih evropskih utakmica, pare su sakupljene da se ti projekti privedu kraju. Stručni štab je formiran. Lučić još nije sredio transfer u Slaven Belupo.![]()
Memagić trenutno nije u UO, s tim da je tu Stanislav Ćubela (kodno ime Sten) koji je ustvari i razvio taj cijeli biznis njegove kompanije. Jako mi je drago da je tu, odmah je došao do izražaja njegov rad. Zaista će nam biti od velike koristi i velike pomoćni. Zbog privatnih problema nije bio na skupštini, ali je sada tu, mislim da su delegati obaviješteni o svemu. Bio je prisutan na sastanku UO. O stručnom štabu ne želim jer je ostala jedna mala nedoumica koju trebaju riješiti, a bit će poznato sve tokom predstavljanja. Trenutno su četiri igrača načelno dogovorena. Koliko znam, istok, bar trenutno ništa se neće dirati, što ne znači da neće u doglednom periodu u budućnosti. Ne znam šta je bilo sa Lučićem, ali mi je rečeno da mu je trenutno upitan angažman tamo, Ćorić ga želi vidjeti u Želji, a on će donijeti konačnu odluku.Hare79 je napisao/la: ↑sub jun 08, 2024 7:16 amJe l Memaga usao u UO? Ko ce sve biti u strucnom stozeru? Koliko igraca je ukupno zavrseno, koliko jos ganjamo? Hoce li se raditi sta na istoku? Je l Lucicu falio CIPS za Slaven Belupo? Evo samo nekoliko jednostavnih pitanja na sabahucikoradovic je napisao/la: ↑sub jun 08, 2024 6:45 amJutro radni narode. Pripreme najvjerovatnije u Sloveniji, odluka će biti donijeta uskoro. Još dva igrača načelno dogovorena. UO radi dobar posao za sada. Bit će radova oko stadiona, biletarnica i ostalo, vjerovatno do Veležovih evropskih utakmica, pare su sakupljene da se ti projekti privedu kraju. Stručni štab je formiran. Lučić još nije sredio transfer u Slaven Belupo.![]()
Neka nam Sten sredi Odinaku, ma da imam neki filing da je on potpisao za Zrinjski ali je tamo na posudbi ostao..cikoradovic je napisao/la: ↑sub jun 08, 2024 10:07 amMemagić trenutno nije u UO, s tim da je tu Stanislav Ćubela (kodno ime Sten) koji je ustvari i razvio taj cijeli biznis njegove kompanije. Jako mi je drago da je tu, odmah je došao do izražaja njegov rad. Zaista će nam biti od velike koristi i velike pomoćni. Zbog privatnih problema nije bio na skupštini, ali je sada tu, mislim da su delegati obaviješteni o svemu. Bio je prisutan na sastanku UO. O stručnom štabu ne želim jer je ostala jedna mala nedoumica koju trebaju riješiti, a bit će poznato sve tokom predstavljanja. Trenutno su četiri igrača načelno dogovorena. Koliko znam, istok, bar trenutno ništa se neće dirati, što ne znači da neće u doglednom periodu u budućnosti. Ne znam šta je bilo sa Lučićem, ali mi je rečeno da mu je trenutno upitan angažman tamo, Ćorić ga želi vidjeti u Želji, a on će donijeti konačnu odluku.Hare79 je napisao/la: ↑sub jun 08, 2024 7:16 amJe l Memaga usao u UO? Ko ce sve biti u strucnom stozeru? Koliko igraca je ukupno zavrseno, koliko jos ganjamo? Hoce li se raditi sta na istoku? Je l Lucicu falio CIPS za Slaven Belupo? Evo samo nekoliko jednostavnih pitanja na sabahucikoradovic je napisao/la: ↑sub jun 08, 2024 6:45 amJutro radni narode. Pripreme najvjerovatnije u Sloveniji, odluka će biti donijeta uskoro. Još dva igrača načelno dogovorena. UO radi dobar posao za sada. Bit će radova oko stadiona, biletarnica i ostalo, vjerovatno do Veležovih evropskih utakmica, pare su sakupljene da se ti projekti privedu kraju. Stručni štab je formiran. Lučić još nije sredio transfer u Slaven Belupo.![]()
Tačno, trebali bi uspostaviti saradnju sa njima uskoro, to je odlična stvar, zdrava sredina, uslovi top, bore se za vrh tabele, valjalo bi našim malcima da se kale tamo. Ionako svi ne mogu dobiti priliku, ostaviti Foču i Šabića, a Babaluka i Efendića proslijediti da se kale.GegenPress je napisao/la: ↑sub jun 08, 2024 10:05 amŠuška se da je ušao u redove Željezničara i da će mladi igrači imati priliku da se dokazuju u redovima Stupčanice.
Nije, bar ono što ja znam, bio je želja prije Petrovića ali ništa nije bilo ni blizu dogovora.GegenPress je napisao/la: ↑sub jun 08, 2024 10:11 amNeka nam Sten sredi Odinaku, ma da imam neki filing da je on potpisao za Zrinjski ali je tamo na posudbi ostao..